کلاس‌های درسی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی از ۱۵ آبان به صورت حضوری تشکیل می‌شود

کلاس‌های درسی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی از 15 آبان به صورت حضوری تشکیل می‌شود

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه توسعه مراکز و دوره‌های علمی کاربردی بر مبنای طرح آمایش اجرا می‌شود گفت: کلاس‌های درسی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی از ۱۵ آبان به صورت حضوری تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمد حسین امید ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهارداشت: خوشبختانه با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلاس‌های درسی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی از 15 آبان به صورت حضوری تشکیل می‌شود.

وی افزود: به دانشگاه‌ها اعلام و توصیه کردیم که دانشجویان، مدرسان و روسای مراکز که تا کنون موفق به انجام تزریق واکسن نشده‌اند، حتما در این چند هفته باقی مانده واکسیناسیون انجام دهند تا دیگر با خیال راحت در کلاس‌ها حضور پیدا کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای بیانات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم سعی کرده که تکلیف خود را درست انجام دهد و تکلیف ما این بوده که برای کل کشور نیروهای مهارتی مورد نیاز را تربیت کنیم.

وی بیان کرد: برای این کار لازم بود بدانیم استان‌های مختلف کشور طرح توسعه‌شان چیست و براساس طرح توسعه آنها نیرو تربیت کنیم که در یک کار بسیار با ارزش و فشرده که قابل استفاده برای همه نهادهای استان است و با توافقنامه‌هایی که با همه استاندارهای کشور داشتیم در گذشته توانسیم طرح آمایش را نهایی کنیم.

امید گفت: اکنون در تمام استان‌های کشور می‌دانیم که در 5 سال آینده یعنی تا 1404 استان به چه سمت و سویی خواهد رفت، از آنجا که ظرفیت هر مناطق مشخص شده است اکنون تکلیف را می‌دانیم و براساس آن، توسعه مراکز و دوره‌های علمی کاربردی بر مبنای طرح آمایش اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: ما قبلا طرح ماموریت گرایی را نیز اجرا کرده بودیم، یعنی ماموریت‌های مراکز علمی کاربردی را مشخص کردیم و مراکز در چارچوب ماموریت‌هایشان دارند کار می‌کنند، این طرح آمایش نیز به این کمک می‌کند که ان‌شاءلله به صورت تخصصی بتوانیم دانشجویان را تربیت کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهارداشت: قاعدتا وقتی براساس طرح آمایش است یعنی زمینه‌های اشتغال را دیده‌ایم و چون زمینه اشتغال مشخص است، دانش آموختگان ما راحت‌تر شغل پیدا می‌کنند و خودشان می‌توانند کار آفرینی کنند و بتوانند نقشی در توسعه پایدار کشور داشته باشند.

وی افزود: آن چیزی که مقام معظم رهبری از همه دستگاه‌ها خواستار شدند، این است که حال که دوره تثبیت انقلاب تمام شده  است، دوره توسعه پایدار و ارتقا سطح کیفیت زندگی  مردم در دستور کار است که این هم با اشتغال میسر می‌شود بنابراین ما در این زمینه می‌توانیم خیلی  کمک کنیم و آمادگی کامل داریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: هم اکنون با توجه به دانشجویان جدیدی که دارند ثبت نام می‌کنند امسال 106 هزار نفر پذیرفته شده داریم که البته تعدادی از آنها ممکن است به هر دلیلی وارد نشوند اما اگر این جمع را به دانشجویان قبلی اضافه کنیم تعداد  دانشجویان نزدیک به 300 هزار نفر می‌شود.

امید بیان کرد: اگر بتوانیم از پذیرفته شدگان جدید  100 هزار نفر را  داشته باشیم این جمعیت قابل ملاحضه‌ای است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: ما در سال 1400 حدود 5 هزار کد رشته محل داشتیم و این کد رشته محل‌ها بر اساس همان طرح ماموریت‌گرایی که قبلا انجام داده بودیم به اجرا در آمدند و مشخص شدند.

 رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: هر سال در دانشگاه جامع علمی کاربردی این پویایی وجود دارد که رشته‌هایی که دیگر جامع است و استقبال از آنها نمی‌شود، یا اشباع است و بازار کاری برای آن وجود ندارد یا مباحثی است که دیگر شرایط امروز جهانی و ملی آن رشته ایجاب نمی‌کند آن رشته ها را حذف می‌کنیم.

وی تصریح کرد: هر سال بیش از  100 رشته در دانشگاه جامع حذف می‌شود و بیش از 100 رشته جدید جایگزین آن میشود. امسال نیز  800 کد رشته محل جدید داشتیم  که نشان دهنده پویایی دانشگاه و هماهنگی با نیازهای جامعه است.

امید بیان کرد: اجرای طرح آمایش در این جنبه به ما کمک بیشتری می‌کند ما اکنون دیگر می‌دانیم مثلا در جنوب لرستان در چه حوزه‌ای مشکل وجود دارد و باید رشته‌های مورد  نیاز را طراحی و ارائه کنیم که این در دستور کار است و انجام می‌شود.

وی اظهارداشت: تحصیلات تکمیلی را نیز به صورت خیلی محدود و به صورت پروژه محور در دستور کار داریم برای این کار نیز نیازهایمان را به وزارت علوم اعلام کردیم و در حال مذاکره هستیم که امیدواریم به یک جمع‌بندی برسیم و قرار نیست خیلی گسترش داشته باشد و عمدتا دوره‌هایی است که 100 درصد مهارتی هستند و پروژه محوراند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: تحصیلات تکمیلی فقط در حوزه صنعت نیست  نیست بلکه در حوزه کشاورزی، خدمات، فرهنگ و هنر است و ملاک پروژه است که باید خروجی آن یک محصول باشد.

انتهای پیام/642/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon