‌۵۰۰ پرونده علمی جامع برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی تهیه شد‌


‌500 پرونده علمی جامع برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی تهیه شد‌

گروه استان‌ها-فرمانده سپاه ‌استان مرکزی گفت: در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی بیش از ۵۰۰ پرونده علمی جامع تهیه شده که از پیشرفت‌های قابل توجهی برخوردار هستند و نیاز است برای تکمیل صددرصدی آنها هم افزایی و تعامل جدی ایجاد شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، محسن کریمی ظهر امروز در هفتمین نشست دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به اهمیت فرهنگ دفاع مقدس اظهار داشت: دو مولفه ایثار و شهادت که برگرفته از فرهنگ دفاع مقدس بوده در طول 42 سال گذشته سبب پایداری و اقتدار نظام اسلامی بوده  که همانند گنجی عظیم برای ملت ایران هستند.

وی افزود: در واقع در طول 42 سال گذشته ملت و نظام اسلامی به برکت ایثارگری‌های شهدا و رزمندگان با اقتدار و با قوت در برابر طوفان توطئه‌های دشمنان ایستاده که همه این رفتارهای ارزنده با تاسی و برگرفته از فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت لازمه  پایداری، پیشرفت، رسیدن به قله‌های بلند عزت و سربلندی و اقتدار روزافزون نظام اسلامی بوده و  پویایی این فرهنگ در تمامی ابعاد باید مورد توجه قرار گیرد.

کریمی بیان کرد: مولفه‌های دفاع مقدس باید بیش از پیش برای نسل جوان تبیین شوند،  این مولفه‌های که شمار زیادی دارند اگر امروز به عنوان فرهنگی رایج در کشور پیاده شوند به طور قطع آثار و برکات بسیاری را دارند که به وضوح می‌توان آنها را لمس کرد.

وی ادامه داد: امروز نیاز حیاتی جامعه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که همه باید در ابعاد مختلف به آن پایبند باشند و در این راستا از ابزارهای مختلف به کارگیری کنند.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: خودباوری و توانمند کردن نسل جوان لازمه ساخت ایرانی قوی در گام دوم بوده که دفاع مقدس در این راستا بهترین الگوی عملیاتی است به طوری که بسیاری از دستاوردهای امروز برگرفته از روحیات دفاع مقدس است، بنابراین باید از هر فرصتی برای ترویج این فرهنگ ارزشمند استفاده کنیم.

کریمی افزود: عبور از مقاطع حساس در صورتی آسان می‌شود که بتوانیم فرهنگ دفاع مقدس و رفتارهایی که در آن مقطع در کشور جاری بود را به عنوان یک فرهنگ حاکم بر کشور طنین انداز کنیم.

وی تصریح کرد: برای ماندگاری و پایداری فرهنگ دفاع مقدس باید پاسداری و انتقال صحیح این فرهنگ ارزشمند را مورد توجه قرار داد و همچنین باید بتوانیم آن را در چارچوب‌های علمی و دقیق به شکل صحیح به نسل جدید انتقال دهیم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: حراست و پاسداری همه‌جانبه و جلوگیری از تحریف دفاع مقدس اصل مهم و رویکردی لازم است که برای اجرای صحیح آن باید همه مشارکت داشته باشند.

کریمی ادامه داد: تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس در راستای عمل به وظایف در حوزه پاسداری، انتقال صحیح و جلوگیری از تحریف فرهنگ دفاع مقدس در دستور کار قرار گرفته که سعی داریم تمامی عناصر و مسائل مرتبط با عملکرد استان در همه ابعاد در مقطع 8 ساله جنگ تحمیلی را مورد توجه قرار دهیم.

وی عنوان کرد: تهیه دانشنامه دفاع مقدس به عنوان سند افتخار استان یک پروژه علمی استانی است و از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، بنابراین می‌طلبد همه دستگاه‌ها و عناصری تاثیرگذار در این پروژه مهم مشارکت داشته باشند و یک بار دیگر افتخاری بزرگ برای استان مرکزی در حوزه دفاع مقدس به ثبت برسانند.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی بیش از 500 پرونده علمی جامع تهیه شده که از پیشرفت‌های قابل توجهی برخوردار هستند و نیاز است برای تکمیل صددرصدی آنها هم‌افزایی و تعامل جدی ایجاد شود.

کریمی تصریح کرد: این مهم نشان از پیشرفت و موفقیت شورای دانشنامه استان دارد و این ساختار و سازماندهی که امروز در حوزه دفاع مقدس استان دیده می‌شود به برکت زحمات و اقدامات زیرساختی کنگره شهدای استان است که زمینه را برای فعالیت‌های متنوع در حوزه ایثار و شهادت فراهم کرده است.

استان مرکزی در تهیه دانشنامه دفاع مقدس نسبت به سایر استان‌ها پیشگام است‌

سرهنگ غلامرضا کریمی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به ضرورت الگوگیری از دوران دفاع مقدس اظهار داشت: عملکرد 8 ساله ملت ایران در دفاع مقدس همانند الگویی درخشان و موفق پیش روی ما بوده که مملو از صحنه‌های زیبا و حماسه‌ساز است که باید علاوه بر آموزش فناوری بهره‌برداری از این الگو به نحو شایسته نسبت به انتقال صحیح آن در همه ابعاد هم تلاش کنیم.

وی افزود: تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان در راستای انتقال صحیح و جامع فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف و به فراموشی سپردن این فرهنگ از ابتدای امسال در دستور کار قرار گرفته و تاکنون به پیشرفت قابل توجهی دست یافته است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: از جمله تاکیدات مقام معظم رهبری و نیازهای ضروری جامعه امروز تهیه این مجموعه ماندگار تحت عنوان دانشنامه دفاع مقدس بوده که علاوه بر دارا بودن جامعیت شیوه‌های علمی رایج در اطلاع‌رسانی باید متناسب با نیازهای مخاطب نسل جدید باشد و دانشنامه دفاع مقدس اقدامی موثر برای پرکردن این خلاء است.

کریمی بیان کرد: تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های اداری و مرتبط برای تهیه دانشنامه یک امر حیاتی است و این مسئله علاوه بر اینکه ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح را دارد در ماده 86 قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، فرهنگی کشور در مصوبه سال 95 هم بر آن تاکید شده و می‌طلبد برای تهیه آن مشارکت و هم‌افزایی داشته باشند.

وی ادامه داد: در استان مرکزی با اقدامات زیرساختی که در گذشته توسط کارگروه‌های کنگره شهدای استان مرکزی انجام شده بود پیشرفت بسیار قابل توجهی در حوزه دانشنامه دیده می‌شود که نسبت به سایر استان‌ها پیشگام هستیم.

‌مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی عنوان کرد: تاکنون بیش از 622 مدخل در سطح استان نهایی شده که بیش از 124 مقاله هم در این راستا تهیه و بیش از 500 پرونده علمی تشکیل شده است.

کریمی افزود: تشکیل ساختار و سازمان یا همان کمیته‌های تخصصی یکی از ضرورت‌های پیشرفت کار است که از ماه‌های گذشته این کمیته‌ها با حضور فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها تشکیل شده‌اند و 6 کمیته تخصصی سازماندهی شده‌اند.

وی تصریح کرد: کمیته شهدا و اشخاص، کمیته جغرافیا، کمیته فرهنگی، کمیته اجتماعی، کمیته نطامی و کمیته جمع‌آوری با حضور اعضا جلسات خود را به صورت هفتگی تشکیل می‌دهند که سه ناظر محتوایی، علمی و ادبی بر روی فعالیت‌ها نظارت دارند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: امیدواریم با تلاش‌ها و اقدامات سازنده بتوانیم یک سند جامع که افتخار استان مرکزی است و مردم استان به این عملکرد افتخار می‌کنند را تهیه کنیم و در اختیار نسل جوان و نسل‌های بعدی قرار دهیم تا برکات آن را در آینده، جامعه شاهد باشد.

انتهای پیام/712/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon