بازرس کل استان قزوین: گزارشگری فساد نباید با اغراض شخصی و جناحی انجام شود

بازرس کل استان قزوین: گزارشگری فساد نباید با اغراض شخصی و جناحی انجام شود

گروه استان‌ها- بازرس کل استان قزوین گفت: گزارشگری فساد و سوت‌زنی درباره مفاسد اقتصادی آداب خاص خود را دارد و نباید گزارشگری فساد با اغراض شخصی و جناحی انجام شود. چرا که در این صورت فرهنگ فسادستیزی در جامعه آسیب می‌بیند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عبدالله آقاعلیخانی بعدازظهر امروز در دیدار با دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین که در دفتر سازمان بازرسی کل استان قزوین انجام شد، با اشاره به نقش مهم سازمان‌های مردم نهاد در مبارزه با فساد اظهار داشت: از مشارکت نهادهای مردمی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی استقبال می‌کنیم و آماده همکاری با رسانه‌ها و سمن‌ها در این حوزه هستیم.

وی با بیان اینکه مبارزه همگانی با فساد را یکی از شاخصه‌های فریضه امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: به همین خاطر مطالبه سازمان بازرسی هم این است که فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های دولتی استان قزوین احیا شود و آمران به معروف و ناهیان از منکر مورد تشویق قرار بگیرند.

آقاعلیخانی اضافه کرد: برای اینکه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه به ویژه ادارات ما احیا شود، ابتدا باید گفتمان آن را ترویج کنیم تا به این شکل امر به معروف و نهی از منکر مدیران و افراد صاحب منصب به یک رفتار عمومی تبدیل شود. یعنی امر به معروف و نهی از منکر به یک رفتار عمومی و طبیعی در سطح جامعه و ادارات تبدیل شود.

وی با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور همواره از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت کرده است، ادامه داد: شرح وظایف این سازمان هم نشان می‌دهد که بازرسان ما در واقع عوامل حاکمیتی برای احیای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی، حکومتی و به ویژه در حوزه احیای حقوق عامه هستند.

مبارزه با فساد اداری و اقتصادی در استان قزوین افزایش یافته است

بازرس کل استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به افزایش مبارزه با فساد اداری و اقتصادی در استان اظهار داشت: به هر حال وجود تورم، گرانی و مشکلات معیشتی انگیزه انجام کارهای غیرقانونی برای کسب اموال نامشروع را در بین برخی کارکنان دولتی افزایش می‌دهد که به همین خاطر سازمان بازرسی برای شناسایی این تخلفات به کمک مردم به ویژه فعالان حوزه امر به معروف نیاز دارد.

آقاعلیخانی افزود: البته گزارشگری فساد و سوت‌زنی درباره مفاسد اقتصادی آداب خاص خود را دارد و نباید گزارشگری فساد با اغراض شخصی و جناحی انجام شود. چرا که در این صورت فرهنگ فسادستیزی در جامعه آسیب می‌بیند.

تشکل‌های مردمی حوزه مطالبه‌گری ساماندهی می‌شوند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین هم در این دیدار با بیان اینکه منابع مالی دستگاه‌های نظارتی برای مبارزه با فساد محدود است، گفت: با توجه به اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر ساماندهی تشکل‌های مردمی حوزه مطالبه‌گری را دنبال می‌کند، بنابراین می‌تواند بین سازمان بازرسی و تشکل‌های این حوزه رابطه معناداری ایجاد کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت بحری اضافه کرد: در حوزه مبارزه با فساد چاره‌ای نداریم به جز اینکه از ظرفیت مردم و نخبگان استفاده کنیم؛ اما این استفاده باید نظام‌مند باشد و هدف از تشکیل تشکل‌های مطالبه‌گر مردمی هم این است که گزارشگری فساد در چارچوب قوانین و مقررات انجام شود تا دردسرهای قانونی برای فعالان این حوزه ایجاد نشود.

وی ادامه داد: آخرین مفاهیم و موضوعات حوزه مطالبه‌گری و امر به معروف و نهی از منکر به صورت آنلاین و از طریق شبکه فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اختیار علاقه‌مندان و فعالان این حوزه قرار می‌گیرد و شرکت در این دوره‌ها هم رایگان است.

بحری یادآور شد: آماده هستیم تا از کارشناسان و ناظران سازمان بازرسی استان قزوین در آموزش فعالان حوزه مطالبه‌گری بهره بگیریم تا فعالان حوزه مطالبه‌گری و عدالت‌خواهان هم بیشتر با قوانین و مقررات در این حوزه آشنا شده و بتوانند بدون تخلف این کار را انجام دهند.

انتهای پیام/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon