گزارش ویدئویی| نخستین شهیده شجره طیبه صالحین بسیج کشور کیست؟

گزارش ویدئویی| نخستین شهیده شجره طیبه صالحین بسیج کشور کیست؟

گروه استان‌ها- همسر طلبه شهیده «زهرا دقیقی خداشهری» و جانباز دفاع مقدس در گیلان از روحیات معنوی و آرزوی شهادت شهیده دقیقی سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، طلبه شهیده زهرا دقیقی خداشهری نخستین شهیده شجره طیبه صالحین بسیج کشور و همسر رزمنده و جانباز هفتاد درصد دفاع مقدس در گیلان بود که سال 1390 در حادثه تروریستی معاندان در مسیر سامرا به کاظمین به شهادت رسید و امسال به‌عنوان یکی از شهدای شاخص در استان گیلان معرفی شد.

این طلبه شهیده پس از قرائت دعای عرفه در خیمه‌گاه امام حسین(ع) و پس از مناجات سوزناک و طلب شهادت در سرداب امام زمان(عج) در مسیر منتهی به کاظمین(طارمیه بغداد) دست در دست همسر مجروحش و کنار فرزندان خردسالش فاطمه و محمدجواد به آرزوی دیرینه‌‌اش "شهادت" رسید.

همسر طلبه شهیده «زهرا دقیقی خداشهری» در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: طلبه شهیده زهرا دقیقی که بنده مدت 15 سال با ایشان زندگی کردم، دانش‌آموخته مکتب اهل‌بیت(ع) و از جایگاه علمی خوبی برخوردار بود؛ قبل از ازدواج با بنده در کنار برنامه‌های مربوط به تحصیلات حوزوی خود در مجامع مختلف نیز شرکت می‌کرد.

حاج محمدحسن حسن‌زاده فومنی با اشاره به میزان توجه شهیده طلبه زهرا دقیقی به مبحث مهم بنیان خانواده و لزوم تحکیم آن ابراز داشت: ایشان بعد از ازدواج با بنده مسائلی همچون تربیت فرزند، همسرداری و آرام کردن فضای خانواده را واجب‌تر از هر چیزی می‌دانست.

وی تصریح کرد: ایشان ازدواج با جانباز 70 درصد را افتخار می‌دانست و نیت کرده بود که از این طریق به رزمنده دوران دفاع مقدس خدمت کند و همواره دارای روحیات خاص و معنوی بود به‌طوری‌که حتی حاضر نشد با ماشین بیت‌المال به ماموریت مجموعه سپاه برود.

رزمنده و جانباز هفتاد درصد دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مادر همسرم می‌گفت مردم همواره نسبت به حجاب فرزندانم غبطه می‌خوردند؛ وقتی می‌دیدند فرزندانم چادری هستند اما کسی نمی‌دانست که من در خانه یک چادر بیشتر ندارم و هر یک از فرزندانم هنگام خروج از منزل به‌نوبت از این چادر استفاده می‌کردند.

همسر طلبه شهیده «زهرا دقیقی خداشهری» با اشاره به بیانات امام(ره) در وصف زنان مبنی بر اینکه "از دامن زن، مرد به معراج می‌رود" گفت: شهدا انسان‌های بزرگی بودند که از مادرانی پاک‌دامن به این جایگاه والا رسیدند.

حسن‌زاده فومنی با بیان اینکه ما در دوران دفاع مقدس دشمن را با دنیایی از امکانات به زانو درآوردیم و امروز هم با همان نگاه آمریکا را به زانو در می‌آوریم عنوان کرد: امروز آمریکا با منت و خواهش می‌خواهد ایران را به‌ پای میز مذاکره بکشاند البته دشمن امروز حق و جرأت نگاه کج به این کشور را ندارد.

رزمنده و جانباز هفتاد درصد دفاع مقدس افزود: نباید از نگاه‌ها و نعمات خداوند متعال که به‌واسطه جانفشانی‌ها و ایثار شهدا نصیب این ملت شده غافل شویم از طرفی شهدا به‌خاطر ادب و ویژگی‌های برجسته‌شان از جمله ولایتمداری به این جایگاه رسیدند.

وی با بیان اینکه مسئولان توسط مردم انتخاب و در جایگاه مسئولیتی قرار می‌گیرند گفت: اما اگر مردم در انتخاب‌هایشان بی‌دقتی کرده یا در انتخاب‌ها به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب توجه نکنند شاهد مشکلاتی در جامعه خواهیم بود از طرفی خداوند فرمود انسان اشرف مخلوقات است و به انسان عقل دادیم تا تصمیم درست بگیرد.

همسر طلبه شهیده «زهرا دقیقی خداشهری» با اشاره به حادثه تروریستی سال 90 و مجروحیت و شهادت تعدادی از زائران ایرانی در راه برگشت از سامرا و مسیر منتهی به کاظمین گفت: زمانی‌که مراسم قرائت دعای عرفه تمام شد از سامرا در مسیر 18 کیلومتری کاظمین بودیم که این حادثه تلخ اتفاق افتاد.

حسن‌زاده فومنی خاطرنشان کرد: پس از شهادت همسرم از دیگران شنیدم که ایشان در سرداب امام زمان(عج) در سامرا بلند گریه می‌کرد و از خداوند و امام زمان(عج) شهادت را طلب کرده بود.

رزمنده و جانباز هفتاد درصد دفاع مقدس با اشاره به بیانات امام(ره) مبنی بر اینکه انقلاب اسلامی ایران مقدمه انقلاب جهانی حضرت ولی‌عصر(عج) خواهد بود عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب امروز مقتدرانه این انقلاب را به هدف اصلی‌ نزدیک می‌کند.

وی با بیان اینکه امام زمان(عج) منجی عالم بشریت هستند و تمام ادیان الهی آمدن ایشان را مژده داده‌اند تصریح کرد: در این راستا همه باید کمک کنیم تا بتوانیم نقش کوچکی در این مسیر ایفا کنیم البته شهدا نیز این زمینه را برای ما فراهم کردند.

به گزارش تسنیم، طلبه شهیده زهرا دقیقی خداشهری سال 1349 در فومن چشم به جهان گشود و نخستین شهیده شجره طیبه صالحین بسیج کشور شناخته شد ؛ وی از نوجوانی فردی مذهبی و شاخص در بین خانواده، محل تولد و دوستان خویش بود.

از جمله ویژگی‌های او حفظ حرمت و صیانت از "چادر" به‌عنوان یادگار حضرت فاطمه زهرا(س) بود به‌گونه‌ای که در سخت‌ترین شرایط هم راضی به کنار گذاشتن چادر نبود حتی هنگام‌ انجام کارهای سنگین نیز چادر را کنار نمی‌گذاشت.

طلبه شهیده زهرا دقیقی به‌دلیل علاقه شدید به انقلاب، اسلام و روحانیت در سال 1369 وارد حوزه علمیه شده و همین علاقه سبب ازدواج ایشان با روحانی جانباز هفتاد درصد دفاع مقدس به‌نام حجت‌الاسلام محمدحسن حسن‌زاده فومنی گردید و در شجره طیبه صالحین فعالیت می‌کرد.

این طلبه شهیده سرانجام در مسیر منتهی به کاظمین(طارمیه بغداد) دست در دست همسر مجروحش و کنار فرزندان خردسالش فاطمه و محمدجواد به آرزوی دیرینه‌‌اش "شهادت" رسید همانطور که در دعاهایش می‌گفت" خدایا من، همسر و فرزندانم را از توفیق شهادت در رکاب امام زمان(عج) محروم نفرما".

انتهای پیام/612/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon