افزایش درخواست احیای جهاد سازندگی از رئیس جمهور منتخب
وزارت جهاد سازندگی که در دولت اصلاحات منحل شده بود با انتخاب آیت الله رئیسی به عنوان ریاست جمهوری دولت سیزدهم برخی از نمایندگان مجلس و چهره ها در تلاش برای احیا دوباره آن هستند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم نهاد مردم نهاد جهاد سازندگی که به دستور امام خمینی ره در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد و بعد ها تبدیل به وزارت خانه شد تا در نهایت در دولت اصلاحات با ادغام در وزارت کشاورزی منحل شد با انتخاب آیت الله رئیسی به عنوان ریاست جمهوری دولت سیزدهم برخی از نمایندگان مجلس و چهره های جهادی کشور در تلاش برای احیا دوباره آن هستند.
جهاد سازندگی که با هدف ارائه خدمت به مناطق محروم و دورافتاده در ایران تأسیس شد و در تاریخ 7 آذر 1362 به وزارت جهاد سازندگی ارتقاء پیدا کرد با ادغام در وزارت کشاورزی عملا بخش جهادی آن کمرنگ و در پیچ و خم بروکراسی اداری مانده است.
اندیشه تاسیس جهاد سازندگی، نخستین بار، با عنوان طرح اعزام گروههای 10 نفره دانشجوئی به مناطق محروم و با پیشنهاد یکی از اعضای هیات علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران، مطرح شد. سپس، طرح موضوع به امام خمینی (ره) داده شد و ایشان در 27 خرداد 1358 فرمان تشکیل جهاد را صادر کردند.
افرادی نظیر شهید بهشتی از حامیان اصلی این حرکت مردمی و دانشجویی بودند.
حال برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اخیرا در دیدار با رییس جمهور منتخب دولت سیزدهم خواستار احیای وزارت جهاد سازندگی در دولت آینده شدند.
حتی برخی از نمایندگان نیز اعتقاد داشتند که با توجه به حجم کاری وزارت راه و شهرسازی باید این وزارتخانه به دو وزارتخانه مسکن و شهرسازی و راه و ترابری تقسیم شود.
بنابر این گزارش حمید مقدم از جهاد گران جهاد سازندگی سابق و عضو فعلی کانون سنگرسازان بی سنگر وزارت جهاد کشاورزی چندی پیش در سالگرد تاسیس جهاد سازندگی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم خواستار احیا این نهاد مردمی شده بود.
در گذشته نیز رضا تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و دیگر نیرو های جهادی خواستار احیا این نهاد مردمی شده بودند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/