کودکان کار و متکدیان در استان مرکزی باید تفکیک شوند/ معضل حضور متکدیان در سطح شهرها


کودکان کار و متکدیان در استان مرکزی باید تفکیک شوند/ معضل حضور متکدیان در سطح شهرها

گروه استان‌ها- مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با بیان اینکه "کودکان کار و متکدیان باید از هم تفکیک شوند" گفت: حضور متکدیان در سطح شهرهای استان آسیب‌زا است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، زهرا امینی ظهر امروز در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی گفت: کودکان کار و متکدیان باید از هم تفکیک شوند، هرچند فعالیت آنها زیرنظر گروه‌های مربوطه و بهزیستی رصد می‌شود.

وی افزود: حضور متکدیان در سطح شهر آسیب‌زا است و براساس برگزاری جلسات، حضور کودکان کار در پمپ بنزین ها ممنوع شده است؛ دو مؤلفه شغل و مسکن باید برای متکدیان درنظر بگیریم تا تکدی‌گری کاهش پیدا کند اما بعضی از متکدیان بی‌نیاز هستند و با ایجاد شغل و مسکن باز به تکدی‌گر بازمی‌گردند.

امینی بیان کرد: پویش همدلی مومنانه در نهضت ایران همدل از روز عید غدیرخم تا پایان ماه صفر ادامه دارد و نذورات نقدی و غیرنقدی خیران و نوع دوستان جمع آوری و بین جامعه هدف بهزیستی تقسیم شده است.

وی عنوان کرد: هدف از اجرای این پویش تهیه لوازم کمک آموزشی و نوشت افزار برای دانشجویان دانش آموزان جامعه هدف بهزیستی، جمع آوری کمک های معیشتی و تهیه اقلام بهداشتی و مورد نیاز جامعه هدف است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: در ماه محرم بالغ بر 2 میلیارد تومان گوشت قربانی جمع آوری شد و بین نیازمندان تقسیم شده است و خوشبختانه مردم نوع دوست ایران به گروه مردم نهاد، خیران و بخش های خصوصی اعتماد دارند و مبالغ بیشتری را جمع آوری می کنند.

امینی ادامه داد: ادارات بهزیستی شهرستان سراسر استان کمک های غیرنقدی اعم از نذورات، جیره های خشک و کمک های نقدی را دریافت کرده اند و همچنین از طریق شماره حساب ها، برنامه ها و نرم افزارهای مختلف کمک های نقدی مردم دریافت شده است.

متکدیان درآمدهای بالایی دارند/ نمی‌توانند تکدی‌گری را رها کنند

سیداحمد سجادی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت طرح مجموعه فرهنگی، هنری و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با توجه به کاهش دانشجو در دانشگاه آزاد این طرح مناسب و ارزنده است و طرح مجموعه فرهنگی، هنری و ورزشی دانشگاه آزاد باعث توسعه استان می‌شود؛ تکدی‌گری به عنوان یک جرم است و چهره زننده ای برای شهر ایجاد می کند و متاسفانه از زنان استفاده ابزاری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متکدیان درآمدهای بالایی دارند و به همین خاطر نمی‌توانند این فعالیت را رها کنند و بعضی از آنها بی‌نیاز هستند و افراد باید به نیازمندان واقعی کمک کنند.

سجادی تصریح کرد: متکدیان به صورت حرفه ای عمل می کنند و بعضی از آنها چند واحد مسکونی دارند و در راستای متکدیان در سطح جامعه باید فرهنگ سازی و تقویت فرهنگی انجام شود تا کمک خیران و نوع دوستان به نیازمندان واقعی برسد.

تکدی‌گری به معضل اجتماعی استان مرکزی تبدیل شده است/ ضرورت برخورد متولیان با این پدیده

مرکز ساماندهی امور متکدیان در شهرکرد آغاز به کار می‌کند

تبریز «شهر بدون گدا» شاهد حضور متکدیان غیر بومی است

90 درصد متکدیان ساوه به صورت حرفه‌ای عمل می‌کنند

علی میرزایی فرماندار ساوه نیز در این نشست با اشاره به پدیده تکدی‌گری اظهار داشت: تکدی گری به عنوان یک سبک زندگی و تجارت تبدیل شده است و برخورد و مبارزه با این پدیده باید به صورت گروهی انجام بدهیم.

علی میرزایی افزود: کودکان کار و تکدی گر را باید از هم تفکیک کنیم و طرح های متکدیان قدیمی و کهنه است و در مقابل آن باید طرح های جدید و نو ارائه بدهیم تا این پدیده کم رنگ شود و متاسفانه افراد از این پدیده درآمدهای بالایی کسب می‌کنند و باندهای تکدی‌گری به صورت حرفه‌ای عمل می‌کنند و معمولا از اتباع بیگانه هستند.

فرماندار ساوه خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان ساوه به سبب صنعتی بودن و فراوانی اشتغال شاهد تکدی گری نیستیم و بیشترین متکدی در عوارضی ها و پمپ بنزین وجود دارد.

میرزائی تصریح کرد: 90 درصد متکدیان در سطح شهرستان ساوه به صورت حرفه‌ای عمل می‌کنند و در قالب زنان پاکستانی و کودکان هستند متاسفانه متکدیان موجود در شهرستان ساوه از شهرهای قم و تهران هستند و پس از جمع آوری و بازگشت به شهرهای مربوطه خود دوباره به شهرستان ساوه بازمی‌گردند.

وی بیان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا متکدیان در سطح شهرستان ساوه کم تر شده اند اما ناپدید نشده اند و طی 6 ماه دوم سال گذشته 250 نفر جمع آوری شده اند از این تعداد 96 نفر آنها با قید وثیقه آزاد، 66 نفر آنها به کمپ ترک اعتیاد ارسال شده اند، 25 نفر تحویل خانواده شان داده شدند، 13 نفر آنها متواری، 19 نفر آنها اتباع خارجی بوده اند، اعزام 17 نفر آنها به محل سکونت هایشان ، سپردن 12 نفر آنها به کمیته امداد، 5 نفر به مراکز درمانی ارسال و سه نفر به مراجعه قضایی ارجاع داده شده اند.

فرماندار ساوه ادامه داد: در حوالی امامزاده ها و آرامستان شهرستان ساوه متکدی مشاهده نمی کنید و متاسفانه برخی صاحبان جایگاه پمپ بنزین با متکدیان همزیستی دارند و از ورود متکدیان در عوارضی ها و پمپ بنزین ها باید جلوگیری شود.

میرزایی اضافه کرد: 66 نفر از متکدیان جمع آوری شده در سطح شهرستان ساوه برای آنها شغل فراهم شد اما متاسفانه افراد به سبب اینکه درآمدهای شغل های موجود نسبت به درآمد تکدی‌گری کمتر است و افراد پس از مدتی به سمت تکدی‌گری برمی گیرند.

انتهای پیام/711/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران