گفتوگوی تسنیم با ایثارگر دوران دفاع مقدس؛ ماجرای رزمندگانی که اصرار به جبهه رفتن داشتند
گروه استانها - در زمان دفاع مقدس و جنگ ۸ ساله، بودند رزمندگانی که برای رفتن به جبهه اصرار فراوانی میکردند که گویی هیچکس جز آنها در جبهه نبود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، با گذشت 40 سال از دفاع مقدس و تحولات عظیمی که حتی گستره آن انسانها را نیز فراگرفته و ارزشهایشان با گذشته فرق کرده، هنوز هم بارقههایی از آن حال و هوای آن روزها و مردمانی که هر کدام جان، مال و حتی کمترین داراییاش را هر چه که بود خرج دیگری میکرد، به چشم میخورد.
همچنان آثار غنی در گوشه و کنار صندوقچه پرگهر دفاع مقدس پنهان مانده که گویی قصد ندارد قطرهای از زلالیت و پاکیاش به بیرون درز کرده و رنگ دنیا بگیرد، ارزشهایی از افرادی که با معناهایی از جنس خدا زندگی میکردند و لذت دنیا و آخرتشان از خود گذشتگی و نزدیکی به پروردگارشان بود اکنون در صندوقچه دفاع مقدس خاک میخورند.
اینک که چند روزی مجال پرداختن به گهرهای این صندوقچه گرانبها شده، قصد داریم با یکی از ایثارگران سرزمین عشق و ایمان گفتوگو کنیم.
رسول علیدوستی رزمندهای که حدود 4 سال از جوانی خود را به مبارزه در جبهههای حق علیه باطل گذرانده و هنوز هم پس از بازنشستگی از سپاه پاسداران، سلاح بر زمین نگذاشته و در جبهه تولید، سلحشوری میکند.
وی که با دوستان خود به کار تولید لبنیات مشغول است از خاطرات خود و شوق شهادت رزمندگان جانبرکفی میگوید که شاید برای فرزندان زمانه ما کمی عجیب باشد.
رسول علیدوستی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: از سال 59 که دیپلم گرفتم وارد سپاه شدم و به جبهه رفتم، 45 ماه در جبهه بودم و با رزمندگانی آشنا و همرزم شدم که بسیاری به مقام شهادت نائل شدند و تعداد اندکی نیز جانباز هستند.
وی با اشاره به برخی خاطراتش ادامه داد: خاطرم هست، رزمندهای نوجوان به نام مهراب سلیمی که تنها پسرخانوادهاش بود و یک پایش کوتاهتر از دیگری بود، مسئولان با او برای رفتن به خط مقدم جبهه مخالفت میکردند و حتی خودم که با او روبرو شدم گفتم تو کجا میآیی، اما این رزمنده به مسئولان التماس میکرد و میگفت من تا الان هر فرمانی دادید به شرط اینکه شب عملیات اجازه دهید به خط مقدم بیایم انجام دادم.
وی عنوان داشت: در دوران دفاع مقدس شهادت و ایثارگری ارزش بسیاری داشت و نوجوانان کم سن و سال با چنین شوقی برای شهادت هر کاری میکردند در حالی که در جبهه چیزی جز بیخوابی، گرسنگی، تشنگی، آتش، خون و جنگ نبود.
علیدوستی با بیان اینکه دفاع مقدس تشابهاتی با کربلا و عاشورا دارد، خاطرنشان کرد: یکی از وجه تشابههای این دو واقعه محدوده سنی رزمندگان است که در هر دو رزمندگان از سنین مختلف حضور داشتند به عنوان مثال شهید سیدنورالله علوی از شهدای اوایل دوران دفاع مقدس است که 70 ساله بود و وقتی متوجه شد قرار است به خط مقدم اعزام نشود به فرمانده مراجعه کرد و با تلاش فراوان موفق شد موافقت فرمانده را برای رفتن به خط مقدم جلب کند و به خط مقدم اعزام شود.
این رزمنده ادامه داد: اگر به رزمندگان میگفتند برادرت دیشب شهید شده است و شما به خط مقدم نرو، این فرد میگفت برادرم برای رسالت خودش رفت و من هم برای رسالت خودم و وقتی به رزمندگان اصرار میکردند به جبهه نروند آخرین جوابشان این بود که امام خمینی(ره) فرمان دادهاند در مقابل دشمن بایستیم و فرمودند جزایر باید آزاد شود، این جوانان گوش به فرمان امام راحل بودند.
وی تشریح کرد: متاسفانه امروز ارزشها عوض شده، در زمان دفاع مقدس جوانان تشنه و حریص شهادت بودند اما امروز امور دنیوی در اولویت قرار گرفته است.
این رزمنده تولیدکننده گفت: رسانهها به ویژه صدا و سیما در معرفی و بیان کردن ارزشهای دفاع مقدس میتوانند نقش مهمی ایفا کنند و اگر ارزشها مطرح نشود، در حق شهدا و جانبازان اجحاف شده است. برخی از جانبازان در کنجی نشسته و فراموش شدهاند در صورتی که نباید این افراد در انزوا باشند باید از گفتوگو با آنها از تجربیات و فضایل نیکوی اخلاقی ارزشمندشان بهره ببریم.
وی با اشاره به مسائل موجود در جامعه اضافه کرد: بیکاری یکی از مشکلاتی است که در کشور وجود دارد اما با تلاش باید آن را برطرف کرد. باید به اشتغال بپردازیم و با کار و درآمدزایی بر مسائل و مشکلات به ویژه مسائل اقتصادی غلبه کنیم.
انتهای پیام/7540/ش