اصفهان| خودکفایی در تأمین ماده اولیه تولید ماسک‌های چندلایه ضروری است

اصفهان| خودکفایی در تأمین ماده اولیه تولید ماسک‌های چندلایه ضروری است

گروه استان‌ها- معاون‌ غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیاز به خودکفایی در تأمین ماده اولیه تولید ماسک‌های چند لایه (ملت بلون) را ضروری دانست و گفت: نیاز استان اصفهان روزانه ۳ تن ملت بلون و ۵۰ تن در کل کشور است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان ، ابوالفضل اصلانی در نشست بررسی دستاوردهای فناورانه دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه "تلاش‌های دانشگاهیان در دوران کرونا سبب شده است امروز از نظر دارو و ماسک وضعیت خوبی داشته باشیم" اظهار داشت: 50 شرکت در زمینه تولید ماسک‌های چند لایه با ظرفیتی بالغ بر 50 میلیون قطعه در روز فعال هستند و حدود 10 میلیون قطعه ماسک نیز آماده توزیع است.

وی افزود: نیاز به خودکفایی در تأمین ماده اولیه تولید ماسک‌های چند لایه "ملت بلون" را ضروری دانست و تأکید کرد: نیاز استان اصفهان روزانه 3 تن ملت بلون و 50 تن در کل کشور است و درنظر داریم از پتانسیل خوب دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه تولید ملت بلون کمک بگیریم.

معاون‌ غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تولید گان، لباس کاور و دستکش‌های جراحی را از جمله نیازهای کادر درمان دانست و بیان کرد: توانمندی‌های علمی و فنی دانشگاه صنعتی اصفهان می‌تواند در جهت تأمین اقلام بهداشتی مؤثر واقع شود.

وی با اشاره به اینکه به محصولات تولید دانشگاه و تلاش‌های محققان اعتقاد کامل وجود دارد تصریح کرد: همچون گذشته از هیچ حمایتی در جهت صدور مجوز و اعطای استانداردهای لازم دریغ نخواهیم کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست با بیان این‌که "همیشه به دانشگاه‌ها نقد بوده است که تحقیقات کاربردی ندارد" اظهار داشت: در طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان، اثربخشی اجتماعی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

سید‌مهدی ابطحی خدمات فناورانه این دانشگاه را در ادامه این رسالت اجتماعی و خدمت به نظام سلامت کشور دانست و تصریح کرد: دانشگاه در مدت‌کوتاهی امکانات و شرایط لازم برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را فراهم کرد تا امروز که توانسته است محصولاتی از جمله ماسک‌های سه لایه و N95، کابین‌های ضدعفونی UVC و کیت تشخیص کرونا را به کشور عرضه کند.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان اخذ حمایت نهادهای مرتبط با صدور مجوزهای سلامت‌محور را از مهمترین دلایل تشکیل این نشست خواند و افزود: اعتبار علمی و فناوری این دانشگاه پشتوانه محصولات تولیدی فناوران دانشگاه صنعتی اصفهان است و نیاز است وزارت صمت و سازمان غذا و دارو، برای تسریع در ارائه این خدمات به مردم در خصوص صدور پروانه بهره‌برداری و دریافت مواد اولیه، از این مجموعه‌ها حمایت کنند.

انتهای پیام/163/س
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon