دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد: در برخورد با اراذل و اوباش مشکل داریم

دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد: در برخورد با اراذل و اوباش مشکل داریم

گروه استان‌ها-دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری گفت: در برخورد با اراذل و اوباش مشکل داریم زیرا که جرایم کاهش یافته است و ما تنها می‌توانیم با قوانین موجود با مجرمان برخورد کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عبدالرضا علی‌محمدی عصر امروز درنشست هم اندیشی سرگروه‌های، گروه‌های جهادی مطالبه‌گر امربه معروف و نهی‌از منکر، اظهار داشت: همه مشکلات را به تنهایی نمی‌توانیم حل کنیم و وظیفه هر سازمان مشخص است، که باید شرح وظایفشان را به درستی انجام دهند زیراکه اگر همه مطالبات را تنها از دو دستگاه بخواهیم به نتیجه نخواهیم رسید عِده و عُده هر دستگاه مشخص است و نمی‌توانند در همه صحنه‌ها وارد شوند.

وی با اشاره به مبحث اعتیاد و مواد مخدر، ادامه داد:در حوزه برخورد با اعتیاد و مواد مخدر عملکرد خوبی داشته‌ایم و این نشان دهنده فعالیت همه ادارات و ایجاد تعامل بین دستگاه‌ها بوده است، هرچند شرایط هنوز مطلوب نیست اما می‌توان گفت که خوب کار شده است .

دادستان چهارمحال‌و‌بختیاری با توجه به مبحث مبارزه با اراذل و اوباش، افزود: برنامه‌های ملی در این زمینه لازم است، همچنین باید قرارگاه تخصصی در این راستا شکل گیرد، آمار نشان می‌دهد که برخوردها در سال جاری نسبت به سال گذشته بهتر و کاملا جدی شده است زیرا که بیشتر بازداشتی‌ها در زندان از اراذل و اوباش هستند هرچند در این زمینه جای کار بسیار است.

وی تصریح کرد: دادگستری قانونگذار نیست بلکه مجری قانون است، به همین دلیل در برخورد با اراذل و اوباش مشکل داریم زیرا که جرایم کاهش یافته است و ما تنها می‌توانیم با قوانین موجود با مجرمان برخورد کنیم، هرچند به همکاران سفارش شده در این زمینه جدیت کامل را داشته باشند.

علی‌محمدی با اشاره به موضوع آمار طلاق در استان، تصریح کرد: طلاق تنها یک یا دو عامل ندارد، بلکه عوامل بسیاری دارد که مسائل اقتصادی و فضای مجازی عوامل مهم طلاق هستند و 50 درصد خانواده‌ها را با مشکل مواجهه کرده است.

وی با اشاره به عملکرد پلیس آگاهی در زمینه سرقت، گفت :در کنار این فعالیت‌ها باید آگاهی‌های لازم به مردم داده شود هرچند پلیس و دادگستری نیز فعالیت خود را انجام می‌دهند.

دادستان استان در پاسخ به پیشنهاد آموزش به مردم از جانب پلیس فتا، گفت: پلیس فتا نیروهای لازم را برای آموزش ندارد، بلکه پلیس می‌تواند از سرگروه‌های جهادی برای آموزش و به عنوان مربی در جامعه استفاده کند و این مربیان را به مدارس و محل‌های عمومی اعزام کند.

وی در خصوص مصرف و رواج قلیان در جامعه، ادامه داد : نگهداری و فروش قلیان جرم نیست و علت پلمپ قهوه خانه‌ها غیر بهداشتی بودن مصرف قلیان است، لذا قلیان‌های جمع شده را نمی‌توانیم نگهداری کنیم.

دادستان استان در پایان با اشاره به اینکه اولویت این دستگاه مشخص است و مطالبات مردمی همیشه در اولویت می‌باشد، خاطرنشان کرد: مشکلی با ملاقات حضوری مردمی نداریم فقط در شرایط کرونا کمی احتیاط می‌کنیم.

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران