بودجه منابع طبیعی برای آبخیزداری استان کرمان به نقاط بحرانی اختصاص داده شود
گروه استانها- نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس گفت: بودجه منابع طبیعی برای آبخیزداری استان کرمان متوازن توزیع شده اما باید نقاط بحرانی را در نظر گرفت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، صمدالله محمدی امشب در دیدار مسعود منصور معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با علی زینیوند استاندار کرمان اظهار داشت: یکی از مزیتهای برتر شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه وجود جنگلهای وسیع است.
وی با بیان اینکه در این سه شهرستان 350 هکتار جنگل بنه و بادام کوهی داریم که از این ظرفیت استفاده نمیشود گفت: در دشت ارزوئیه 700 حلقه چاه آب حفر شده است که 260 حلقه چاه خشک شده و 100 حلقه چاه نیز در معرض خشک شدن است.
نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چاه آب دو روستا خشک شده و مردم با مشکلات زیادی روربهرو شدهاند افزود: در دشت سوغان سالانه دو متر و در دشت ارزوئیه سالانه یک متر فرو نشست زمین را داریم.
وی با بیان اینکه خطر جدی و بحرانی فرونشست زمین در منطقه بافت و ارزوئیه وجود دارد تصریح کرد: بودجه منابع طبیعی برای آبخیزداری استان متوازن توزیع شده اما باید نقاط بحرانی را در نظر گرفت.
محمدی با تاکید بر اینکه رفع مشکلات آبخیزداری در سه شهرستان بافت، رابر و ارزوئیه نیاز به بودجه و اعتبار ملی دارد گفت: نیاز است با توجه به مشترک بودن حوزه آبریز این سه شهرستان با استان هرمزگان کارهای هماهنگ انجام شود.
وی با اشاره به اینکه آتشسوزی جنگلها و تبخیر آب از مشکلات عمده این منطقه است افزود: جنگلهای بنه و بادام در منطقه وسیع بوده و درآمدزا هم هستند، اگر این جنگلها به جوانان و بخش خصوصی واگذار شود هم نگهداری میشوند و هم ایجاد اشتغال میکند.
نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرکتهایی مانند مس و گلگهر که مسئولیت اجتماعی هم دارند در شهرستانهای ما هیچ کاری انجام ندادند اظهار داشت: نیاز است این شرکتها در سه شهرستان بافت، رابر و ارزوئیه به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل کنند.
انتهای پیام/511/ ز