رواننویس ایرانی به بازار میآید/ گامی جدید در خودکفایی محصولات نوشتافزار
مدیرعامل مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی از آغاز به کار تولید رواننویس در کشور خبر داد و گفت: تلاش میکنیم که تا شهریور سال جاری رونمایی این محصول انجام شود.
فعالان نوشتافزار اسلامی ایرانی کار خود را با دو برند و حدود 500 هزار نسخه در سال 91 آغاز کردند، این میزان تا سال 96 به بیش از 70 برند و تیراژ بیش از هفت میلیون نسخه افزایش یافته است. بنا به گفته فعالان فرهنگی، تولیدات نوشتافزار اسلامی علاوه بر اینکه میتواند نیازهای جامعه مخاطبان داخل کشور را پاسخ گوید، این قابلیت را دارد که در بازار کشورهای منطقه نیز حرفی برای گفتن داشته باشد.
سال گذشته را میتوان سالی تلخ و پر از فراز و نشیب برای این تولیدکنندگان توصیف کرد. سالی که در آن مشخص نبودن سیاستهای دولت در قبال باز یا بسته بودن مدارس، کار را برای بسیاری از تولیدکنندگان این حوزه سخت و تصمیمگیری در این رابطه را دشوار کرد. با وجود این، فعالان این حوزه در سال جدید قصد ورود به حوزههای جدیدتری دارند.
محمد یقینی، مدیرعامل مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته در این زمینه گفت: تولید پایدار پنجمین حوزه کاری مجمع تولیدکنندگان نوشتافزار است. بر همین اساس کارگروه رشد و پیشرفت در داخل مجمع ایجاد شده که متشکل از چندتن از کارشناسان است تا این حوزه را بررسی کنند.
وی ادامه داد: بنا داریم در سال جدید در حوزههای جدید تولید فعالیت کنیم. قرار است در برخی حوزهها مانند رواننویس، لاک غلطگیر، تراش، پانچ و ... که یا تولید نداریم یا تنوعشان کم است، وارد شده و شروع به تولید کنیم.
مدیرعامل مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی با بیان اینکه تلاش داریم تا از صنعت خودرویی فاصله بگیریم، یادآور شد: باید اتفاقاتی که برای اقلامی مانند مداد، خودکار و دفتر رخ داد، برای این دست از محصولات نیز اتفاق بیفتد. در حال حاضر در زمینه خودکار به خودکفایی رسیدهایم و محصولات نیز هم از کیفیت و هم از تنوع خوبی برخوردارند. تا پنج سال پیش تنها دو برند خودکار در کشور فعال بود و تولید میکرد، شرکت بیک را یکی از این شرکتها خرید و با نام جدید شروع به تولید کرد. با تلاشهایی که طی سالهای اخیر صورت گرفته، در حال حاضر 12 تولیدکننده در زمینه تولید خودکار فعالیت میکنند و خودکار را با کیفیت و به صورت متنوع عرضه میکنند، از دانهای هزار و 500 تومان گرفته تا قیمت بالاتر. چرا این اتفاقات رخ داد؟ چون از همان ابتدا تلاش داشتیم که فعالیت در این زمینه به صورت رقابتی باشد تا هم کیفیت کالا بالا برود و هم قیمتها برای مصرفکننده مناسب باشد.
یقینی با تأکید بر اینکه اتفاقات اینچنینی باید در دیگر حوزهها نیز رخ دهد، اضافه کرد: قصد داریم که در سال جدید در حوزه تولید رواننویس ورود کنیم. وقتی یک نفر شروع به این کار کند، این خط شکسته میشود و دیگران نیز ترغیب خواهند شد. برنامهریزی صورت گرفته به این شکل است که بتوانیم یک یا دو نفر سرمایهگذار که توان مالی و انگیزه لازم را دارند، تشویق کنیم تا وارد این حوزه شده و چرخه تولید آن را در داخل کشور رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه مقدمات کار برای تولید رواننویس داخلی تقریباً شروع شده است، گفت: تلاش میکنیم که تا شهریور سال جاری رونمایی این محصول انجام شود. اگر کرونا نبود، محصولات به خروجی رسیده بود.
انتهای پیام/