دپارتمان ملی معدن و خوشه‌های آن در استان خراسان جنوبی تأسیس می‌شود

دپارتمان ملی معدن و خوشه‌های آن در استان خراسان جنوبی تأسیس می‌شود

گروه استان‌ها- معاون وزیرکار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از تأسیس دپارتمان ملی معدن و خوشه‌های آن را در استان خبر داد و گفت: بزرگترین و با ارزش‌ترین سرمایه استان خراسان جنوبی، سرمایه انسانی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی اوسط هاشمی صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی فعالان اقتصادی و کارآفرینان خراسان جنوبی اظهار داشت: اتاق بازرگانی، پارلمانی است که نمایندگی افکار فعالان جامعه را بر عهده دارد و اگر مشارکت‌جو و مشارکت‌پذیر باشیم حضور در این مسیر به نقش‌های مسئولانه معنا می‌دهد و هیچکس احساس بیگانگی نمی‌کند.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیان کرد: مجلس ما زمانی قوام می‌گیرد و بر پایه در کنار مردم‌بودن پرچمش برافراشته می‌شود که نگاه خود را از این کانون‌ها گرفته باشد و موضع خود را بر پایه مطالبه گری قرار دهد.

وی با بیان اینکه "در هر استان پارلمان بخش خصوصی، پارلمانی پرچم‌دار و موثر است" تصریح کرد: اگر نقش بخش خصوصی در کنار دولت نبود با این تحریم‌های شکننده، بحران دور از انتظار نبود.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه "امروز از 90 تن به 130 میلیون تن تولید محصول کشاورزی رسیده‌ایم" یادآور شد: نقش فعالان اقتصادی در مسیر مقاومت نمایان است.

هاشمی اظهار داشت: عزت تنها در دوران دفاع مقدس نبود بلکه امروز عزت و مجاهدت در مسیر اقتصاد کشور بودن است که فعالان اقتصادی در این مسیر با اراده و تمام توان  به دولت کمک می‌کنند.

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی را صاحب صلاحیت حرفه‌ای برای ورود در کار آموزشی می‌دانیم افزود: اتاق بازرگانی خراسان جنوبی هر نیروی فعالی که پای کار بیاید را حمایت کند و هرکس در موضع کار و تولید است و مهارتش مورد سنجش قرار گرفته برایش گواهینامه صادر شود.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: اگر هر فرد در تشکل خودش به توانایی رسید و مورد ارزیابی قرار گرفته برایمان سند بوده و گواهینامه صادر می‌شود.

هاشمی با بیان اینکه دپارتمان ملی معدن و خوشه‌های آن را در این استان تاسیس خواهیم کرد تا نقش ملی را در این استان ایفا کند بیان کرد: بزرگترین و با ارزش‌ترین سرمایه این استان سرمایه انسانی است.

وی با تاکید بر اینکه این استان پیشتاز عرصه علم و دانش بوده که باید مورد توجه قرار گیرد خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی باید امروز در امور ارتباطات حرفی برای گفتن داشته باشد و می‌تواند ادعای استان‌های با مهارت را در کشور داشته باشد.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: خراسان جنوبی گران‌بهاترین محصولات قیمتی و کشاورزی را دارد و تلاش کردیم آن را از غارت نجات دهیم.

هاشمی با اشاره به اینکه "ما 85 درصد زعفران بازار جهان را در دست داریم که باید به سمت فراوری آن برویم نه خام فروشی" افزود: اتاق بازرگانی باید در این زمینه ورود پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مهارت سبز در خراسان جنوبی حرفی برای گفتن دارد یادآور شد: احداث گلخانه در استانی مانند خراسان جنوبی کارایی دارد.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه در خراسان جنوبی مهارت و تکنولوژی حرفی برای گفتن دارد گفت: در بحث ایجاد مراکز جوار کارگاه هیچ محدودیتی نداریم و باید این مهم مورد توجه قرار گیرد.

هاشمی خاطرنشان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نیز به ارتقاء سطح مهارت کارگران فعلی و هم به جذب نیروی جدید می‌اندیشد.

وی با بیان اینکه بالاترین نرخ بیکاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی است و 50 درصد کارآموزان ما را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند گفت: در تمام دانشگاه‌ها حاضریم مرکز هدایت ایجاد کنیم که در این راستا تاکنون در 220 دانشگاه این مرکز ایجاد شده است.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: خراسان جنوبی می‌تواند علاوه بر ارتقاء سطح معیشت و درآمد بهره‌وری، برای ایجاد فرصت‌های نو برای افرادی که در جستجوی کار در ایران هستند یک شعبه باشد.

وی افزود: در بحث کارآفرینی و اشتغالزایی وام باید در اختیار افرادی که دارای مهارت هستند و یا مهارت آنان تایید می‌شود، قرار گیرد.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یادآور شد: یک هزار و 300 استاندارد را در کمتر 10 ماه رونمایی کردیم که بیش از 200 استاندارد در بخش کشاورزی بوده است.

انتهای پیام/255/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon