برگزاری کلاس مجازی دانش‌آموزان کنار جاده! + تصاویر

برگزاری کلاس مجازی دانش‌آموزان کنار جاده! + تصاویر

آموزش مجازی هر چند فرصتی برای دسترسی به برابری آموزشی است، اما برخی محدودیت‌ها زمینه‌ساز نابرابری و تبعیض شده و دانش‌آموزان مناطق محروم را به زحمت انداخته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ طبق اعلام مسئولان وزارت آموزش و پرورش 3.5میلیون دانش‌آموز از شبکه شاد جامانده‌اند.

حسن الحسینی؛ مسئول شبکه شاد در این باره گفته است: سهم محرومیت از فضای مجازی بحث مهمی است و 3.5میلیون دانش‌آموز به ابزار و اینترنت برای  بهره‌مندی از شبکه شاد دسترسی ندارند؛ بر این اساس 21درصد کل دانش‌آموزان از شاد محروم هستند که از این تعداد 300هزار نفر با گوشی‌های قرضی در شبکه شاد حضور دارند.

این دانش‌آموزان که بیشتر آنها ساکن مناطق روستایی یا حاشیه‌نشینان شهرهای بزرگ هستند به دو علت نداشتن گوشی هوشمند یا دسترسی نداشتن به اینترنت از شبکه شاد و آموزش مجازی محروم مانده‌اند.

البته وزارت آموزش و پرورش می‌گوید روش‌های جایگزینی همچون آموزش تلویزیونی یا ارسال درسنامه‌های آموزشی را برای این گروه مدنظر قرار داده است.

به هر حال‌ آموزش مجازی فرصتی برای دسترسی به برابری آموزشی است؛ چراکه محدودیت‌های زمانی و مکانی آموزش را از میان برمی‌دارد؛ اما در شرایط فعلی به‌دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها و در دسترس نبودن ابزار برای برخی از دانش‌آموزان، آنها با تبعیض و نابرابری آموزشی مواجه شده‌اند.

در تصاویر زیر دانش‌آموزان دبستان شهید پور امید علی براگور شهرستان رودبار بخش بلوکات را - که روز گذشته در برنامه تلویزیونی پرسشگر منتشر شد - مشاهده می‌کنید که ابزار لازم یعنی گوشی هوشمند را در اختیار دارند، اما سرعت اینترنت در منطقه محل زندگی آنها آنقدر پایین است که برای دسترسی به اینترنت و حضور در کلاس مجازی ناچارند به لب جاده و منطقه خاصی بیایند.

دانش‌آموزان , آموزش مجازی , شبکه شاد ,

دانش‌آموزان , آموزش مجازی , شبکه شاد ,

دانش‌آموزان , آموزش مجازی , شبکه شاد ,

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon