امام جمعه شهرکرد: متولیان و دستگاه‌ها تولیدات پوشاک ایرانی ـ اسلامی را فعال کنند

امام جمعه شهرکرد: متولیان و دستگاه‌ها تولیدات پوشاک ایرانی ـ اسلامی را فعال کنند

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: متولیان امر در موضوع پوشاک‌ ایرانی-اسلامی گرد هم جمع شوند و تولیدات پوشاک ایرانی-اسلامی که به معنای واقعی پاسخگوی نیاز مردم هستند را فعال کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با بیان وجود خلاء در زمینه تولید لباس اسلامی، اظهار داشت: عفاف و حجاب یک معضل کشوری اما قابل حل است  و نیاز به کار کشوری و دستور خاص ندارد، برای همین ما در استان می‌توانیم دست به دست هم دهیم و کاری را در این زمینه انجام دهیم.

وی ادامه داد: متولیان امر در موضوع پوشاک‌ ایرانی-اسلامی با میانداری اداره صمت گرد هم جمع شوند و تولیدات پوشاک ایرانی-اسلامی که به معنای واقعی پاسخگوی نیاز مردم هستند را فعال نموده که اگر در این زمینه فراخوان داده شود، خیاطان خوش ذوق و خوش سلیقه به میدان می‌آیند و مشکل حل خواهد شد.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر حمایت از متولیان امر و فرهنگ سازان، اظهار کرد: حوزه‌های علمیه، مساجد و دستگاه‌های فرهنگی جزو فرهنگ‌سازان جامعه محسوب شده که متأسفانه پشتوانه فکری و فرهنگی قوی نداشته، لذا زمانی که از فرهنگ صحبت می‌شود فرهنگسازان نیز حتما باید مورد توجه قرار گیرند تا افرادی که می‌خواهند در زمینه فرهنگ‌سازی کار کنند توانمندتر وارد شوند.

نکونام با اشاره به اهمیت ادبیات در مطالبه گری، گفت: مطالبه‌گری دارای برنامه خاصی است که باید به آن اشاره شود تا به نتیجه درست بینجامد و به نزاع و درگیری ختم نشود، البته در حال حاضر در مطالبات، رفتار خارج از عرف و اخلاق دیده نمی‌شود و آینده هم همین خواهد بود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان در رابطه با برگزاری عزاداری در ماه محرم، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها آماده شده‌اند تا محرمی با شرایط امروز برگزار کنند و سازمان تبلیغات در سراسر کشور به صورت سازمانی و کشوری با برنامه‌ریزی خاص متولی این امر شده و دستگاه‌های دیگر باید بر اجرای هرچه بهترِ دستورات و ضوابط ستاد کرونا همکاری لازم را داشته باشند تا یک هم افزایی در پیش داشته باشیم تا اینکه هم محرم حسینی داشته باشیم و هم ضایعات کرونا را نداشته باشیم.

وی بیان کرد: فضای خوبی در جامعه به وجود آمده است و محرم یکی از عرصه‌های فرهنگ‌سازی است و منابر نیز یکی از مهم‌ترین عرصه‌های محرم هستند لذا با تقویت مجالس و منابر می‌توان فرهنگ اسلامی و حسینی را در جامعه ترویج داد.

271 هیئت در استان برای برگزاری مجالس عزاداری اعلام آمادگی کرده‌اند / هیئت‌ها در تهیه مواد ضدعفونی‌کننده مشکل  دارند

حجت الاسلام و المسلمین مهدی طاهری در ادامه این جلسه اظهار داشت:  271 هیئت تاکنون برای برگزاری مجالس عزاداری با ثبت‌نام در سامانه بیرق برای برگزاری مراسمات عزاداری اعلام آمادگی کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این تعداد به 400 هیئت نیز برسد.

طاهری با اشاره به فعالیت‌های هیئت‌ها طبق ضوابط ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت: بنای اصلی برگزاری مراسمات در محرم‌الحرام امسال، برگزاری مراسم‌ها در محیط‌های باز و تعریف مدل‌های مناسب ویژه مکان‌های سرپوشیده می‌باشد.

وی ادامه داد: جایگزین شدن روضه خانواده به جای روضه خانگی و انتقال روضه‌ها به حیاط، محله‌ها و فضای باز با محدودیت و رعایت مسائل بهداشتی از جمله اقداماتی است که در برپایی مجالس عزاداری به آن توجه خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشکل هیئت‌ها در تهیه مواد ضدعفونی کننده، بیان کرد: آموزش و پرورش، ورزش و جوانان استان فضاهای باز را در اختیار هیات قرار داده‌اند اما هیئت‌ها در تهیه مواد ضدعفونی کننده دچار سردرگمی هستند چرا که نرخ اعلام کرد از سمت صنعت ، معدن و تجارت گران‌تر از نرخ معمول بازار است و دسترسی و تهیه این مواد در شهرستان‌ها دشوار است.

وی افزود: نذرهای خاص با رعایت پروتکل‌ها و کمک کارشناسان بهداشتی و هلال احمر انجام می‌شود و نذورات عام نیز به چند روش از جمله تهیه بسته‌های معیشتی در راستای رزمایش مواسات و کمک مومنان، کمک به بیماران خاص و آزادسازی زندانیان غیر عمد انجام خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل احمدی در ادامه جلسه بیان کرد: مسئولان باید کف بازار را در نظر بگیرند که چند واحد صنفی تولید کننده لباس اسلامی در حال فعالیت می‌باشد و چند درصد از مردم از مکان این واحدهای تولیدی باخبر هستند.

وی ادامه داد: متاسفانه نگاه برخی از افراد به گونه‌ای است که چون مردم از فلان لباس استقبال می‌کنند، پس باید وارد شوند.

رئیس قرارگاه مطالبه‌گری استان با بیان عدم وجود فضا برای لباس ایرانی اسلامی، اظهار کرد: امروز در بازار مشاهده می‌شود که فضا برای لباس با طرح و مد ایرانی اسلامی صفر است و کسی نیز نمی‌تواند به راحتی لباس ایرانی اسلامی را خریداری کند.

 احمدی در پایان بیان کرد: همه دستگاه‌ها با اراده جدی وارد کار شوند و بستر را برای رواج لباس‌های ایرانی اسلامی که مطالبه عموم مردم است، محیا کنند.

سجاد رستمی در ادامه این جلسه  با اشاره به رواج گشت ویژه، گفت: از بازرسی‌های انجام شده مشخص شد که بازار شهرکرد از لحاظ عرضه پوشاک نامتعارف نسبت به استان‌های دیگر در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

وی ادامه داد: تولید پوشاک اسلامی، نظارت بر توزیع پوشاک اسلامی و حمایت مالی از تولیدکنندگان پوشاک از جمله اقدامات صنعت، معدن و تجارت در این حوزه بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به خدمت رسانی کارگاه‌های تولیدی زیاد در عرصه عفاف و حجاب به مردم، اظهار کرد: پنج واحد صنعتی در زمینه تولید پوشاک در استان کار کرده و کارخانه حجاب استان ده میلیون متر مربع  از تولید 80 میلیون مترمربعی حجاب کشور را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: تولیدی‌ پارچه‌های کاربردی در بهرام آباد و بروجن توسعه یافته است و با افتتاح بخش رنگ‌رزی تا پایان سال  نقش عمده‌ای را در کاهش هزینه‌های حوزه عفاف و حجاب  ایفا خواهند کرد.

رستمی تصریح کرد: 812 واحد صنفی تولید کننده پوشاک در استان فعالیت می‌کنند که 150 واحد صنفی کار طراحی و دوخت لباس تخصصی ایرانی اسلامی را برعهده داشته و 20 واحد پوشاک عمده متمرکز در شهرکرد و 80 واحد دیگر نیز در صورت دریافت سفارشات به صورت عمده محصولات حجاب تولید می‌کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان کرد: 300 مورد بازرسی با محوریت بررسی تصاویر نامناسب بر روی لباس‌ها در سطح استان انجام شده است که تاکنون 8 پرونده تشکیل و 64 مورد جمع آوری شده است.

رستمی در پایان خاطرنشان کرد: از  ابتدای سال تاکنون هزار و 568 نظارت از واحدهای صنفی به عمل آمده  است که 43 پرونده تخلف تشکیل و 22 میلیون تومان محکومیت و جریمه پرداخت شده است.

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon