بسیج سازندگی استان مرکزی ۲هزار کلاس مهارتی با هدف اشتغالزایی برگزار می‌کند


بسیج سازندگی استان مرکزی 2هزار کلاس مهارتی با هدف اشتغالزایی برگزار می‌کند

گروه استان‌ها ــ مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۰ برگزاری ۲ هزار کلاس توانمندسازی و مهارتی به همراه حمایت‌های لازم و اعطای گواهینامه معتبر به منظور اشتغال‌زایی در دستور کار است و بیش از ۸۰ درصد از شغل‌های ایجادشده پایدار هستند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک  ، امید محترمی ظهر امروز در آیین بازدید علیرضا نظری رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی و نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی از سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به اهمیت اردوهای جهادی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های بسیج سازندگی پشتیبانی و هدایت اردوهای جهادی است که در راستای خدمت‌رسانی به مردم و تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: درحال حاضر در سامانه اطلس جهادگران بیش از هزار و 200 گروه جهادی فعال هستند و در زمینه‌های مختلف به مردم خدمت می‌کنند و اکنون فعالیت‌های گروه‌های جهادی رویکردی تخصص‌محور دارد و در سطح استان مرکزی 22 هزار نفر سازماندهی شدند و در سال قبل نیز بیش از 250 هزار نفر به مردم در عرصه‌های گوناگون خدمت کردند.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی تصریح کرد: یکی از عرصه‌های موفق جهت پای کار آوردن مردم در صحنه‌های گوناگون، گروه‌های جهادی هستند و تحقق اقتصاد مقاومتی از جمله  اولویت‌های مهم بسیج سازندگی است که در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و اقتصاد درون‌گرا با رویکرد مردمی کردن اقتصاد دنبال می‌شود.

محترمی عنوان کرد: در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سه برنامه مهم را دنبال می‌کند که می‌توان به ارائه تسهیلات، آموزش‌های مهارتی با رویکرد توانمندسازی و صندوق‌های قرض‌الحسنه اشاره کرد که درحال حاضر در سطح استان بیش از 650 صندوق قرض‌الحسنه با رویکرد مردمی فعال هستند و طی 5 سال اخیر بالغ بر 9 هزار فرصت شغلی ایجاده کرده که این فقط بخشی از دستاورد آن است.

وی با اشاره به راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک و خرد گفت: در سال 1400 برگزاری 2 هزار کلاس توانمندسازی و مهارتی به همراه حمایت‌های لازم و اعطای گواهینامه معتبر به منظور اشتغال‌زایی در دستور کار است و بیش از 80 درصد از شغل‌های ایجادشده پایدار هستند.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی تصریح کرد: از دیگر ماموریت‌های مهم بسیج سازندگی محرومیت‌زدایی در زمینه غیرعمرانی و عمرانی است و در حوزه محرومیت‌زدایی غیرعمرانی برنامه‌های بسیاری انجام شده که می‌توان به اهدای 22 هزار بسته لوازم‌التحریر، اهدای 850 جهزیه به زوج‌های جوان و توزیع یک میلیون پرس غذای گرم اشاره کرد و این موارد تنها قسمتی از برنامه‌های محرومیت‌زدایی در سال گذشته است.

محترمی بیان کرد: بازسازی 170 واحد مسکونی، ساخت 190 واحد مسکونی و اجرای 140 پروژه در بخش روستایی و کشاورزی برای ولی نعمتان انقلاب اسلامی بخشی از برنامه‌های بسیج سازندگی در حوزه محرومیت‌زدایی عمرانی طی یک سال گذشته است.

وی خاطرنشان کرد: توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زیادی در بخش عمرانی بسیج سازندگی وجود دارد که می‌توان به منظور سازندگی و آبادانی مناطق محروم و شهرها از آن استفاده کرد و می‌توانیم در این راستا به صورت کاملا خودکفا اقدام کنیم و راه‌اندازی کارگاه اسکلت‌سازی یک حرکت موفق به شمار می‌رود.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: دستورالعمل بومی بسیج سازندگی استان در خصوص تحقق شعار سال به شهرستان‌ها ابلاغ شده است که در راستای اجرای این ماموریت‌ها نیازمند مشارکت، حمایت و همراهی دستگاه‌ها و مسئولان استانی و نمایندگان مجلس در شوراهای اسلامی هستیم.

محترمی ضمن قدردانی از حمایت‌ها و هدایت‌های مجلس انقلابی یازدهم گفت: امروز از دولت و مجلس انتظار داریم که همراه گروه‌های جهادی باشند تا بتوانیم به ولی نعمتان انقلاب خدمات امیدبخش و موثری ارائه کنیم و یکی از رسالت‌های مهم بسیج سازندگی رفع مظلومیت‌ها و محرومیت‌های مناطق محروم است که در این مسیر هیچ گونه توقفی نداریم و همواره پیشتاز و پیشگام هستیم.

360گروه جهادی در اراک مشغول خدمت‌رسانی هستند

همچنین محمد مهجوری، فرمانده سپاه ناحیه اراک ظهر امروز با شرکت در اردوی جهادی گروه جهادی شهید صدوقی اراک در روستای ساروق با اشاره به فعالیت‌های جهادگران اظهار داشت: گروه‌های جهادی نقش بسیار مهم و اثرگذار برای تربیت و پرورش نیروها در گام دوم انقلاب دارند و در حوزه محرومیت‌زدایی از سربازان جبهه خدمت‌رسانی هستند که مهم‌ترین اولویت آنها حرکت سریع نهضت خدمت‌رسانی است و در این راستا برای نابودی فقر و رفع محرومیت‌ها با تمام توان تلاش می‌کنند.

وی افزود: فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی الگوی گروه‌های جهادی است و فضای حاکم در اردوهای جهادی همانند فضای دوران جبهه و شب‌های عملیات است به طوری که جهادگران همانند رزمندگان برای خدمت به مردم تلاش می‌کنند.

فرمانده سپاه ناحیه اراک ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقدامات جهادگران ساخت واحدهای مسکونی است به طوری که در سال گذشته حدود 74 واحد مسکونی به جامعه هدف داده شد و امسال هم بیش از 43 واحد دیگر در دستور کار جهادگران است.

مهجوری تصریح کرد: بیش از 360 گروه جهادی فعال در زمینه‌های مختلف از جمله محرومیت‌زدایی، آبادانی، کارآفرینی، سازندگی، ایجاد اشتغال پایدار، فعالیت در طرح شهید سلیمانی، خدمات اجتماعی و غیره فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولان و دستگاه‌ها از گروه‌های جهادی حمایت کنند و با اقدامات آنها شاهد نابودی فقر و محرومیت از جامعه به ویژه نقاط کم‌برخوردار و محروم باشیم و تفکر جهادی نجات‌بخش در سایر بخش‌ها حاکم شود.

انتهای پیام/712/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon