عضو کمیسیون آموزش مجلس: جهت‌گیری بودجه‌ امسال حمایت از نخبگان است


عضو کمیسیون آموزش مجلس: جهت‌گیری بودجه‌ امسال حمایت از نخبگان است

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از جهت‌گیری بودجه‌ امسال به سمت بهره‌گیری از نخبگان و دانش‌بنیان خبر داد و گفت: راه تحقق شعار سال تقویت عرصه دانش بنیان است.

محمدرضا احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره طرح جهش تولید دانش بنیان اظهار داشت: تصویب کلیات طرح جهش تولید دانش‌بنیان نخستین مصوبه امسال مجلس بود که با 80 درصد آرا به تصویب رسید.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: ما برای تحقق شعار سال تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها ناگزیریم به تقویت عرصه دانش بنیان، حمایت از نخبگان، نوآوری‌ها و مهارت آموزی‌ها بپردازیم.

احمدی با بیان اینکه تولید واکسن کرونا به‌واسطه بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش بنیان بوده خاطرنشان کرد: ما نیز می‌توانیم به جای خرید واکسن کرونا با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان خودمان تولیدکننده باشیم.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس از جهت‌گیری بودجه‌ به سمت حوزه دانش‌بنیان، بهره‌گیری از شرکت‌های خلاق و نوآور و حمایت از نخبگان در سال جدید خبر داد و گفت: این امر سبب می‌شود تا اعتبارات بی‌جهت و بی‌هدف صرف هزینه‌های نادرست نشود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: کلیات این طرح تصویب شده و جزئیات آن نیز در حال بررسی است همچنین در این زمینه معمولاً بودجه خوبی اختصاص می‌یابد و مجلس نیز ریل‌گذاری‌های مناسب در این حیطه را در دستور کار دارد.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی درباره مدیریت پسماند روستایی ابراز داشت: زباله سراوان باید درس عبرتی برای متولیان حوزه پسماند باشد که برای آینده پسماند روستایی به‌ویژه روستاهای گردشگری چاره‌ای بیاندیشند.

وی عنوان داشت: اکنون برخی از رودخانه‌های روستایی محل سر ریز فاضلاب‌های خانگی و زباله‌های روستا شده؛ بنده این موضوع را به تکرر به شهرداران و بخشداران یادآور شدم که کاری نکنند تا رودخانه‌های محلی  به زرجوب و گوهر رود دیگری تبدیل شود.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان تاکنون تنها به فکر تسکین درد بودند تصریح کرد: باید در این حوزه یک تدبیر اساسی برای درمان اندیشیده شده و مکانی برای این زباله‌ها در نظر گرفته شود.

 احمدی ابراز داشت: البته باید در این مورد مطالعه کافی و بررسی دقیق صورت گیرد تا مانند پسماند سراوان شاهد نابودی جنگل نباشیم لذا این وظیفه بر عهده وزارت کشور است که یک فکر اساسی در این مورد داشته باشد.

وی با بیان اینکه پسماند در اصطلاح به طلای کثیف نام گرفته و برخی از کشورها از آن گازوئیل تولید می‌کنند گفت: این طلای کثیف در گیلان تبدیل به آفت جان و سلامتی مردم شده؛ مسئولان باید همت کنند و نگذارند رودخانه‌های روستایی مانند گوهر رود و زرجوب تخریب شوند.

انتهای پیام/614/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon