طرح "حافظان سلامت" در نطنز تا ریشهکَنی کرونا ادامه دارد
گروه استانها- جانشین فرمانده سپاه نطنز با بیان اینکه طرح "حافظان سلامت" در نطنز با رویکرد حمایتی ادامه دارد گفت: مسئولان در راستای برطرف کردن مشکلات معیشتی تلاش کنند.
سرگرد پاسدار اصغر حسینزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در نطنز ، با اشاره به فعالیت گروههای جهادی محله محور اظهار داشت: یکی از اهداف مهم اجرای طرح محله محور شهید سلیمانی با مشارکت سپاه و بسیج و دیگر دستگاهها، شناسایی افراد مبتلا به ویروس کرونا و کمک به آنها برای ماندن در خانه و گذراندن یک دوره قرنطینه صحیح در خانه است.
وی ضمن اشاره به جامعه هدف رزمایش سراسری کمک مومنانه در شهرستان نطنز گفت: به همین منظور افراد آسیبدیده از ویروس کرونا در کانون توجه پویش کمک مؤمنانه قرار گرفته و اغلب بستههای کمک مؤمنانه در بین افراد نیازمند آسیبدیده شناسایی شده در طرح شهید سلیمانی توزیع میشود.
حسنزاده افزود: تیمهای حمایتی بسیج پس از شناسایی بیماران کرونایی که از لحاظ معیشتی دچار مشکل هستند با استفاده از ظرفیت خیرین، بسیج سازندگی و سایر دستگاه های ذیربط بستههای معیشتی، حمایتی و بهداشتی را برای خانوادههای شناسایی شده تهیه کردند.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه نطنز با اشاره به توزیع 775 بسته معیشتی تصریح کرد: این بستههای غذایی اقلامی چون برنج، روغن، حبوبات، رب گوجه فرنگی و ماکارونی تعبیه شده است که پس از همت شهروندان و خیران بستههای مورد نظر تهیه و توسط بسیجیان شهرستان نطنز بستهبندی شد.
وی در ادامه ابراز داشت: با پیگیریهای بسیج سازندگی ناحیه نطنز و به همت گروه های جهادی محله محور از زمان تشکیل قرارگاههای حافظان سلامت محله تاکنون تعداد 775 بسته غذایی، 300 بن خرید 200 هزار تومانی، شش سری جهیزیه، سه عدد تبلت، 200 جفت کفش، 500 پرس غذای گرم و بیش از یک هزار پک بهداشتی تهیه و بین آسیبدیدگان از بیماری کرونا توزیع شده است.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه نطنز ضمن تاکید بر رفع مشکلات معیشتی جامعه توسط مسئولان تصریح کرد: امروز که کادر درمان در خط مقدم مبارزه با کرونا فداکارانه برای سلامت جامعه ایستادگی میکند، مسئولان نیز باید با استفاده از همه ظرفیتها ضمن قدردانی از زحمات آنها نسبت به برطرف شدن کمبودهای معیشتی جامعه کمک کنند.
حسنزاده با بیان اینکه طرح حافظان سلامت با هدف خدمتگذاری به آحاد شهروندان برنامهریزی شده است گفت: بسیجیان و سپاه همواره در کنار معتمدین و مردم با سه رویکرد حمایتی با اهدای بستههای معیشتی، مراقبتی با هدف خدمترسانی به افرادی که درگیر شدند و نیاز به کمک دارند و غربالگری و رویکرد نظارتی، فعالیت میکنند.
به گزارش تسنیم طرح مقابله با کرونا، از ظرفیت نیروهای داوطلب و بسیجی برای شناسایی بیماران به صورت محلهمحور استفاده میشود و از نقاط قوت این طرح میتوان به محله و خانواده محور بودن، جلب مشارکت مردمی، رعایت موازین کنترل عفونت، ارائه فعال خدمات و مراقبتها، بهرهگیری از ظرفیت برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت» و استفاده از فنآوریهای نوین برای رهگیری بیماران یا افراد مشکوک اشاره کرد.
انتهای پیام/804/ح