معاون وزیر آموزش‌وپرورش: ۵۲ مدرسه مستقل اوتیسم در کشور ساخته می‌شود/ هزینه ساخت مدارس اوتیسم ۱۰ برابر مدارس عادی

معاون وزیر آموزش‌وپرورش: 52 مدرسه مستقل اوتیسم در کشور ساخته می‌شود/ هزینه ساخت مدارس اوتیسم 10 برابر مدارس عادی

گروه استان‌ها- معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور با بیان اینکه هزینه ساخت مدارس اوتیسم ۱۰ برابر مدارس عادی است، گفت: سال آینده تعداد مدارس اوتیسم در کشور به ۵۳ مدرسه می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، کلنگ احداث نخستین مدرسه مستقل اوتیسم استان کردستان عصر امروز با حضور معاون وزیر آموزش وپرورش کشور و مسئولان استانی در شهرک زاگرس این شهر به زمین زده شد.

سید جواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور با بیان اینکه امروز ساخت یکصدوسومین مدرسه از 210 فضای آموزشی مورد نیاز آموزش وپرورش استثنایی در قالب طرح از خشت تا بهشت آغاز شد؛ اظهار داشت: این پروژه آموزشی توانبخشی یکی از 14 مدرسه ویژه دانش‌آموزان طیف اوتیسم است که در سال آینده در کشور به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این مدرسه خیرساز در دو هزار و 500 متر مربع با 14 کلاس درس، اتاق‌های کاردرمانی، گفتار درمانی، فضای مناسب فعالیت‌های هنری، ورزشی و سالن جلسات به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور با بیان اینکه هزینه ساخت مدارس اوتیسم 10 برابر مدارس عادی است، گفت: با ساخت این مدرسه تعداد مدارس اوتیسم در کشور به 53 مدرسه می‌رسد.

وی ابراز داشت: تاکنون 113 مدرسه ویژه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سطح کشور ساخته شده و تا پایان سال‌جاری این آمار به 150 مدرسه خواهد رسید.

حسینی با ذکر اینکه خدمات آموزشی وخدمات غیر دارویی از قبیل روانشناسی، کار درمانی، گفتاردرمانی، بازی درمانی، شن درمانی، ماساژ درمانی وسفالگری در این مرکز به دانش‌آموزان اوتیسم ارائه می‌شود، یادآور شد: آموزش و پرورش استثنایی کردستان در سال‌تحصیلی جاری به 95 دانش‌آموز طیف اوتیسم خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی ارائه می‌دهد.

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این مراسم با بیان اینکه همه مجموعه ما نیازمند توجه بیشتر مسئولان کشوری و استانی است، اظهار کرد: دانش‌آموزان استثنایی مستعد بوده و نباید مورد بی‌توجهی قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: از مسئولان و خیرین انتظار می‌رود که همانند همیشه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را مورد توجه و حمایت خود قرار بدهند.

خلیل رنجبر، رئیس رئیس آموزش‌ و پرورش استثنایی استان کردستان با اشاره به اینکه 52 دانش‌آموز اوتیسم در استان داریم، گفت: برای دانش‌آموزان اوتیسم نیاز به امکانات بیشتری داشته و باید در هر کلاس حداکثر 3 نفر حضور داشته باشند.

انتهای پیام/484/ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon