قرارگاه جهش تولید سپاه استان مرکزی تشکیل شد


قرارگاه جهش تولید سپاه استان مرکزی تشکیل شد

گروه استان‌ها- فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: قرارگاه جهش تولید سپاه استان مرکزی با ۵ کارگروه تشکیل شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار محسن کریمی عصر امروز در جلسه شورای اداری استان مرکزی با اشاره به اهمیت و جایگاه ارزشمند دفاع مقدس اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری 40 سالگی دفاع مقدس گنجی است که باید احصا شود و در اختیار نسل آینده و جوان قرار گیرد به همین سبب در سال‌های گذشته اقدامات خوبی انجام شده و امروز دفاع مقدس ما با کمال رسیده به طوری که اقدامات خوبی در زمینه صنایع نظامی انجام شده و اکنون در همه زمینه‌ها به خودکفایی رسیدیم.

وی افزود: معنویت دفاع مقدس موضوع مهمی است که باید با بهره‌گیری از دستاوردهای دفاع مقدس 40 سالگی دفاع مقدس را بهتر از گذشته به پیش بریم به طوری که اگر اثر معنویت و ارزش‌های دفاع مقدس را از آن حذف کنیم مانند سایر جنگ‌ها فقط خسارات جانی داشته به همین سبب وظیفه سنگینی بر نسل اول و دوم انقلاب است که باید حقیقت دفاع مقدس و معنویت رزمندگان و جبهه‌های رزمندگان‌مان به خوبی به نسل جوان منتقل شود.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: امسال به سبب شیوع ویروس کرونا برنامه‌ها متفاوت‌تر از سال‌های گذشته است بنابراین برنامه‌ها به دستگاه‌ها ارسال و پیشنهاداتی دریافت شده که از ابتدای شروع هفته دولت در استان عملیاتی می‌کنیم.

بیش از 170 هزار بسته کمک معیشتی بین نیازمندان توزیع شد

کریمی تصریح کرد: در مرحله نخست کمک مومنانه بیش از 170 هزار بسته کمک معیشتی بین نیازمندان توزیع شده و در مرحله بعد نیز تاکنون 25 هزار بسته آماده‌سازی شده که تا هدفگذاری فاصله دارد بنابراین همه مسئولان استان باید در این زمینه همکاری داشته باشند.

وی ادامه داد: سپاه همانند 40 سال گذشته در این شرایط سخت با همه امکانات در کنار امت اسلامی است و در کنار همه دستگاه‌ها و نهادها از همه ظرفیت‌های موجود استفاده می‌کند بنابراین قرارگاه جهش تولید با 5 کارگروه تشکیل شده به طوری که کارگروه‌ها در زمینه محرومیت‌زدایی، کشاورزی، صنعت و انرژی، علمی و پژوهشی و غیره هستند.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: امسال 480 پروژه محرومیت‌زدایی در نظر گرفته شده که 35 درصد اقدامات انجام شده و 750 گروه جهادی با 21 هزار جهادگر در بخش‌های مختلف آماده و خدمت‌ می‌کنند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته بیش از 4 هزار و 500 عرصه اقتصاد مقاومتی با 9 هزار و 500 نفر تقریبا حدود 70 درصد داشتیم که حدود 85 میلیارد تومان کارسازی کارسازی شدند.

520 صندوق قرض‌الحسنه محلی برای اشتغال تشکیل شد

کریمی با اشاره به اینکه اکنون 520 صندوق قرض‌الحسنه محلی برای اشتغال تشکیل شده گفت: در سال گذشته بیش از 620 پروژه عمرانی در زمینه قنات، کانال چاه بین مزارع، بازسازی و نوسازی خانه‌های سیل‌زده داشتیم و سپاه با قرارگاه پیشرفت و آبادانی در 3 سال گذشته بیش از 60 پروژه در 3 استان به ثمر رسانده است.

وی افزود: در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا از روزهای نخست در کنار دانشگاه علوم پزشکی استان و سایر دستگاه‌ها بودیم و در زمینه تحقق شعار سال، چهش تولید هم اقداماتی انجام می‌شود.

تولید حدود 3 میلیون و 500 هزار ماسک در استان مرکزی

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در زمینه آموزشی و رسانه‌ای شده گفت: در زمینه آموزش و اطلاع‌رسانی با استفاده از فضای مجازی و سایر امکانات برای 617 هزار نفر مخاطب اقداماتی در این حوزه انجام شد.

کریمی بیان کرد: در حوزه مقابله با کرونا تولید حدود 3 میلیون و 500 هزار ماسک، بیش از یک میلیون لیتر مواد ضدعفونی کننده، ضدعفونی بیش از 125 هزار نقطه تولید 250 هزار جفت دستکش، فعالیت 87 کارگاه تولید ماسک و دستکش، تشخیص و غربالگری بیماری کرونا، همکاری در زمینه نقاتگاه‌ها و همکاری بیش از 7 مرکز درمانی انجام شد.

نماینده مردم اراک: امروز بیکاری، معیشت و اشتغال از مهم‌ترین موضوعات کشور است

محمدحسن آصفری نیز در جلسه شورای اداری استان با اشاره به وضعیت کشور اظهار داشت: امروز شرایط کشور وضعیت خوبی نیست به طوری که تحریم‌های ناجوانمردانه‌ای آمریکا و غربی‌ها علیه کشور ایجاد کردند که با بدعهدی آنها و اتحادیه اروپا بعد از برجام روبه رو هستیم.

وی افزود: با توجه به این شرایط مشکلات کمبود بودجه وجود دارد به طوری که 450 هزار میلیارد تومان بودجه 99 است که نزدیک به 190 هزار میلیارد تومان باید صرف پرداخت حقوق کارکنان دولت و بخشی برای پروژه‌های عمرانی صرف شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حدود 6 ماه از سال مالی گذشته و نزدیک به 40 هزار میلیارد تومان از بودجه محقق نشده که در صورت ادامه این شرایط این میزان افزایش پیدا می‌کند و در واقع می‌توان گفت مبلغی برای هزینه پروژه‌های عمرانی باقی نمی‌ماند.

آصفری تصریح کرد: شیوع بیماری کرونا در همه زمینه‌ها از جمله اقتصادی و معیشتی مشکل ایجاد کرده و از دولت هم توقعات بالایی وجود دارد که نباید با وجود این شرایط از دولت توقع کارهای بزرگی داشت بنابراین باید صرفه جویی در هزینه‌ها و اعتبارات انجام شود و ادارات و سازمان‌ها در این زمینه همکاری بیشتری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: دولت تقریبا در دو ماه آینده برای تدوین لایجه بودجه سال آینده باید آماده باشد بنابراین مدیران و مسئولان در زمینه جذب اعتبار و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام رایزنی و همکاری داشته باشند زیرا در کشور ما ملاک دریافت بودجه بر اساس قدرت چانه‌زنی است به طوری که بر اساس تدبیر تقسیم نمی‌شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه شعار امسال جهش تولید است بانک‌ها باید در زمینه تامین نقدینگی صنایع فعالیت کنند زیرا امروز بیکاری، معیشت و اشتغال از مهم‌ترین موضوعات کشور است که باید در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شود به طوری که اگر کارخانه‌ای تسهیلات دریافت نکند با تعدیل نیرو و بیکاری شاهد مشکلات معیشتی برای مردم می‌شویم.‌

آصفری بیان کرد: همه نقاط شهر اراک باید از سد کمال صالح استفاده کنند به همین سبب باید رینگ شمالی به زودی تا پایان امسال بهره‌برداری شود تا روستاهای شمالی اراک با توجه به مشکلات جدی که در زمینه کیفیت آب دارند مشکل آنها در این زمینه برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: در استان پروژه‌های نیمه تمامی وجود دارند که سرعت اجرای آنها به کندی پیش می‌رود که می‌توان به کتابخانه مرکزی، بیمارستان و تقاطع غیرهمسطح اشاره کرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مدیران و مسئولان باید به دنبال مطالبات مردمی باشند و در زمینه اتمام پروژه‌های نیمه کاره همکاری کنند و نسبت به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/713/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon