تغییر کاربری مدارس دولتی نوساز و تبدیل به اداره آموزش و پرورش!
رئیس سازمان نوسازی مدارس با اشاره به اینکه هزینه ساخت هر کلاس درس ۵۰۰ میلیون تومان است،گفت: مدارس نوساز دولتی را تبدیل به اداره آموزش و پرورش میکنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهراله رخشانی مهر در سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور درباره بودجه سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: از سال 96 که بودجه 840 میلیارد تومان بود امسال در پیوست یک قانون بودجه به 4800 میلیارد رسیده و تا امروز 100 درصد تخصیص اعتبارات به خزانه ارسال شده است.
وی افزود: ظرفیت تبصرهها بیشتر است و فقط دو هزار میلیارد تومان بودجه از محل تبصرههاست.
از سال 96 هر روز 31 کلاس درس افتتاح شد
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه کیفیت ساخت و بهره برداری از فضای آموزشی مهمتر از بودجه است، گفت: تعداد کلاسهای درس تحویلی در سال 96 حدود 7290 واحد بود که به 13 هزار و 777 در سال قبل رسید و پیش بینی میشود که به 14 هزار و 700 کلاس تا آخر سال 99 برسد. بر اساس آمارها به طور متوسط از نیمه دوم سال 96 به بعد هر روز 31 کلاس درس افتتاح شده است.
رخشانی مهر با بیان اینکه بر اساس برنامه زیرنظام فضا و تجهیزات سندتحول باید سرانه هرکلاس درس با احتساب مشایات، 180 متر مربع باشد گفت: اینکه گفته میشود امروز هرکلاس درس 500 میلیون هزینه تمام شده دارد فقط شامل کلاس به تنهایی نیست بلکه دیگر مشایات چون آزمایشگاه، فضای ورزشی و. ... را نیز دربرمیگیرد.
وی ادامه داد: در زلزله کرمانشاه کمک خیران 55 درصد بود که 40 درصد از منابع استانی و 5 درصد از منابع ملی تأمین شد و بیش از هزار کلاس درس ساخته شده است یعنی هر روز یک کلاس ارائه شد.
7 هزار بخاری نفتی در مناطق فاقد علمک گاز
رئیس سازمان نوسازی مدارس درباره بخارهای نفتی گفت: تمام بخاریهای نفتی در مناطق دارای علمگ گاز جمع و در مناطق فاقد علمک گاز 7 هزار بخاری مانده است که تا پایان سال جمع آوری میشود سال گذشته نیز 24 هزار بخاری نفتی جمع آوری شد. 16 هزار بخاری نفتی هم در مناطقی که زیر ساخت گاز نداشتند جمع آوری شد.
رخشانی مهر ادامه داد :سال 96 تعهد خیران 800 میلیارد تومان و سال قبل 1500 میلیارد تومان بود و برای امسال پیش بینی ما حدود 2 هزار میلیارد تومان است.
500 میلیون تومان هزینه ساخت هر کلاس درس
وی عنوان کرد: هر کلاس درس 500 میلیون تومان برای ساخت نیاز دارد و برای تجهیز هر کلاس درس 70 میلیون تومان هزینه میکنیم؛ هر چقدر از اعتبارات ملی اعداد بیشتری اختصاصی دادیم میزان مشارکت استانها کاهش یافته است.
رخشانی مهر ادامه داد: هماکنون پروژههای جدید را در حیاط مدارس قبلی میسازیم و نتوانستیم زمین مناسبی را تامین کنیم و این یعنی از سرانه محوطه مدارس کم میکنیم و قابل قبول نیست و باید به دنبال تامین زمین کافی باشیم.
مدارس تخریبی را درمانگاه یا باشگاه فرهنگیان نکنید
رئیس سازمان نوسازی مدارس عنوان کرد: مدرسه تخریبی را نگه ندارید و تبدیل به باشگاه فرهنگیان و درمانگاه فرهنگیان نشود این فضا اگر مناسب بود که مدرسه باقی میماند.
وی بیان کرد: در مدارس نوساز تغییر کاربری در حال اتفاق است و به خانه معلم یا اداره آموزش و پرورش تبدیل میشود و اداره قدیمی را تبدیل به مدرسه میکنند قرار نیست پول مدرسه سازی برای ساخت باشگاه فرهنگیان هزینه شود الان هزینههای دو میلیاردی از ما برای ساخت باشگاه مطالبه میکنند.
انتهای پیام/