۲۰هزار میلیارد ریال برای عقب‌نشینی ۹ خیابان شهرکرد نیاز است

20هزار میلیارد ریال برای عقب‌نشینی 9 خیابان شهرکرد نیاز است

گروه استان‌ها - عضو شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه ۹محور اصلی شهرکرد به مساحت ۴۵ هزار و ۲۹۴ مترمربع نیازمند عقب‌نشینی هستند، گفت: ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در این خیابان‌ها عقب‌نشینی انجام شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرهاد رئیسی در دویست و نود و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به وضعیت قرمز کرونا در استان اظهارداشت: کنترل ویروس کرونا در استان نیازمند یک ورود جهادی است و کارهایی که انجام می‌شود باید با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی باشد.

وی با بیان اینکه از مراجعات غیرضروری مردم به شورای شهر و شهرداری شهرکرد نیز خودداری شود، افزود: با توجه به اینکه نمی‌توان کار مردم را به تعویق انداخت و خدمات باید ارائه شود بنابراین باید ساز و کاری اندیشیده شود که مردم از مراجعات غیرضروری خودداری کنند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به بافت‌های ناکارآمد شهری بیان کرد: با توجه به اینکه ناحیه غرب شهرکرد جزو بافت ناکارآمد است و مصوباتی در خصوص معافیت پروانه‌ها تا سقف 100 درصد می‌باشد می‌طلبد این مصوبات تعیین تکلیف شود.

رئیسی با اشاره به عدم نامگذاری برخی معابر و چهارراه‌های شهر گفت: نامگذاری معابر و چهارراه‌ها به نام مشاهیر، مفاخر و دانشمندانی چون دکتر فرزانه و خیران باید انجام شود.

وی ضمن تاکید بر بازگشت محدودیت‌های آرامستان‌های شهرکرد خاطرنشان کرد: استان ما اصلا از وضعیت خوبی برخوردار نیست بنابراین شهرداری باید سریعا محدودیت‌ها را بازگردانده و مراسم روزهای پنجشنبه و جمعه را لغو کند چراکه تجمعات زمینه شیوع بیشتر ویروس کرونا را فراهم می‌کنند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به حاکمیت رکود در پایانه‌های شهرکرد افزود: طرح تخفیف 50 درصدی به غرفه‌داران پایانه آزادی شهرکرد توسط اعضای شورا تصویب شد.

آپارتمان‌سازی‌ها در دامنه کوه‌های شهرکرد

طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی باید به زندگی ادامه دهیم، گفت: می‌طلبد از جلسات غیرضروری خودداری و پروتکل‌ها با نظارت و دقت کافی رعایت شود.

وی با اشاره به فعالیت واحد پیشگیری از تخلفات شهری شهرداری شهرکرد افزود: به کارگیری و جذب نیرو در این واحد باید سریعا انجام شود تا کار بر روی زمین نماند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به نامگذاری معابر بیان کرد: اقدامات لازم در دست پیگیری است تا چهارراهی را به نام پرفسور فرزانه نامگذاری کنیم.

شریفی با اشاره به اهمیت جذب توریست در استان خاطرنشان کرد: باید بخشی از شهر به‌گونه‌ای تعریف شود تا بتوان احداث خانه‌های ویلایی و خانه باغ را در آن بخش مطرح کرد چراکه از ظرفیت شهرکرد در بحث جذب توریست می‌توان بهره‌مند شد که می‌طلبد مسئولان و دستگاه‌ها در این راستا همکاری لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه شهرکرد ویترین استان است، گفت: تعامل و همکاری راه و شهرسازی با شهرداری باید به گونه‌ای باشد که بتوانند پروژه‌های مشارکتی را در شهر برنامه‌ریزی و اجرا و جلسات هم‌اندیشی نیز جهت رفع مشکلات برگزار کنند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به احداث ساختمان‌های بلند در دامنه کوه تصریح کرد: شهر به سمت آپارتمان‌سازی رفته به‌ گونه‌ای که دامنه کوه‌ها را مسطح کرده‌ایم و آپارتمان‌سازی را انجام داده‌ایم که این امر مضرات و خطراتی را به‌دنبال دارد.

علیرضا توکلی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به سهم 10 درصدی شهرداری‌ها گفت: باید به گونه‌ای توسط راه و شهرسازی برنامه‌ریزی شود که طی یک برنامه جامع سهم شهرداری پرداخت شود.

توکلی با بیان اینکه 9محور اصلی شهر از جمله خیابان بوعلی‌سینا، حافظ، 12 محرم، سعدی، رهبر و میدان شهدا به مساحت 45 هزار و 294 مترمربع نیازمند عقب‌نشینی هستند، بیان کرد: 2 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در این خیابان‌ها عقب‌نشینی انجام شود بنابراین برای تامین این اعتبار شهرداری نیازمند تامین سهم 10 درصدی است تا بتواند سالانه بخشی از این مبلغ را تامین و اجرایی کند.

بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به ضرورت محدودیت‌ها در آرامستان‌های شهرکرد گفت: با همکاری فرمانداری اعمال محدودیت‌ها در آرامستان‌های شهرکرد تشدید می‌شود.

شهردار شهرکرد ادامه داد: 10 هکتار اراضی روبروی آرامستان با کاربری پارکینگ وجود دارد که راه و شهرسازی قول مساعد داده که این زمین به شهرداری واگذار شود.

انتهای پیام/7540/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon