دانش‌آموزان در وضعیت زرد دو روز در هفته به مدرسه می‌روند

دانش‌آموزان در وضعیت زرد دو روز در هفته به مدرسه می‌روند

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بازگشایی مدارس در وضعیت زرد و قرمز گفت: مدارس به ویژه غیر دولتی‌ها می‌توانند در سایر پیام‌رسان‌ها هم فعالیت کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره آغاز سال تحصیلی جدید از روز شنبه 15 شهریور اظهار کرد: سه وضعیت قرمز، زرد و سفید برای بازگشایی مدارس مدنظر است، هم اکنون مدیران مدارس وظایف خود را می‌دانند و تکلیف استان‌ها روشن است.

در وضعیت سفید همچنان بخشی از آموزش‌ها مجازی است

وی افزود: شرایط فعلی کشور با شیوع  بیماری کرونا همراه است بنابراین در شرایط سفید که وضعیت عادی است و آموزش‌ها به صورت حضوری ارائه می‌شود باز هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مورد تاکید است.در شرایط سفید همچنان بخشی از آموزش‌ها مجازی است چون ممکن است شرایط به زرد یا قرمز تغییر کند و نیاز به آموزش مجازی باشد.

کمرئی گفت:در شرایط زرد، دانش‌آموزان با حفظ فاصله اجتماعی به مدرسه می‌روند و پروتکل‌های بهداشتی تعیین شده است، در شرایط قرمز نیز حضور دانش‌آموزان را در مدارس نخواهیم داشت و آموزش‌ها فقط مجازی است.

وی درباره تقسیم بندی استانها به وضعیت‌های قرمز، زرد و سفید عنوان کرد:در این باره وزارت بهداشت تصمیم‌گیری می‌کند و ما درباره برنامه‌ریزی آموزشی تابع نظرات ستاد ملی کرونا هستیم، در وضعیت زرد به صورت روش‌های ترکیبی آموزش ها ارائه می‌شود و برنامه هفتگی مدرسه ثابت و پایدار است و همان برنامه‌ای که در وضعیت سفید اجرا می‌شد اجرا خواهد شد با یک تفاوت که برای مدارس پرتراکم باید فاصله‌گذاری رعایت شود اما اگر جمعیت دانش‌آموزان زیاد نباشد و بتوانند فاصله‌گذاری را رعایت کنند همه دانش‌آموزان می‌توانند در کلاس درس حاضر شوند، 35 درصد مدارس که بیشتر در مناطق روستایی هستند اینگونه بوده و کمتر از 50 دانش‌آموز دارند.

وضعیت آموزش دانش‌آموزان دوره متوسطه در شرایط زرد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سایر مدارس که جمعیت دانش‌آموزی آنها بالاست، متناسب با متراژ کلاس درس و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی دانش‌آموزان را گروه بندی می‌کنند و در روزهای زوج و فرد به مدرسه می‌آیند، برای دوره متوسطه اول چهار روز حضوری و یک روز غیر حضوری خواهد بود که دانش‌آموزان برای روزهای حضوری به دو گروه تقسیم شده و یک روز درمیان به مدرسه می‌آیند در دوره متوسطه دوم دو روز حضوری و دو روز به روش غیر حضوری است یعنی تعدادی از روزهای هفته را در مدرسه هستند و در شرایط قرمز آموزش مجازی است و زمان آموزش کوتاهتر می‌شود یعنی در دوره ابتدایی و پایه اول دبستان، کلاس‌ها 25 دقیقه و سایر پایه‌ها 30 دقیقه است و در دوره متوسطه اول و دوم هر کلاس 35 دقیقه است.

مدارس به ویژه غیر دولتی‌ها می‌توانند در سایر پیام رسان‌ها فعالیت داشته باشند

کمرئی با اشاره به اینکه، شاد پلتفرم سازمانی آموزش و پرورش است البته مدارس به ویژه غیر دولتی‌ها می توانند در سایر پیام رسان‌ها نیز فعال باشند اما باید به شاد متصل باشند. در آموزش و پرورش برای نظارت به آموزش مجازی، هدایت جریان یادگیری و اطمینان از ارائه آموزش به دانش‌آموزان پلتفرم شاد مد نظر است.

39 قابلیت جدید برای شاد

وی درباره رفع اشکالات شاد عنوان کرد: در گذشته شاد یک پیام‌رسان بود که تلاش می‌کردیم بات  آزمون‌ساز را به آن اضافه کنیم اما قبل از اضافه شدن آن، مدارس تعطیل شد و نسخه وب هم داشت اما در سال تحصیلی جدید زیرساختهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شاد تقویت شده است. نارسایی‌های مربوط به احراز هویت و کلاس بندی دانش‌آموزان رفع شد، بازنویسی نسخه وب انجام و کانال‌های رسمی آموزش و پرورش و محتوای آنها کامل‌تر شد، سرویس آزمون ساز و بانک سوالات به شاد اضافه شد، حضور و غیاب و دریافت تکالیف انجام می‌شود و امکان پخش زنده فراهم است، هر معلم صفحه شخصی دارد و می‌تواند نکات ضروری را در آن منتشر کند، گزارش کیفیت فعالیت کاربران مشخص خواهد شد، سامانه آموزش‌های کوتاه مدت فرهنگیان LTMS به شاد متصل می‌شود، امکان پخش زنده تلویزیونی برای آن ایجاد شده و جذابیت بصری آن نیز تغییر کرده است همچنین امکان برگزاری مسابقات مختلف دانش‌آموزی فراهم است. 39 قابلیت برنامه‌ریزی شده است و تا آخر هفته شاد جدید رونمایی می‌شود تصور می‌کنم با شاد جدید معلمان راحت‌تر می توانند توانایی خود را نشان دهند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش  درباره عدم دسترسی 3.5 میلیون دانش‌آموز به شاد متذکر شد: آمارها متغیر است به جز دانش‌آموزان پایه دوازدهم که از سیستم آموزشی خارج شده‌اند و دانش‌آموزان پایه اول که وارد مدارس می‌شوند، بقیه دانش‌آموزان عضو شاد هستند و کلاس اولی‌ها هم باید اضافه شوند.

وی درباره عدم دسترسی به اینترنت در برخی از مناطق کشور گفت: بخش قابل توجهی از عدم دسترسی به اینترنت در مناطق روستایی حل شده است اما باز هم احتمال می‌دهیم در برخی مناطق دسترسی به اینترنت نباشد و روش‌های جایگزین را برای آموزش پیش‌بینی کرده‌ایم و اگر دانش آموزان به فضای مجازی دسترسی نداشته باشند می‌توانند از آموزش تلویزیونی استفاده کنند.

کمرئی درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی مدارس متذکر شد: در هر شرایط بهداشت و ایمنی مدرسه شرط نخست است و تا زمانی که اطمینان حاصل نکنیم و مراجع بهداشتی اطمینان ندهند حاضر به حضور دانش‌آموزان نیستیم. پروتکل‌های بهداشتی به مدارس ارسال شده است و هر مدرسه باید چک لیستی را تکمیل کند و پس از پر کردن آن و اطمینان از رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به بازگشایی اقدام می‌کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon