ورود هنرستان‌های استان قم به مرحله تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده


ورود هنرستان‌های استان قم به مرحله تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با اشاره به نقش مؤثر هنرستان‌ها در تبلور شعارهای سال در این حوزه گفت: هنرستان‌های استان در شرایط اضطرار، ظرفیت، توانمندی و قابلیت‌های بالای خود را به اثبات رسانده‌اند.

حمیدرضا شیخ‌الاسلام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به ورود هنرستان‌های استان به مرحله تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده اظهار داشت: هنرستان‌های استان با کمک سایر اقشار جامعه در شرایط سخت کرونایی توانستند اقدامات قابل قبولی را انجام داده و با اثبات ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود در شرایط اضطرار نهایت بهره را بردند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با تأکید بر تحکیم پشتوانه فرهنگی و درازمدت تولید تصریح کرد: تربیت آینده‌سازان کشور با نگاه پرهیز از اسراف و مصرف کالاهای بیگانه از طرفی و تبیین شاخصه تولیدکنندگی به‌عنوان یک فضیلت ملی و انسانی در این مسیر می‌تواند بسیار راهگشا باشد.

لزوم تداوم طراحی برنامه هدایت تحصیلی

وی تحقق شعارهای سال مطرح‌شده از سوی مقام معظم رهبری را در آموزش‌وپرورش استان بسیار قابل‌توجه دانست و افزود: با تکیه‌بر تولیدات داخلی در سال 99 و با جهش تولید به‌ویژه در هنرستان‌های استان فضایی مناسب برای خدمت به کشورمان ایجاد خواهد شد.

شیخ‌الاسلام برنامه هدایت تحصیلی را امری مهم قلمداد کرد و گفت: برای بسیاری از والدین هدایت تحصیلی به‌عنوان چالشی مطرح‌شده که تأثیراتی در حوزه فنی و حرفه‌ای و کاردانش خواهد گذاشت؛ برنامه هدایت تحصیلی فرایندی منحصر به یک‌زمان کوتاه نبوده، لذا والدین در این مورد نگران نباشند.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی 18 هزار دانش‌آموز قمی خاطرنشان کرد: فرایند هدایت تحصیلی با بسترسازی و حضور مشاوران و هنرآموزان واحدهای آموزشی از قبل طراحی‌شده، ضمن اینکه برنامه‌های رسانه ملی به‌ویژه شبکه آموزش در این حوزه ناظر بر تداوم همین طراحی برگزارشده است.

مدیریت سرمایه انسانی لازمه پویایی مدارس

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش را ضروری دانست و افزود: تا به امروز بیش از 9 هزار هنرجو در هنرستان‌های قم مشغول به تحصیل بوده‌اند که در آینده جزء گردانندگان اصلی چرخه اقتصادی کشور هستند و باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشت.

وی با اشاره به راهبرد اصلی آموزش‌وپرورش استان در سال 99 یادآور شد: راهبرد تکریم معلم، مدیریت منابع و مدرسه پویا با توجه به مفاد سند تحول بنیادین به‌خوبی پیگیری خواهد شد درواقع مدیریت بهینه سرمایه گران‌بهای نیروی انسانی لازمه پویایی و کارآمدی مدارس است.

شیخ‌الاسلام در راستای تحول بنیادین فعالیت‌های آموزش‌وپرورش افزود: با تعامل، همدلی و هم‌افزایی با عنوان سه عامل محرک در تحول بنیادین آموزش‌وپرورش همت گماریم تا به یاری خداوند کارآمدی مدارس و درنهایت آموزش‌وپرورش را به‌حداعلای خود برسانیم.

انتهای پیام/453/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon