آنتی‌بادی‌ "واکسن فایزر" پس از ۶ ماه کاملاً از بین می‌رود!

آنتی‌بادی‌ "واکسن فایزر" پس از 6 ماه کاملاً از بین می‌رود!

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که آنتی‌بادی‌های واکسن "فایزر ـ بیونتک" بعد از ۶ تا ۷ ماه از زمان تزریق دوز دوم به‌طور کلی از بین می‌روند و کارایی آنها تا ۱۰برابر کاهش پیدا می‌کند!

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد آنتی‌بادی‌های واکسن "فایزر ـ بیوان‌تک" بعد از 6 تا 7 ماه به‌طور کلی از بین می‌روند. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که 6 ماه بعد از دریافت دوز دوم واکسن فایزر و بیو‌ان‌تک، بسیاری از گیرندگان واکسن، دیگر آنتی‌بادی ناشی از واکسن را ندارند که می‌تواند ایمنی در برابر انواع مختلف و نگران‌کننده ویروس کرونا را بلافاصله خنثی کند.

محققان بعد از دریافت دو دوز و گذشت شش ماه از دوز دوم، نمونه‌های خون 46 فرد سالم را ـ که عمدتاً افراد جوان یا میانسال بودند ـ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند که نتیجه این بود که واکسیناسیون با واکسن "فایزر ـ بیوان‌تک" سطوح بالایی از آنتی‌بادی خنثی‌کننده را علیه سویه اصلی ایجاد می‌کند اما در عرض 7 ماه تقریباً 10 برابر کاهش پیدا می‌کند! در نیمی از این افراد،‌ آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده که می‌توانند عفونت را در برابر انواع ویروس کرونا مانند بتا و دلتا مسدود کنند، 6 ماه بعد از دوز دوم قابل تشخیص نبودند!

آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده، تنها دفاع سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس نیستند اما با این حال آنها در محافظت در برابر عفونت SARS-CoV-2 بسیار مهم هستند؛ یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که تجویز یک دوز تقویت‌کننده در حدود 6 تا 7 ماه بعد از ایمن‌سازی اولیه، به‌احتمال زیاد محافظت در برابر SARS-CoV-2 و انواع آن را مقداری افزایش می‌دهد.

"شرکت فایزر" یکی از شرکت‌های داروسازی جهان و مرکز اصلی آن  در شهر نیویورک آمریکا است؛ فایزر به‌عنوان یک غول داروسازی جهانی تاکنون شرکت‌های بسیاری را خریداری و در خود ادغام کرده‌ است؛ واکسن کووید‌ـ‌19 "فایزر ـ بیوان‌تک" (Pfizer–BioNTech COVID-19 vaccine) با کد BNT162b2 که بیشتر به‌عنوان واکسن کووید‌ـ‌19 فایزر شناخته می‌شود، یک واکسن mRNA جهت پیشگیری از بیماری کووید‌ـ‌19 است؛ این واکسن توسط شرکت آلمانی بیوان‌تک توسعه داده شده است و توسط شرکت آمریکایی فایزر با نام تجاری Comirnaty تولید و توزیع شده‌ است و تا به امروز عوارض جانبی متعددی در افراد واکسینه‌شده با این واکسن در کشورهای مختلف جهان گزارش شده است.

 
انتهای پیام/+
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon