تا سه ماه آینده ۸۰ درصد فضای انبارهای اموال تملیکی استان تهران تخلیه میشود
رئیس سازمان اموال تملیکی گفت: در استان تهران با تعیین تکلیف ۶۰ پرونده اموال تملیکی، ۸۰ درصد فضای انبارهای استان تخلیه میشود.
به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم رونمائی از سامانه پروندههای قاچاق کالا و ارز و تبادل الکترونیکی و برخط صورتجلسه کشف ناجا، پیش از ظهر امروز چهارشنبه با حضور جمال انصاری، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، سردار مقیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی، مؤیدی، رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و افتخاری، رئیس سازمان جمعآوری و فروش املاک تملیکی برگزار شد. این سامانه در راستای اجرای فصل دوم (پیشگیری) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز رونمایی شد.
سردار مقیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی در این مراسم گفت: در راستای برخورد قاطعانه با پدیده قاچاق در کشور و با توجه به نامگذاری و شعار سال، برای ما خیلی مهم و اثرگذار است که امسال توانستیم از این سامانه رونمایی کنیم.
وی با اظهار اینکه یکی از اولویتهای ناجا مبارزه با قاچاق کالاست که لازمه آن افزایش تعامل با حوزههای نظارتی و رسیدگیکننده و قضائی است، افزود: یکی از مباحث مهم در این راه، مسئله طول زمان برای طراحی و بررسی پروندهها بوده است؛ اقداماتی که برای هوشمندسازی انجام میشود سرعت کار در رسیدگی به پروندهها را بالا میبرد و مانع بروز مشکلات احتمالی بعدی است و مراجع رسیدگیکننده زودترمیتوانند وارد پرونده شوند.
مقیمی ادامه داد: در اجرا، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود از جمله اینکه صورتجلسه اولیه با صورتجلسات بعدی تغییرات منطقی داشته باشد؛ یا لازم باشد که صورتجلسات تکمیل شوند و به آن متمم افزوده شود اما معتقدیم که ایجاد امکان در این سامانه برای تغییر صورتجلسات ممکن است تالی فاسدهایی هم داشته باشد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی همچنین خواستار برگزاری دورههای مشترک آموزشی شد و گفت: این روند نیاز به آموزش در استانها دارد تا با دانشافزایی همراه با تعامل و تفاهم، نتایج بهتری حاصل شود.
وی تأکید کرد: یکی از بزرگترین فوایدی که این سامانه دارد این است که از فرسایشی شدن رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا و ارز ممانعت میکند و بازخورد احکام اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.
مقیمی همچنین با اشاره به مطلع نبودن ضابطان از سرنوشت پروندههای کشف شده گفت: اگر بتوانیم ارتباطات را بیشتر کنیم، توفیقات بیشتری خواهیم داشت و مجموعه حوزههای مبارزهکننده در امنیت اقتصادی و قاچاق کالا و ارز هر چه منسجمتر باشد توفیقات بیشتری حاصل خواهد شد.
افتخاری رئیس سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی دیگر سخنران این مراسم هم به بیان برخی برنامههای این سازمان در ماههای آینده پرداخت و طی آن گفت: در دو ماه آینده شاهد اتفاقات خوبی در بحث اموال تملیکی خواهیم بود که شامل پروندههای سنواتی است؛ برای نمونه در استان تهران با تعیین تکلیف 60 پرونده 80 درصد فضای استان تخلیه میشود.
وی افزود: در بحث سامانهها، برنامهای که انجام دادهایم که حداقل از اسفند ماه سال قبل تا الان 7 جلسه کاری با محوریت مبارزه با قاچاق کالا و ارز صورت گرفته و در 17 مرداد سامانه مرتبط با موضوع قاچاق را رونمایی خواهیم کرد.
افتخاری ادامه داد: صدور قبض انبار با راهاندازی سامانه در حوزه تعزیرات تسریع خواهد شد؛ اقدام دیگر اتصال تمام انبارهای در سامانه سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی است.
وی افزود: مشکلاتی در استانهای پهناور مانند سیستان و بلوچستان، کرمان و بوشهر داریم و ناجا از ما میخواهد در نقاط مختلف انبار داشته باشیم که زیرساختهای سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی اجازه این امر را نمیدهد.
افتخاری با بیان اینکه در سال گذشته سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با عِده و عُده اندک خود 6 هزار میلیارد تومان اموال تملیکی را تعیین تکلیف کرده است، گفت: به دنبال آن هستیم که نگاه حاکمیت را به سازمان تغییر دهیم زیرا وظایف زیرساختهای کم و وظایف گستردهای دارد.
انتهای پیام/