شهرکرد| در ساماندهی شهر و برخورد با سد معبرکنندگان نباید سلیقه‌ای عمل شود

شهرکرد| در ساماندهی شهر و برخورد با سد معبرکنندگان نباید سلیقه‌ای عمل شود

گروه استان‌ها - رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: واحد پیشگیری و رفع تخلفات یکی از پرکارترین واحد‌های شهرداری است و برای ساماندهی شهر باید برنامه‌ریزی لازم صورت پذیرد اما نباید سلیقه‌ای عمل شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرهاد رئیسی در دویست و هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورا با اشاره به لزوم بررسی دقیق پرونده‌های شهرداری در کمیسیون‌های تخصصی اظهارداشت: زمانی که رأی در کمیسیون صادر و بعد از آن در صحن علنی شورا مطرح می‌شود تنها یک رأی موافق و یک رأی مخالف نظرات خود را باید اعلام کنند چرا که کمیسیون‌ها بررسی لازم را انجام و نیاز به بررسی دوباره نمی‌باشد.

وی با اشاره به در پیش‌رو بودن انتخابات شورای دوره ششم افزود: در برخی موارد کمک‌هایی به هیئت‌های مذهبی، ورزشی و... از سوی شهرداری انجام که برخی‌ها احساس می‌کنند در راستای کار انتخاباتی است بنابراین باید به شهرداری ابلاغ تا اینگونه کمک‌ها در قالب ماده 17 مطرح و بررسی شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه متاسفانه شرایط اجرای پروژه‌ها درسطح شهر مطلوب نیست، خاطرنشان کرد: سازمان عمران و بازآفرینی شهری باید در صحن علنی شورا گزارشی از وضعیت پروژه‌ها ارائه و در راستای احیاء بافت قدیمی چالش‌تر و شهرکرد یک مدیریت تخصصی به صورت مشترک توسط سازمان عمران و بازآفرینی شهری و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ایجاد شود.

رئیسی با اشاره به اهمیت حقوق شهروندی ادامه داد: اگر بخواهیم یک شهر سالم، سرزنده و با‌نشاط داشته باشیم باید حقوق شهروندان را رعایت کنیم.

وی با اشاره به وظایف واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شهرکرد گفت: رفع سدمعبر، اجرای ضوابط ساختمانی، رعایت ایمنی در ساخت و سازها و ایجاد شناسنامه برای ساختمان‌ها از مهم‌ترین وظایف واحد پیشگیری و رفع تخلفات می‌باشد بنابراین باید نسبت به انجام وظایف خود دقت داشته باشند چرا که ساختمان‌هایی در حال ساخت است که پیمانکار و شرکت آن مشخص نیست.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: گرانی مسکن سبب شده تا تعداد دعاوی حقوقی افزایش یابد و ساخت و سازها در اراضی خارج از محدوده انجام شود بنابراین باید از این مشکلات جلوگیری تا اراضی که ذخایر آینده هستند، حفظ شوند.

رئیسی با بیان اینکه شهر گسترش یافته و نیاز به نظم‌دهی دارد، گفت: این نظم‌دهی باید با شرایط اقلیمی همخوانی داشته باشد و برای هر بخش برنامه‌ریزی شود چراکه به صورت پوپولیستی و تبلیغاتی نمی‌توان کار کرد و برای اجرای قانون نباید تفاوت قائل شد و شورا در راستای برخورد با متخلفان دخالت نکند.

وی افزود: با حفظ حرمت تمام شهروندان باید با سدمعبر کنندگان برخورد و در راستای برخورد با متخلفان اطلاع‌رسانی لازم از سوی رسانه‌ها از جمله صدا و سیما و با نصب بنر در سطح شهر انجام شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: همه واقف هستیم که واحد پیشگیری و رفع تخلفات یکی از پرکارترین واحد‌های شهرداری است و برای ساماندهی شهر باید برنامه‌ریزی لازم صورت پذیرد اما نباید سلیقه‌ای عمل شود.

رئیسی با بیان اینکه برخورد قهری پاسخ‌گوی رفع مشکلات نیست، خاطرنشان کرد: در بافت سنتی شهر و محله کاشانی باید قوانین یکسان رعایت و این بافت حفظ شود چرا که محله کاشانی یک بافت جدید و یک برند برای شهر است که باید از بروز مشکلاتی مانند سدمعبر جلوگیری شود.

نظارت دقیق بر ساخت و سازها در شهرکرد وجود ندارد

طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: کمبود نیرو در واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری یک مشکل است اما مشکل اصلی در کیفیت کار می‌باشد و با توجه به اینکه حال شهر خوب نیست و ایمنی کامل در ساخت و سازها وجود ندارد نظارت کامل هم توسط این واحد انجام نمی‌شود.

وی افزود: نابسامانی در پیاده‌روها روح و روان مردم را دچار مشکل کرده است بنابراین در راستای ساماندهی پیاده‌روها باید اقدامات لازم انجام شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه بخشی از امورات واحد پیشگیری از تخلفات باید برون‌سپاری شود، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی نیز باید برای پیشگیری و رفع تخلفات همکاری لازم را با شهرداری داشته باشد.

مصطفی حیدری عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه با بیان اینکه یک بهم‌ریختگی در شهر ایجاد شده است، تصریح کرد: زمانی که نخاله‌‌های ساختمانی در معابر و کوچه‌ها وجود دارد باید توسط افراد جمع‌آوری شود اما متاسفانه در سیستم شهرداری افرادی هستند که اجازه برداشت این نخاله‌ها را نمی‌دهند و کار را برعهده شهرداری می‌گذارند.

وی با بیان اینکه شهردار شهرکرد به عنوان سکان‌دار مدیریت شهری باید تدبیری بیاندیشد، افزود: کمبود نیروی انسانی در واحد پیشگیری و رفع تخلفات وجود دارد و برخی از نیروها کار از توانشان خارج است بنابراین باید برون‌سپاری انجام و یا نیروی مناسب و کمکی به این واحد اعزام شود.

حمید فتح‌اللهی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه با بیان اینکه مشکلات شهر باید ریشه‌ای رفع شود، گفت: برای مجتمع فناوران2 حدود دوهزار نفر ثبت‌نام کردند که واگذاری زمین به 600 نفر انجام و 1400 نفر دیگر باقی مانده‌اند، همچنین کارگاه‌های پراکنده در سطح شهر وجود دارد که قرار بود به قطب صنعتی انتقال شوند و کار نیمه تمام ماند و یکی‌دیگر از مشکلات، عدم صدور پروانه ساختمانی برای صنایع حوضچه‌ای است که این املاک کارگاهی هستند و ممکن است با صدور پروانه تغییرکاربری از سوی مالکان انجام شود بنابراین باید برای رفع این مشکلات تدابیری اتخاذ گردد.

حیدر علیپور عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه بیان کرد: نیروهای واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری تمام تلاششان را برای رفع مشکلات شهر به ویژه رفع سدمعبر انجام می‌دهند اما در ابتدا باید فرهنگ‌سازی انجام و بعد از آن مکانی برای انتقال کارگاه‌های پراکنده پیش‌بینی شود.

امامقلی بلالی عضو شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه واحد پیشگیری و رفع تخلفات تاکنون خوب عمل کرده و کمبود نیرو یکی از مشکلات این واحد است، گفت: رفع سدمعبر باید در اولویت کار این واحد قرار گیرد.

برون سپاری واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری شهرکرد

بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد نیز در ادامه جلسه بیان کرد: در راستای برگزاری مراسم دهه اول محرم تجهیزاتی در اختیار هئیت‌های مذهبی قرار داده شد که تمام آن‌ها با مصوبه شورا انجام شده است.

وی با اشاره به ایجاد سدمعبر توسط خودروها افزود: پارک خودروها در معابر به ویژه در محله خواجه‌نصیر مشکلاتی را ایجاد کرده است که می‌طلبد واحد پیشگیری از تخلفات شهرداری با همکاری پلیس راهور برخوردهای لازم را انجام دهند.

شهردار شهرکرد با اشاره به برون‌سپاری واحد پیشگیری از تخلفات گفت: برون‌سپاری این واحد در دستور کار شهرداری قرار دارد اما می‌طلبد شورای شهر برای رفع بخشی از مشکلات شهر، سازمان نظام مهندسی و اداره کل راه و شهرسازی را به صحن علنی شورا دعوت کند تا هماهنگی‌های لازم انجام شود.

عبدالغنی تصریح کرد: ضعف‌ها و انتقادات را می‌پذیریم اما برای رفع مشکلات شهر، شهرداری به تنهایی نمی‌تواند اقدامات را انجام دهد.

ماشین‌های دوره‌‌گرد حاشیه کمربندی 15 خرداد ساماندهی می‌شود

مجید مردانی معاون واحد پیشگیری از تخلفات شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: طرح انضباط اجتماعی در راستای پیشگیری از حوادث اجتماعی و جلوگیری از سدمعبر در حال اجرا است.

وی گفت: در راستای اطلاع رسانی، بنرهایی در سطح شهر نصب و به مغازه‌دارانی که سدمعبر کردند تذکرات لازم داده شد و آن‌هایی که توجه نداشتند مغازه آن‌ها پلمب که بعد از اخذ تعهد مغازه‌ها بازگشایی شد.

مردانی افزود: جمع‌آوری مصالح ساختمانی خیابان امیرکبیر، ساماندهی کیوسک‌های سه‌راهی خوزستان و جمع‌آوری کیوسک‌ها در بافت قدیم از جمله اقدامات انجام شده بوده و ساماندهی ماشین‌های دوره‌گرد حاشیه کمربندی 15 خرداد و بلوار رهبر نیز در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/7540/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران