اصفهان| روایتی از شهید محمدحسین نواب، شهیدی ثابت قدم و مسلم در دفاع از حق و حقیقت

اصفهان| روایتی از شهید محمدحسین نواب، شهیدی ثابت قدم و مسلم در دفاع از حق و حقیقت

گروه استان‌ها- شهید محمدحسین نواب پس از پذیرش قطعنامه بی‌صبرانه در انتظار جبهه‌ای دیگر به سر می‌برد، از این رو همزمان با آغاز هجوم وحشیانه جنایتکاران به سرزمین اسلامی بوسنی و هرزگوین، عاشقانه راهی آن دیار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، روحانی فاضل و متقی، بسیجی عاشق و آگاه حجت الاسلام سید محمدحسین نواب از تبار سبز حوزه بود که در بیست و سومین روز از شهریورماه سال 1345 در خانواده‌ای روحانی در شهرضا اصفهان چشم به جهان گشود. پدر وی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمد نواب در زمره نخستین شاگردان وارسته حضرت امام(ره) به شمار می‌رفت و به آن بزرگوار به شدت عشق می‌ورزید.

شهید نواب همزمان با اوج‌گیری انقلاب اسلامی مشغول به تحصیل در مقطع راهنمایی و دبیرستان به تحصیل بود و به عنوان یکی از نیروهای فعال انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان مدارس به شمار می‌رفت. وی در سال 1361 تحصیلات دبیرستان خود را ناتمام گذاشت و از آنجا که تشنه فراگیری علوم و معارف دینی بود، جهت ادامه تحصیل راهی حوزه علمیه قم شد.

محمدحسین نواب در قدم نخست در مدرسه شهیدین "حقانی سابق" مشغول به تحصیل شد و پس از گذشت یک سال به عنوان رزمنده عادی عازم جبهه‌های نبرد حق علیه باطل شد اما در سال‌های بعد با رشد تحصیلات حوزوی در قالب نیروی رزمی و تبلیغی تا پذیرش قطعنامه در جبهه‌ها حضوری فعال داشت و به دلیل حضور مداوم و پیوسته در جبهه‌های نبرد امکان ادامه تحصیل در مدرسه شهیدین نیز از وی سلب شد، از این رو به مدرسه حضرت آیت‌الله جوادی منتقل شد و تا پایان عمر شریف خویش جزو طلاب مدرسه سعادت محسوب می‌شد.

شهید محمدحسین نواب تحصیلات خود را در زمینه‌های فلسفه، قرآن و علوم و معارف اسلامی زیر نظر حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه داد، این در حالی است که این شهید بزرگوار به زبان‌های عربی و انگلیسی تسلط کامل داشت و به زبان بوسنیایی نیز در حد گفت‌وگو و تفاهم کامل مسلط بود. وی پس از پذیرش قطعنامه بی‌صبرانه در انتظار جبهه‌ای دیگر به سر می‌برد، از این رو همزمان با آغاز هجوم وحشیانه جنایتکاران به سرزمین اسلامی بوسنی و هرزگوین، عاشقانه راهی آن دیار شد.

وی تا پایان حیات مظلومانه اما پربرکت خویش به طور مستمر و فعال در آن دیار حضور داشت به گونه‌ای که سرانجام در غروبی خونین و غریب در شهر موستار بوسنی ربوده شد و پس از 15 روز تحمل شکنجه‌های فراوان و سپس با ضرب 6 گلوله ندای حق را لبیک گفته و به درجه رفیع شهادت نایل گشت.

شهید نواب که عضو سازمان تبلیغات اسلامی بود و به عنوان خبرنگار کیهان در بوسنی و هرزگوین خدمت می‌کرد، سرانجام پس از شهادت به شهر قم منتقل و در گلزار علی ‏بن جعفر و در نزدیکی مزار شهید زین‏ الدین در آرامگاه ابدی خود به خاک سپرده شد، این در حالی است که مقام معظم رهبری نیز پیرامون این شهید والامقام می‌فرمایند: " شهادت طلبه بسیجی سرافراز حجت الاسلام سیدمحمد حسین نواب برای ملت ایران که حضور خود را در اقصی نقاط جهان برای دفاع از حق و حقیقت با چنین حوادث برجسته ای به اثبات می رسانند مایه افتخار و سربلندی است."

انتهای پیام/167/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon