جهش تولید در گرو حذف بروکراسی بانکی / ۱۵ واحد تولیدی "راکد" در مراغه به چرخه تولید بازگشت
گروه استان ها ـ تعیین کلید واژه«جهش تولید«به عنوان شعارسال بیانگر توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسئله اقتصاد و معیشت مردم است و در این راستا باید بروکراسی های بانکی از سر راه واحد های تولیدی برداشته شود و ۱۵ واحد به چرخه تولید بازگشت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، اگر نیم نگاهی به نامگذاری های سال گذشته تا سال جاری بنگریم، توجه به اشتغال جوانان، اقتصاد و تولید بیشتر واحد های صنعتی و تولیدی در کشور یکی از مهم ترین اهداف از نام گذاری توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
اصلاح ساختار اقتصادی کشور یکی از سیاست های اجرایی و عملیاتی است که باید مسئولان با برنامه ریزی لازم نسبت به عملی شدن شعارهای سال که همه ساله توسط مقام معظم رهبری انجام می شود تلاش کنند.
تحقق شعار امسال یکی از مهم ترین ماموریت های ملی برای همه مسئولان و مردم باشد تا برای رسیدن به آن همه تلاش کرده و مسئولان نیز حمایت های لازم را از واحد های تولیدی و صنعتی داشته باشند.
در این میان برای تحقق شعار «جهش تولید» دولت هم باید بهطور جدی پای کار بیاید و برای رونق تولیدات داخلی و عدم وابستگی به خارج کشور از ورود کالای قاچاق به کشور جلوگیری کرده و همچنین جلوی ورود کالاهایی که مشابه داخلی آن در کشور موجود است صددرصد گرفته شود.
دستگاه قضایی از واحدهای تولیدی و صنعتی حمایت می کند
حمید قنبرزاده رئیس دادگستری مراغه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مراغه، با اشاره به حمایت های دستگاه قضایی شهرستان از واحد های تولیدی اظهار داشت: راهبرد دستگاه قضایی حمایت از واحدهای تولیدی بوده و خط تولید هیچ یک از واحدهای تولیدی و صنعتی در این شهرستان به بهانه بدهی و اجرایی های بانکی متوقف نمی شود.
وی افزود: یکی از مهم ترین دغدغه های جوانان در کشور ایجاد اشتغال پایدار بوده و در این راستا دستگاه قضایی نیز در تلاش است هیچ واحد تولیدی در این شهرستان به دلیل بدهی تعطیل و خط تولید آن متوقف نشود.
رئیس دادگستری مراغه در ادامه با تاکید بر همکاری بیشتر بانک ها با واحد های تولیدی و صنعتی در شهرستان، اظهار کرد: اگر دستگاه های دولتی و بانک ها از واحدهای تولیدی در این شهرستان حمایت های لازم را داشته باشند تا شاهد تعطیلی هیچ واحدی در این شهرستان نباشیم شاهد رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان در مراغه خواهیم بود.
بروکراسی های اداری و بانکی برای حمایت از تولید باید حذف شود
یکی ازمدیران واحد تولیدی که در حال حاضر در شهرک صنعتی این شهرستان فعالیت می کند در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به مهم ترین مشکلات واحد های تولیدی، اظهار کرد: یکی از مهم ترین مشکلاتی که واحدهای تولیدی و صنعتی در این شهرستان با آن روبرو هستند عدم همکاری بانک ها در ارائه تسهیلات برای توسعه و نگهداری واحدهای تولیدی و صنعتی است که ضروری است با ورود مسئولان شهرستان این موضوع در بانک ها رفع شود.
وی تصریح کرد: با توجه به مشکلات نقدینگی در بین واحدهای تولیدی و صنعتی کارخانه ها برای جلوگیری از تعطیلی خطوط تولید خود مجبور هستند تسهیلات بانکی دریافت کنند که متاسفانه با وجود بروکراسی های اداری و بانکی برخی واحد ها نمی توانند از این تسهیلات دولتی استفاده کنند.
این سرمایه گذار در ادامه با اشاره به خواسته های صاحبان صنایع و واحد های تولیدی از مسئولان، گفت: ما کلیه سرمایه های نقدی خود را در واحد های تولیدی برای رونق تولید و اشتغال جوانان گذاشته ایم و در این میان از دولت و مسئولان انتظار داریم برای رسیدن به شعار سال مقام معظم رهبری واحدهای تولیدی در این شهرستان را یاری کنند.
نامطلوب بودن راه های دسترسی به شهرک صنعتی مراغه
یکی از رانندگان باری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به نامطلوب بودن راه های دسترسی به شهرک صنعتی در این شهرستان، اظهارداشت: یکی دیگر از مشکلات شهرک صنعتی در این شهرستان نامطلوب بودن راه دسترسی به این شهرک است که باید مورد بازنگری قرارگیرد.
وی افزود:برخی از رانندگانی که از شهرهای دیگر کشور برای حمل بارهای شرکت ها و واحد های تولیدی به این شهرک مراجعه می کنند با عدم وجود تابلوهای راهنما از ابتدای سه راهی یوسف آباد این شهرستان روبرو هستند که ضروری است مسئولان مربوطه تابلوهای راهنما را در مسیرهای این شهرک برای مراجعه رانندگان به آن نصب کنند.
حمایت از واحد های تولیدی از مهم ترین اولویت های دولت و فرمانداری در مراغه
سیدعلی موسوی حسینی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مراغه، با اشاره به ظرفیت های موجود در این شهرستان برای توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی، اظهار کرد: شهرستان مراغه دومین شهر بزرگ آذربایجان شرقی پس از تبریز بوده وبا توجه به قرار گرفتن معدن های مختلف ظرفیت خوبی برای توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی را داشته و در این راستا اقدامات لازم برای جذب سرمایه گذاران جدید در حال انجام است.
وی تصریح کرد: طی سال های گذشته 15 واحد تولیدی در این شهرستان راکد بود که با پیگیری های انجام شده با تخصیص تسهیلات دولتی و همکاری بانک ها این تعداد واحد تولیدی و صنعتی راکد شده به چرخه تولید بازگشته و شاهد و بزودی شاهد رونق اقتصادی در مراغه خواهیم بود.
موسوی در ادامه با اشاره به راه اندازی مجدد کارخانه تولید کارتن، تصریح کرد: طرح توسعه و راه اندازی مجدد این کارخانه با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد تومان از سوی سرمایه گذار این واحد تولیدی راه اندازی شد.
معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت تولید این کارخانه، اضافه کرد: روزانه بیش از 100 تن کاغذهای فلوتینگ و کرافت در این واحد تولید می شود.
موسوی با اشاره به ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان با راه اندازی این واحد های تولیدی در شهرستان، گفت: از ابتدای سال تا به امروز 15 واحد راکد در این شهرستان به چرخه تولید بازگشته است و براساس آمار های رسمی برای 200 نفر اشتغال پایدار ایجاد شده است.
گزارش،علی جعفرزاده
انتهای پیام/124/ش