بسته‌های حمایتی ویژه برای صادرات، واردات و تولید داخل درنظر گرفته شد


بسته‌های حمایتی ویژه برای صادرات، واردات و تولید داخل درنظر گرفته شد

گروه استان‌ها-مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: اداره کل استاندارد با به حداقل رساندن و تسهیل فرآیندها، در راستای رفع سریع‌تر موانع گام برمی‌دارد بنابراین امسال هم همانند سال‌های گذشته برنامه‌ها و بسته‌های حمایتی درنظر گرفته شده است.

مهناز جعفریان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در  اراک ، با اشاره به برنامه استاندارد در زمینه بهبود کیفیت تولید اظهار داشت: بازاریابی و تجارت پایدار منوط به رعایت استانداردها است به طوری که اگر کالای تولیدی کیفیت مقبول مصرف‌کننده خارجی را نداشته باشد هرگز وارد بازار نمی‌شود و یا به صورت موقت وارد می‌شود.

وی افزود: کالایی که به شکل موقت وارد بازار شود علاوه‌ بر اینکه به اقتصاد کمکی نمی‌کند ضرر و آسیب هم وارد می‌کند و به اعتبار و برند کشور به عنوان تولیدکننده هم صدمه وارد می‌کند بنابراین در حوزه صادرات مهم‌ترین نکته این است که فرآورده صادراتی با کیفیت مناسب تولید شود.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی ادامه داد: این موضوع در زمینه کالای داخلی هم صدق می‌کند به طوری که زمانی کالایی توسعه پیدا می‌کند که مصرف‌کننده رضایت داشته باشد و بخشی از رضایت مصرف‌کنندگان در کیفیت کالا است که مصرف کننده توان تشخیص کیفیت آن در زمینه‌هایی از جمله سلامت کالا، نوع بافت و سایر موارد را ندارد و این بخش از بررسی و نظارت بر کیفیت کالا برعهده سازمان ملی استاندارد است.

جعفریان تصریح کرد: بعضی اوقات برای صادرات ممکن است مدت زمان طولانی نیاز باشد به طوری که برخی از فرآورده‌ها سبب زمان‌بر شدن فرآیند بازاریابی شود که سازمان ملی استاندارد هر سال متناسب با سیاست‌گذاری مقام معظم رهبری در برنامه‌های اقتصادی بسته‌های حمایتی تعریف می‌کند.

وی افزود: امسال هم با توجه به شعار سال در زمینه مانع‌زدایی‌ها، اداره کل استاندارد در زمینه موانعی که ممکن است با به حداقل رساندن و تسهیل فرآیندها، رفع مانع سریع‌تر سپری شود، گام برمی‌دارد بنابراین امسال هم همانند سال‌های گذشته برنامه‌ها و بسته‌های حمایتی درنظر گرفته شده و سازمان استاندارد بسته‌های حمایتی ویژه برای صادرات، واردات و تولید داخل تعریف کردند که تاکنون شاهد وضعیت مناسب صادرات و واردات در کشور هستیم.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد هر 5 سال یک بار استانداردها را بررسی و بر اساس فرآیند و تکنولوژی جدید به روزرسانی می‌‌کند، گفت:  امسال هم همانند سال‌های گذشته برنامه‌های بازنگری، تجدیدنظر و بررسی استانداردهای قدیمی انجام می‌شود و فرآورده‌های جدید و خدماتی که به تازگی وارد سیستم شدند مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و استاندارد برای آنها تدوین می‌شود.

جعفریان بیان کرد: در زمینه نظارت‌ها هر سال به صورت افزایشی و مستمر نظارت بر روی خطوط تولید، بازار و اصناف انجام می‌شود به طوری که مدیران کنترل کیفیت در این زمینه کنترل می‌کنند و نمونه‌برداری و آزمون و بازرسی از خط تولید انجام می‌شود که در شرایط کرونا با نظارت از راه دور این کار را انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: بهترین روش نظارتی نظارت بر فرآورده موجود در بازار است که در سال گذشته حدود 9 هزار بازرسی انجام شد اما نظارت کامل و 100 درصدی با کمک مردم و رسانه‌ها امکان‌پذیر است.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی خاطرنشان کرد: مردم با ارسال کد 10 رقمی مندرج بر روی کالا به سامانه 10001517 می‌توانند در کمترین زمان ممکن از مشخصات کالا مطلع شوند که اگر اطلاعات کالا با اطلاعات ارسالی منطبق نبود می‌توانند با شماره 1517 تماس بگیرند که پس از بررسی‌ها درصورت تایید عدم استاندارد کالا با واحد تولیدی برخورد می‌شود.

انتهای پیام/713

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon