اشغال کنگره نماد ورشکستگی کامل اخلاقی کل دستگاه سیاسی و رسانه‌ای آمریکاست

اشغال کنگره نماد ورشکستگی کامل اخلاقی کل دستگاه سیاسی و رسانه‌ای آمریکاست

ناآرامی‌های اخیر آمریکا، اندوه و پریشانی در کشوری که خود را به اصطلاح «چراغ هدایت به سوی دموکراسی» توصیف می‌کند، به تصویر می‌کشد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، سیاستمداران آمریکایی در حالی همواره خودشان را مدافعان دموکراسی معرفی می کنند و مشتاقند که دموکراسی آمریکایی را در سراسر جهان تبلیغ کنند که حقیقتا در حال برافروختن شعله های آتش و تحریک تقابل ها و درگیری های خشونت بار هستند؛ این سیاستمداران، امروزه به دلیل راه انداختن همین خشونت ها، نهایتا طعم پس زده شدن را چشیدند!

 6 ژانویه (17 دی ماه)، قرار بود دو مجلس سنا و نمایندگان کنگره آمریکا نشست مشترکی را با محور شمارش آراء انتخابات ریاست جمهوری اخیر در این کشور برگزار کنند؛ این یک رویداد تشریفاتی در آمریکا محسوب می شود اما برگزاری آن، با به راه افتادن تظاهراتی بسیار گسترده همراه شد و ناآرامی هایی رقم خورد و خونریزی به راه افتاد و تمامی این حوادث جهان را حیرت زده کرد!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

در جریان این درگیری ها، گزارش کشته شدن چهار نفر منتشر شده است.

این تظاهرات در حالی برگزار شد که مقامات واشنگتن در اقدامی نادر، اقدام به وضع قوانین مربوط به منع رفت و آمد کرده اند.

تلویزیون راشاتودی در گزارشی با محور تظاهرات در آمریکا نوشت که آمریکا در نهایت طعم به اصطلاح دموکراسی خارجی اش را چشید!

صحنه درگیری های اتفاق افتاده در کنگره آمریکا را نمی توان ناشی از درگیری های کوته بینانه دو حزبی در این کشور توصیف کرد بلکه این تظاهرات در حقیقت نمادی از «ورشکستگی کامل اخلاقی کل دستگاه سیاسی و رسانه ای آمریکا» است.

دموکراسی به اصطلاح آمریکایی به عنوان بخش مهمی از قدرت نرم این کشور همواره ابزاری مهم در دست مقامات این کشور بوده است تا این مقامات از آن جهت مدیریت چهره و وجهه جهانی آمریکا استفاده کنند؛ این دموکراسی به اصطلاح آمریکایی همچنین به سلاحی در دست مقامات این کشور جهت صادر کردن ارزش های آمریکایی و جستجوی هژمونی و سلطه طلبی جهانی تبدیل شده است.

اما با این حال، انتخابات ریاست جمهوری اخیر در آمریکا درست مانند یک تصویربرداری با اشعه ایکس عمل کرد؛ این انتخابات ناآرامی ها و آشفتگی های حاکم در داخل خود آمریکا که خود را راهنمای دموکراسی جهان معرفی می کند، نمایان کرد؛ آمریکا که همواره درباره وضعیت دموکراسی در سایر کشورهای جهان ابراز نگرانی کرده، در حال حاضر در حال تبدیل شدن به کانون این نگرانی ها در داخل و خارج است!

2021، مصادف است با دهمین سالگرد راه اندازی «بهار عربی»؛ بسیاری از دولت های غرب آسیا و شمال آفریقا در جریان این به اصطلاح بهار عربی که با مداخله آمریکا و سایر کشورهای غربی به راه افتاد و به تظاهرات خیابانی ختم شد، سرنگون شدند؛ با این وجود، بهار عربی، هیچ بهاری برای کشورهای منطقه به ارمغان نیاورد و در عوض به الگوی منفی دیگری از تبلیغات دموکراسی آمریکایی در سراسر جهان تبدیل شد.

مردم بیشتر کشورها که بهار عربی را تجربه کرده اند، به خوبی آگاهند که آنچه به اصطلاح دموکراسی آمریکایی برای آنها به ارمغان آورد، نه تنها یک زندگی جدید نبود، بلکه وقوع بلایا و رنج های بی پایان بود.

«گروه اوراسیا» که یک شرکت مشاوره ای در امور سیاسی با شهرت جهانی محسوب می شود، اخیرا اقدام به انتشار گزارشی با محور «10 تهدید و خطر برتر جهان در سال 2021» کرده است؛ در این گزارش آمریکای تکه تکه شده، در صدر فهرست خطرات جهان در سال جاری میلادی قرار گرفته است.

 

در گزارش گروه اوراسیا آمده است که آمریکا به عنوان یک ابرقدرت تکه تکه شده، برای همه دردسرساز خواهد شد.

بهتر است که آمریکا به عنوان کشوری که سایر کشورهای جهان را به عدم رعایت دموکراسی متهم می سازد و از این بهانه، برای تحمیل تحریم بر سایر کشورها و براندازی دولت ها و حتی اقدام نظامی علیه آنها سوء استفاده می کند، نگاهی عمیق و دقیق نیز به وضعیت دموکراسی در کشور خودش بیندازد و از دردسر آفرینی برای جهان دست بردارد!

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon