رزمندگان و پیشکسوتان واقعیت‌های دفاع مقدس را برای جوانان استان مرکزی تبیین کنند

رزمندگان و پیشکسوتان واقعیت‌های دفاع مقدس را برای جوانان استان مرکزی تبیین کنند

گروه استان‌ها- در دومین همایش استانی پیام‌آوران عاشورا تاکید شد: رزمندگان و پیشکسوتان واقعیت‌های دفاع مقدس را برای جوانان استان مرکزی تبیین کنند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حماسه‌ها و خاطرات ماندگار هشت سال دفاع مقدس برگی زرینی از تاریخ این کشور و نظام اسلامی است که تا همیشه در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی  ایران به عنوان برگ زرین و طلایی در تارک کشورمان می‌درخشد.

حفظ و نشر خاطرات و آرمان‌ها و ارزش‌های دفاع مقدس یکی از مهمترین وظایف همگانی به ویژه وظیفه مسئولان فرهنگی در سطح جامعه قلمداد می‌شود که در این راستا دومین همایش استانی پیام‌آوران عاشورا با مشارکت و تلاش نهادهای فرهنگی مانند بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان مرکزی به مرحله اجرا درآمد.

"سرهنگ غلامرضا کریمی"  مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی در حاشیه این مراسم با اشاره به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به خبرنگار تسنیم گفت: ایثار و شهادت به عنوان فرهنگ متعالی جزو عالی‌ترین مفاهیم الهی است که برای یک جامعه آثار و برکات بسیاری دارد به‌طوری که با بیان درست رشادت‌ها و خدمات شهدا و ایثارگران به مردم بهترین نتایج را به همراه دارد.

وی افزود: همه مدیون شهدا، جانبازان و ایثارگران هستیم بنابراین باید برای ادای دین به آنها مسیری که شهدا و جانبازان برای رسیدن به اهداف و ارزش‌های بلند خود پیمودند به نسل جوان و نوجوان که این صحنه‌ها را ندیده و در آن دوران نبودند به خوبی تبیین و بیان شود که خواهران شهدا نقش مهمی در این زمینه دارند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی ادامه داد: پس از دوران دفاع مقدس و تقدیم هزاران شهید به جمهوری اسلامی در راه آرمان‌های بلند و حفظ آن امروز نقش خانواده شهدا به‌ویژه خواهران آنها در پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی پررنگ و مهم است به طوری که آنها ادامه ‌دهنده راه شهدا هستند.

کریمی تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس شاهد حضور زنان در سنگرهای پشتیبانی از جبهه‌‌ها بودیم به طوری که با کمترین امکانات اما برای لبیک به فرمان امام(ره) با تمام توان حضور یافتند و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کردند و نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون مادران صبور و فداکار خانواده شهدا است.

عتبات عالیات استان مرکزی در 150 پروژه کوچک و بزرگ نقش داشته است

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی هم در این نشست با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: در سال 82 در سه مرحله فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات شروع شد به طوری که در یک مرحله اقدام به پاکیزگی و آمادگی حرم‌ها برای زیارت زائران و مرمت و بازسازی و مرحله بعد توسعه حرم‌ها انجام شد.

مظفر صفریان افزود: در سطح استان بیش از یک هزار نفر خادم مستقیم و حدود 4 هزار نفر خادم در موکب‌ها فعالیت می‌کنند که تعداد بسیاری از آنها ایثارگران و وابستگان خانواده معزز شاهد هستند.

وی ادامه‌ داد: طرح یک پاکت سیمان برای هر هم‌استانی در راستای کمک به صحن‌های مطهر، طرح گره‌های آسمانی( فرش‌بافی) و راه‌اندازی دار قالی در منازل، طرح برکت(ویژه کشاورزان)، طرح ترفیع گنبد حضرت اباعبدالله(ع)، طرح صحن مطهر حضرت زینب(س)، طرح دو پنجره یا نیم‌ضریح امام زمان(عج) در سامرا و سایر موارد به صورت مستقیم و غیرمستقیم فعالیت می‌کنیم.

صفریان با اشاره به اینکه تاکنون در 150 پروژه کوچک و بزرگ نقش داشتیم و استان مرکزی در این اقدامات رتبه‌های خوبی داشته که افتخار بزرگی برای استان است گفت: یکی از طرح‌های مهم طرح سند افتخار در زمینه خرید خشت طلا و خرید بناهای نور است به عبارتی یک مترمربع از بناهای منور به شکل فردی یا جمعی خریداری می‌شود و یک سند افتخار به عنوان ذخیره دنیا و آخرت به آنها داده می‌شود.

وی بیان کرد: ایجاد کانون فرهنگی خانواده شهدا در عتبات عالیات یکی دیگر از اقدامات است که این کانون در آستان مقدس رضوی در استان داشتیم که خدمات ارزشمندی داشتند، در قدم نخست باید وحدت و انسجام بین خواهران و خانواده شهدا حفظ شود تا خدمات فرهنگی در سطح جامعه دوچندان گسترش دهند.

همه باید از دفاع مقدس درس بگیریم

پیشکسوت دفاع مقدس و رزمنده مدافع حرم هم در این نشست با اشاره به اقدامات همرزمان و شهدا در جبهه‌‌های جنگ با دشمن گفت: در این 40 سال به موضوع دفاع مقدس بسیار پرداخته شد اما محتوایی و عبرت‌آمیز نبود، مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی 31 شهریورماه دفاع مقدس را برشماری کردند و بیان کردند که همه باید از دفاع مقدس درس بگیریم.

سرهنگ اسدالله نصیری افزود: در تلویزیون و سینمای دفاع مقدس جنگ 8 ساله را آراسته و به عبارتی اتو کشیده به مردم نشان می‌دهند و هیچ زمان واقعیات و صحنه‌های زجرآور و وحشتناک دفاع مقدس را به نسل کنونی نشان داده نشده است، در دوران دفاع مقدس در هیچ زمینه‌ای با دشمن برابر نبودیم به طوری که نسبت ما به دشمن 10 به یک بود.

وی ادامه داد: دشمنی بزرگتر از آمریکا و صهیونیست در دنیا وجود ندارد موضوعی که امام(ره) بارها به آن تاکید کردند به طوری که فرمودند اگر در آمریکا مسجد بسازند و بر گلدسته‌های مساجد ندای الله اکبر سردهند شما باز هم شعار مرگ بر آمریکا را فراموش نکنید همچنین آنچه باید اصل و اساس سیاست خود با بیگانگان قرار دهیم این است که دشمنان ما را تا کجا تحمل می‌کنند و تا چه زمان استقلال و آزادی ما را قبول دارند که مرزی جز عبور از همه هویت‌ها و ارزش‌های معنوی و الهی نمی‌شناسند.

نصیری تصریح کرد: ما متاسفانه با دشمن معامله کردیم به طوری که با جان‌کری دست داده و لبخند زدیم برای همین ای کاش قبل از دست دادن با او دست‌های خود را می‌شست زیرا دست جان‌کری به خون بچه‌های عراقی، سوری و یمنی آغشته است، در این مذاکره بر اساس گفته وزیرامور خارجه کشور در برجام به تمام تعهدات خود عمل کردیم و طرف مقابل زیر یک درصد به تعهدات خود عمل کرد و جان کری در این زمینه بیان کرد که دستاوردهای ما از مذاکرات هسته‌ای بیش از جنگ با ایران بود‌.

پیشکسوت دفاع مقدس و رزمنده مدافع حرم بیان کرد: در دوران دفاع مقدس شهدا استقامت کردند و زمانی هفته دفاع مقدس ارزشمند است که همه از آن درس بگیریم و در راه رسیدن به اهداف امام(ره) استقامت کنیم.

نقش زنان در دوران در دفاع مقدس بسیار شگرف، بی‌بدیل و انکارناپذیر است

معصومه انصاری خواهر شهید محمدجعفر و حمید انصاری هم در این نشست با اشاره به جایگاه بانوان در دفاع مقدس گفت: ظرفیت بانوان در تاریخ اسلام، انقلاب و دوران دفاع مقدس ظرفیتی بسیار شگرف، بی‌بدیل و انکارناپذیر است و آنچه بانوان انجام می‌دهند ظرفیت بسیار بالایی است که مردان را به تحرک وامی‌دارد.

وی افزود: زمانی که یک زن دفاع از اسلام را می‌پذیرد به این معنا است که یک خانواده و مجموعه آن را پذیرفته و بسیج یک زن به معنای بسیج یک خانواده است بنابراین خواهران شهدا به فرمان مقام معظم رهبری انتصاب شایسته و افتخارآمیزی دارند زیرا زمانی را با شهید زندگی کردند.

انصاری ادامه داد: سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای ثبت و حفظ آثار خواهران شهدا در دوران دفاع مقدس، ارائه سبک زندگی ایرانی اسلامی برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت و جهاد خواهران شهدا در ابعاد ملی، بین‌المللی و منطقه‌ای، به‌کارگیری توان دستگاه‌های اجرایی، نهادهای دولتی، غیردولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد، بخش خصوصی و غیره در حفظ و نشر آثار و زندگی خواهران شهدا و دفاع مقدس باید انجام شود.

وی تصریح کرد: تاکید نقش خواهران شهدا در دفاع مقدس، برپایی کارگاه‌های دانش‌افزایی، برگزاری همایش‌های اجتماعی در راستای بحث و تبادل نظر پیرامون شبهات فکری زنان جامعه یکی دیگر از برنامه‌هایی است که تعدادی از آنها انجام و تعدادی هم باید انجام شوند.

انتهای پیام/713/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon