طرح‌های اشتغال‌زایی در عرصه‌های تولیدی، تعاونی و سرمایه‌گذاری استان بوشهر افزایش می‌یابد


طرح‌های اشتغال‌زایی در عرصه‌های تولیدی، تعاونی و سرمایه‌گذاری استان بوشهر افزایش می‌یابد

گروه استان‌ها - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با بیان اینکه سالانه یک میلیون فرصت شغلی در کشور ایجاد می‌شود گفت: سهم استان بوشهر در ایجاد اشتغال بر اساس ظرفیت در عرصه‌های تولیدی، تعاونی و سرمایه‌گذاری افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، توجه به طرح‌های اشتغال‌زایی یکی از ضرورت‌های هر جامعه‌ای محسوب می‌شود که در این راستا بر اساس ظرفیت‌های مناطق شهری و روستایی طرح‌های مختلف تولیدی و سرمایه‌گذاری تدوین و زمینه اشتغال جامعه هدف فراهم می‌شود.

استان بوشهر در عرصه‌های مختلف دارای ظرفیت‌های مهم و قابل توجهی است که همجواری این استان با خلیج‌فارس زمینه توسعه سرمایه‌گذاری و اجرا طرح‌های اشتغال‌زایی را بیش از پیش فراهم کرده است.

سرمایه‌گذاری در عرصه صنعت، معدن، تجارت دریایی، کشاورزی، صنایع پایین دستی و واحدهای تولیدی و فرآوری محصولات از دیگر ظرفیت‌های استان بوشهر در عرصه اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی محسوب می‌شود.

اجرا اقتصاد کرانه‌ای بر اساس ظرفیت‌های ساحلی استان بوشهر

امام جمعه بوشهر بر توجه به اقتصاد کرانه‌ای بر اساس ظرفیت‌های ساحلی استان بوشهر تأکید کرد و اظهار داشت: وجود دریا و ساحل زمینه توسعه سرمایه‌گذاری در عرصه‌های تولیدی و اشتغال‌زایی در هر منطقه‌ای فراهم می‌کند که در استان بوشهر تاکنون از این ظرفیت استفاده مطلوب نشده است.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری توجه به طرح‌های اقتصاد کرانه‌ای را یک ضرورت دانست و بیان کرد: تهیه و تدوین نقشه سند چشم‌انداز توسعه اقتصادی بر اساس ظرفیت دریا در استان بوشهر برای سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال امری مهم و ضروری است.

امام جمعه بوشهر استفاده از خلاقیت و استعدادهای جوانان در عرصه‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: استان بوشهر با داشتن طولانی‌ترین ساحل و مرز دریایی با خلیج‌فارس ظرفیت‌های قابل توجهی در عرصه تولید و سرمایه‌گذاری فراهم کرده است.

در عرصه‌های سرمایه‌گذاری باید سهم مردم استان بوشهر در بخش‌های مختلف در نظر گرفته شود

استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان بر توجه به مطالبات مردم تأکید کرد و افزود: در عرصه‌های سرمایه‌گذاری باید سهم مردم استان بوشهر در بخش‌های اشتغال‌زایی و درآمدی در نظر گرفته شود.

احمد محمدی‌زاده با بیان اینکه این استان از توانمند بالایی در عرصه صنعتی، سرمایه‌گذاری، تولیدی، اشتغال‌زایی و صادرات غیرنفتی برخوردار است تصریح کرد: سرمایه‌گذاری 100 میلیارد دلاری در منطقه پارس جنوبی باید تخصیص 50 درصدی اشتغال جوانان بومی استان بوشهر لحاظ شود و صنایع مختلف در عرصه‌های نفت، گاز و پتروشیمی باید به تحقق این مهم توجه ویژه کنند.

وی طرح‌های پرورش میگو را یکی دیگر از این ظرفیت‌ها دانست و خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی مساحت اراضی ساحلی برای پرورش میگو در استان بوشهر در حال افزایش است که این مهم ظرفیت مهمی در عرصه اشتغال و صادرات فراهم می‌کند.

اختصاص مبلغ 438 میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های مشاغل خانگی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر نیز با بیان اینکه سالانه یک میلیون فرصت شغلی در کشور ایجاد می‌شود گفت: در این راستا سهم استان بوشهر بر اساس ظرفیت در عرصه‌های تولیدی، تعاونی و سرمایه‌گذاری استان بوشهر افزایش می‌یابد.

مصدق کشاورزی به طرح‌های مشاغل خانگی پرداخت و تصریح کرد: در راستای اجرا قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی برای توسعه ، پایداری و هدفمند کردن مشاغل خانگی در استان مبلغ 438 میلیارد ریال تسهیلات در سال 1400 به استان بوشهر اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: این تسهیلات به متقاضیانی که طرح‌های آنان منطبق بر ظرفیت و اولویت‌های منطقه و مورد تأیید دستگاه اجرایی ذیربط است پرداخت می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر خاطر نشان کرد: اشخاص پشتیبان به‌ویژه پیشران‌های فعال در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که درصدد توسعه فعالیت خود هستند، برای دریافت تسهیلات در اولویت قرار دارند.

کشاورزی از اجرا طرح یارانه دستمزد خبر داد و گفت: از ابتدای اجرا طرح تاکنون 135 کارفرما و یک‌هزار نیروی کار فارغ‌التحصیل دانشگاهی از مزایای این طرح بهره‌مند شده‌اند.

در این راستا نقش بانک‌ها در پرداخت تسهیلات در بخش‌های تعاونی و اشتغال‌زایی بسیار مهم و حائز اهمیت است

عضو هیئت مدیره بانک توسعه تعاون رویکرد این بانک را تسهیل فرآیندهای تولیدی و سرمایه‌گذاری عنوان کرد و افزود: باید 25 درصد اقتصاد کشور در بخش تعاون باشد که در این حوزه طرح‌های مهمی تدوین شده است.

محمد جعفر ایرانی با بیان اینکه سرمایه انسانی مهمترین و ارزشمندترین سرمایه محسوب می‌شود گفت: بانک‌ها مکلف هستند 30 درصد منابع به بخش‌های سرمایه‌گذاری و گسترش تعاونی‌ها اختصاص دهند که بانک توسعه تعاون بیش از 90 درصد منابع پرداخت کرده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته 292 هزار میلیارد ریال تسهیلات از سوی بانک توسعه تعاون پرداخت شد خاطر نشان کرد: این میزان 94 تا 95 درصد کل منابع بانک است.

عضو هیئت مدیره بانک توسعه تعاون از مشارکت با سرمایه‌گذاران در طرح‌های صنایع دریایی، تولید مواد غذایی از جمله گوشت مرغ اشاره کرد و افزود: در استان بوشهر برای تسریع در طرح آب‌شیرین‌کن سیراف جم 70 میلیارد تمان تسهیلات به‌زودی به سرمایه‌گذار این پروژه پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon