کردستان|اذعان مقام مسئول در وزارت آموزش‌وپرورش به پایین‌بودن سرانه فعالیت ورزشی در مدارس

کردستان|اذعان مقام مسئول در وزارت آموزش‌وپرورش به پایین‌بودن سرانه فعالیت ورزشی در مدارس

مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه فعالیت ورزشی در مدارس به‌دلیل کمبود ساعت درس تربیت بدنی بسیار کم است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آئین اختتامیه همایش ملی دستاوردهای ورزش دانش‌آموزی کشور، با حضور مسئولان، دست‌اندرکاران ورزش دانش‌آموزی، اساتید تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور و استان به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار و از نفرات، آثار، مقالات و پوسترهای برگزیده و برتر تجلیل شد.

مهرزاد حمیدی، مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش در این مراسم ضمن قدردانی از متولیان برگزاری برگزاری سومین همایش علمی دستاوردهای دانش آموزی، به تشریح برنامه‌های حوزه ورزش دانش‌آموزی در شرایط کرونایی پرداخت و اظهار داشت: در اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه درس ملی، موضوع «سلامت جسمانی و نشاط دانش‌آموزان» از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش دنبال تربیت همه جانبه و تمام ساحتی دانش‌آموزان است، گفت: باید فرد سالم، خودباور، بانشاط، بااراده، جمع گرا و بانشاط تربیت کنیم.

حمیدی «مدرسه‌محوری و چرخش برنامه‌های متمرکز» به سمت مدرسه‌محوری را یکی از برنامه‌های حوزه تربیت بدنی عنوان کرد و افزود: توسعه کیفی درس تربیت بدنی، توسعه مشارکت دانش‌آموز و اولیا در فعالیت‌های حرکتی، توانمندسازی و بهسازی منابع انسانی از استراتژی‌های مهم این حوزه بوده که باید به آن توجه شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود برگزاری همایش دستاوردهای ورزش دانش‌آموزی را در توانمندسازی نیروی انسانی بسیار مهم دانست و تصریح کرد: با برگزاری چنین همایش‌هایی به دنبال ارتقای کیفیت بخشی درس تربیت بدنی هستیم.

مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه فعالیت ورزشی در مدارس به‌دلیل کمبود ساعت درس تربیت بدنی بسیار کم است، عنوان کرد: «برگزاری المپیاد ورزشی، اجرای طرح حیاط پویا، کانون ورزشی و ورزش صبحگاهی» می‌تواند به ارتقای سرانه فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان کمک کند.

حمیدی با اشاره به تأثیر کرونا بر نظام آموزشی و کاهش ارتباطات چهره به چهره، از این دوران به عنوان یک فرصت نام برد و یادآور شد: تدوین محتواهای الکترونیکی و مجازی شدن برنامه‌ها نمونه‌هایی از این فرصت‌هاست و همکاری فعال خانواده و عوامل مدرسه نیز می‌تواند در ارتقای آموزش دانش‌آموزان موثر باشد.

افشین خوش‌گوار، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز با ابراز خرسندی از برگزاری سومین همایش علمی و ملی دستاوردهای ورزش دانش‌آموزی کشور در استان اظهار داشت: امیدواریم همانند همیشه بتوانیم در حد توان خود، نقشی در تداوم توسعه علمی تربیت بدنی و ورزش آموزش و پرورش داشته باشیم.

وی با بیان اینکه همایش امسال به‌دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مجازی و متفاوت‌تر از سالیان گذشته برگزار شد، گفت: امیدواریم نمره قبولی و رضایت شرکت‌کنندگان را جلب کرده باشیم.

به گزارش تسنیم؛ در این همایش در بخش مدیریت ورزشی اثر مهدی عباسیان، در بخش رفتار حرکتی سیده فاطمه تقوی و در بخش فیزیولوژی ورزش به‌عنوان نفرات برتر انتخاب و معرفی شدند.

همچنین در بخش مدیریت ورزشی، اثر ژیلا فرجدخت؛ در بخش رفتار حرکتی، یاسمین کرمی و در بخش فیزیولوژی ورزشی، اثر الهام قاسمی به‌عنوان پوسترهای برتر همایش سوم معرفی شدند.

اقدام پژوهی، تولید محتوا و بازی‌های ایام کرونا و تجربیات یکی از محورهای همایش سوم بود که مقالات فرحناز قاسمیان، ملیحه فاضل و الهام قاسمی به‌عنوان آثار برتر بخش اقدام پژوهی و مقالات عالمه شایگان، سارا قجر و کیوان شاه‌محمدی به‌عنوان آثار برتر تولید محتوای الکترونیکی درس تربیت بدنی؛ مقالات زینب حقیقی، هانیه کلی ارسی و کیوان شاه‌محمدی به عنوان آثار برتر بخش ورزش و بازی در منزل ویژه ایام کرونایی و مقالات مریم موفق و فرشته نوری نیز به‌عنوان آثار برتر بخش تجربیات و خلاقیت های معلمان تربیت بدنی انتخاب و معرفی شدند.

در پایان این مراسم از سخنرانان، مقالات برتر همایش، اساتید و مدرسین کمیته‌های ورزشی به صورت مجازی تجلیل به‌عمل آمد.

انتهیا پیام/484/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon