۲۱۸ میلیارد تومان پروژه آبرسانی در استان گلستان اجرا می‌شود

218 میلیارد تومان پروژه آبرسانی در استان گلستان اجرا می‌شود

گروه استان‌ها- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان با بیان اینکه قطعی‌های طولانی مدت آب برای مردم آزاردهنده شده گفت: ۲۱۸ میلیارد تومان پروژه آبرسانی امسال در استان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان ، قدرت‌اله عابدی عصر امروز در جلسه اضطراری رفع مشکل قطعی و کمبود آب شرب شهرهای استان به ویژه گرگان اظهار داشت: متأسفانه کم آبی و مدت طولانی قطعی آب برای مردم آزار دهنده شده است و همه باید کمک کنند تا بتوانیم این بحران را پشت سر بگذاریم.

وی گفت: امسال 218 میلیارد تومان مجموع پروژه‌های آبرسانی از منابع اعتبارات متوازن، تنش و پیوست شماره یک در استان است که 80 میلیارد تومان منابع تنش، 100 درصد تخصیص دارد. همچنین از 88 میلیارد تومان اعتبار پیوست شماره یک نیز 82 میلیارد تومان تخصیص داریم اما اعتبارات متوازن هنوز نهایی نشده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان افزود: یکی از موضوعات مهم که باید به آن توجه شود هدررفت و پرت آب در شبکه توزیع است. متأسفانه آبی که تأمین شده و برایش هزینه می‌کنیم بدون آنکه به مصرف برسد، از دسترس خارج می‌شود که باید جلوی آن را بگیریم.

وی گفت: برای امسال 631 میلیارد تومان اعتبار در حوزه آب روستایی داریم که اگر بتوانیم این عدد را در قالب دو فوریت، برای اصلاح شبکه آبرسانی شهرها استفاده کنیم می‌توانیم تا حد زیادی جلوی پرتی آب را بگیریم.

عابدی افزود: اگر امسال این کار انجام نشود باید برای سال 1401 اعتبار کلانی برای اصلاح شبکه در حوزه شهری اختصاص داده شود تا بتوانیم شرایط را در تابستان آینده مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: سد شصت کلاته گرگان امسال ردیف گرفت و 14 میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شد ضمن اینکه 21 میلیارد تومان هم از اعتبارات متوازن برای تملک اراضی این سد گذاشتیم و این سد حداقل 600 میلیارد تومان هزینه دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان گفت: 10 میلیون مترمکعب، از آبی که از ارتفاعات علی آباد گرفته تا دیگر مناطق غرب استان به سد گله ورد در استان مازندران وارد می‌شود، حقابه داریم اما در زمان کم آبی به گلستان آب نمی‌دهند. باید یک کار مطالعاتی کنیم تا در منتهی الیه غرب استان، حق آبه را در همین استان خودمان بگیریم.

وی بیان داشت: از دوره ریاست جمهوری آقای رفسنجانی موضوع انتقال آب از غرب به شرق مازندران- که گلستان آن زمانی جزئی از مازندران بود- مطرح شد و کار هم کمی پیش رفت اما با عددی که پیش‌بینی شده، عملا این طرح قابل اجرا نیست و گره ای را برای شرق مازندران و گلستان باز نمی‌کند.

عابدی نسبت به نابودی سفره‌های زیرزمینی در استان هشدار داد و گفت: فرونشست زمین در استان بیداد می‌کند و برخی از حوزه‌های شهری ما در محدوده فرونشست قرار دارند و از سفره‌ها همچنان برداشت می‌کنیم، از 35 هزار حلقه چاه فقط 600 حلقه چاه آب شرب داریم و بقیه برای مصارف کشاورزی و صنعت است. در شمال استان به سمت اینچه برون هم متأسفانه برنج کشت می‌کنند.

انتهای پیام/581/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon