وجود ۶۰ سکونتگاه غیررسمی در گلستان/ ۱۷ پایگاه فرهنگی اجتماعی در این مناطق ایجاد میشود
گروه استانها – مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: ۶۰ سکونتگاه غیررسمی در استان وجود دارد و ۱۷ پایگاه فرهنگی اجتماعی در این مناطق راه اندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد عصر امروز در نشست مدیران دفاتر تبلیغات اسلامی با محوریت بنیاد هدایت، اظهار داشت: برای کاهش آسیبهای اجتماعی، مسجد و امام محله نقش پررنگی دارند و برای پیشگیری نیاز به نهضت عمومی است.
وی با بیان اینکه 60 سکونتگاه غیررسمی در گلستان وجود دارد، گفت: این مناطق باید آسیب شناسی و سپس برنامه ریزی شوند، 17 پایگاه فرهنگی اجتماعی از سوی قرارگاه تحول اداره کل تبلیغات اسلامی استان در این مناطق راه اندازی شده اما فاصله زیادی تا رسیدن به اندازه مطلوب داریم.
ولی نژاد با بیان اینکه رسالت امام محله کارکردهای فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، مواسات، اشتغالزایی و غیره است، بیان داشت: امام محله زبان گویای مردم و مسئولان و زمینه ساز رشد و عالی هر محله است و برای اجرای طرح در محلات کم برخوردار به اعتبار نیاز داریم.
وی افزود: در کارکردهای اجتماعی باید ساز و کار، زیرساختها، سنجهها و پیش درآمدها مورد توجه قرار بگیرد و به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی در محلات کم برخوردار استقرار یک روحانی توانمند در قالب امام به همراه خانواده در این محلات ضروری است.
وی ادامه داد: وجود امام محله موجب تداوم فعالیتهای فرهنگی، مدیریت خدمات عمومی، ارتقای سطح فرهنگی، ایجاد امنیت و رفع آسیبهای موجود در محله میشود و باید با تخصیص اعتبار در سایر محلات کم برخوردار اجرایی شود.
رئیس بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی هم با بیان اینکه طرح امام محله در راستای تقویت فرهنگی جامعه شکل گرفته، گفت: با انجام کارهای تبلیغاتی، گفتمان سازی و الگوسازی به دنبال تقویت این طرح هستیم.
حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان افزود: در این طرح هر امام جماعت مسجد محله، امام آن محله محسوب میشود، امام محله به مباحث و مسائل مختلف محله می پردازد و برای حل و فصل آنها تلاش خواهد کرد.
وی ادامه داد: نگاه سازمان تبلیغات به این طرح تسهیل گرانه است و به امامان محله خدماتی از قبیل محتوایی، آموزشی، مشاوره و خدمات رسانهای ارائه میشود.
انتهای پیام/588/ ز