گیلان| اهتمام مسئولان جهت ایجاد آرامش بین خانوارهای سیل‌زده تالش؛ بسته‌های معیشتی در منطقه توزیع می‌شود

گروه استان‌ها- فرماندار شهرستان تالش از اهتمام و عزم جدی مسئولان جهت ایجاد آرامش در بین خانوارهای سیل‌زده خبر داد و گفت: بسته‌های معیشتی بهزیستی بین سیل‌زدگان تالش توزیع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، عیسی مهدوی امروز در جلسه ستاد بحران شهرستان تالش با بیان اینکه مسئولان جهت ایجاد آرامش در بین خانوارهای سیل‌زده تالش اهتمام و جدیت دارند اظهار داشت: تا چند روزه آینده بسته‌های معیشتی بهزیستی وارد تالش می‌شود و آن‌ها را در بین مردم توزیع می‌کنیم.

فرماندار شهرستان تالش با تاکید بر اینکه از زمان جاری شدن سیلاب در مناطق مختلف این شهرستان دستگاه‌های خدماتی مشغول کمک به مردم و سیل‌زدگان هستند عنوان کرد: بازدیدها از مناطق آسیب‌دیده شهرستان تالش همچنان ادامه پیدا می‌کند و پیگیر مطالبات سیل‌زدگان و رفع مشکلات آنان هستیم.

مهدوی حضور دستگاه‌های اجرایی در منطقه برای برطرف کردن خسارت‌های ناشی از سیلاب در تالش را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در حال حاضر به شکل تقریبی معضل قطع شدن جریان آب، برق، گاز راه دسترسی مردم برطرف شده و مشکل روستاهای باقیمانده هم تا چند روزه آینده برطرف می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز در این جلسه استمرار فرآیند کمک‌رسانی به خانواده‌ها و مردم سیل‌زده شهرستان تالش را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: در نقاط دور افتاده، کوهستانی و صعب‌العبور تالش اهالی و مردم همچنان از مسئولان و دست‌اندرکاران انتظار کار و رسیدگی دارند.

امیر مرادی با بیان اینکه حجم خسارت‌های ایجاد شده در شهرستان تالش بسیار زیاد است جبران این آسیب‌های وارده را در اسرع وقت لازم و ضروری اعلام کرد و افزود: در حال حاضر و با کمک راهداری همه مسیر‌هایی که به علت سیلاب در تالش مسدود شده بودند رفع انسداد و آماده تردد شده است.

مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی استان گیلان نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اینکه اگر مشکل کنترل سیلاب برطرف نشود امکان مدفون شدن روستاها در حادثه‌های بعدی بالا است اظهار داشت: با استفاده از دانش زمین‌شناسی می‌توانیم از بروز رخدادهای بعدی پیشگیری کنیم.

پانته‌آ گیاهچی ضمن برشمردن موقعیت جغرافیایی و اقلیمی گیلان در مورد نوع خاک و آب و هوای استان هم مطالبی عنوان کرد و ابراز داشت: خاک استان گیلان سست و جوان است و به علت اینکه حجم بارش باران در استان بسیار است به همین دلیل با پدیده زمین لغزه و فرونشست زمین مواجه هستیم.

مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی گیلان انجام مطالعات دقیق علمی و تحقیقاتی را در راستای جلوگیری از حجم خسارات وارده بر اثر بلای طبیعی نظیر سیلاب‌ها و زمین‌لرزه را ضروری خواند و اظهار داشت: باید قبل از اجرای هر طرح و پروژه‌ای نگرش زمین‌شناسی در آن وجود داشته باشد.

انتهای پیام/614/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon