استقبال از یک عاشقانه مادرانه/ کتابی که رهبر انقلاب آن را «عالی» توصیف کردند
کتاب «تنها گریه کن»؛ خاطرات مادر شهید محمد معماریان، با استقبال مردمی به چاپ بیست و سوم رسید. چاپ جدید با تقریظ رهبر انقلاب منتشر میشود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چاپ بیست و سوم از کتاب «تنها گریه کن» به همراه تقریظ مقام مظعم رهبر بر این کتاب در دسترس علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی قرار خواهد گرفت.
کتاب «تنها گریه کن» داستان زندگی اشرف سادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان، است که به قلم اکرم اسلامی نوشته و اخیراً نیز تقریظ مقام معظم رهبری بر این کتاب رونمایی شده است. کتاب با نثری شیرین و خواندنی، داستان یکی از زنان در تاریخ انقلاب اسلامی را برای مخاطب خود روایت میکند. نویسنده در کنار توجه به بُعد فردی و زندگی شخصی راوی، از بیان و توجه به فعالیتهای اجتماعی او غافل نبوده است.
خانم منتظری از جمله زنان فعال در پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود. کتاب «تنها گریه کن» با پرداختن به خاطرات این مادر شهید، نمایی از نقش زنان در تاریخ انقلاب اسلامی و تأثیر آنها در پیروزی رزمندگان در جبهه را به تصویر کشیده است.
منتظری، راوی این کتاب، فارغ از فرزند شهیدش یک شخصیت مستقل دارد. چه آن زمان که قدم در مسیر مبارزه علیه طاغوت گذاشت، چه زمانی که با شروع جنگ محله کوچکشان در قم شد پایگاه پشتیبانی از رزمندگان و چه آن زمان که بعد از طی همهی این مقدمات به مقام رضای الهی رسید و پسر نوجوانش به شهادت رسید.
به گفته سعدآبادی، مسئول بازرگانی انتشارات حماسهیاران، کتاب «تنها گریه کن» پس از تقریظ مقام معظم رهبری با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شده و قرار است چاپ جدید کتاب در هفته آینده به دست علاقهمندان برسد. همچنین انتشارات حماسه یاران در نظر دارد کتاب صوتی این اثر را نیز در آینده نزدیک تولید و منتشر کند.
همچنین قرار است در چاپ جدید این اثر، سروده نغمه مستشار نظامی که تحت تأثیر کتاب «تنها گریه کن» سروده شده است، به همراه متن تقریظ رهبر معظم انقلاب بر ترکیببند شاعر نیز منتشر شود.
مستشار نظامی، از شاعران جوان کشور، بعد از آنکه سهبار کتاب «تنها گریه کن» را خواند و به قول خودش، هر بار آن را با چشمان خیس و ماشاءالله گویان به پایان رسانده، ابیاتی را در رثای حماسه مادران و همسران شهدا سرود و آن را ذیل نامهای برای رهبر انقلاب فرستاد. بند نخست این ترکیببند 12 بندی به این قرار است:
حماسه بی زن و زن بی حماسه بی معناست
که مرد بی مدد عشق در جهان تنهاست
کجاست خانه سبزی بدون دستی گرم
که باغبان و پرستار و مرهم گلهاست
زن از نخست، اگر مادر است، اگر همسر
همیشه مظهر آرامش است و عطر صفاست
زنان لطافت تاریخی حکایاتند
که قصه گرچه غمانگیز، صبر زن زیباست
شبیه ساره صبور است و مثل مریم پاک
شبیه آسیه در مصر منجی موسی است
اگر به هیئت بلقیس سرزمین سبا
وگر به هیئت هاجر نماد سعی صفاست
بدون فاطمه(س) دنیا برای مولا هیچ
بدون فاطمه(س) پیغمبر خدا تنهاست
بدون زینب کبری(س) کدام خطبه ناب
طلایهدار پیام بلند کرب و بلاست
زمان رسیده به تکرار مادرانه عشق
بگو به نام خدا شرحی از ترانه عشق ...
انتهای پیام/