بودجه ویژه مقابله با آلودگی و تصادفات جاده‌ای به استان قزوین اختصاص یابد

بودجه ویژه مقابله با آلودگی و تصادفات جاده‌ای به استان قزوین اختصاص یابد

گروه استان‌ها- نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: با توجه به اینکه استان قزوین کریدور ارتباطی ۱۳ استان کشور است، باید بودجه ویژه‌ای برای مقابله با با آلودگی و تصادفات جاده‌ای به استان اختصاص یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، فاطمه محمدبیگی در دیدار با تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل جاده‌ای استان قزوین که عصر امروز به مناسبت هفته حمل‌ونقل، راهداری و رانندگان صورت گرفت، با بیان اینکه قزوین بعد از تهران و البرز پرترددترین جاده‌های کشور را دارد، اظهار داشت: سالیانه به طور میانگین شاهد ثبت 270 میلیون تردد جاده‌ای در استان قزوین هستیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه استان قزوین کریدور ارتباطی 13 استان کشور است، باید بودجه ویژه‌ای برای مقابله با با آلودگی و تصادفات جاده‌ای به استان اختصاص یابد. بنابراین با توجه به اینکه قزوین سومین استان پرتردد کشور است، نباید فقط آلودگی و سوانح آن نصیب ما شود و باید این میزان تردد جاده‌ای در بودجه سالانه استان دیده شود.

محمدبیگی با اشاره به ضرورت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان ادامه داد: با توجه به اهمیت نوسازی ناوگان در افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی و همچنین کاهش آلودگی هوا این کار باید یکی از اولویت‌های اصلی وزارت‌خانه‌های راه‌وشهرسازی و صمت در استان قزوین باشد.

وی از پیگیری مشکلات مربوط به ناوگان فرسوده در فراکسیون محیط زیست مجلس خبر داد و یادآور شد: تردد ناوگان کهنسال حمل‌ونقل عمومی سبب افزایش ذرات آلاینده و خطرات جاده‌ای می‌شود که این مهم باید در دستور کار دولت قرار بگیرد.

قزوین هنوز مقصد گردشگری نیست

سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس توسعه حمل‌ونقل الکترونیک را یکی از ضرورت‌های زیست‌محیطی دانست و گفت: با توجه به بودجه بالایی که دولت برای تحقق دولت الکترونیک در لایحه بودجه 1401 در نظر گرفته، مدیران راهداری هم باید با فعالان حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای همفکری کنند و ایده‌های خود را در این زمینه مطرح کنند.

محمدبیگی همچنین از وضعیت گردشگری در استان قزوین انتقاد کرد و افزود: با وجود شعارهای داده‌شده قزوین در طول سال‌های اخیر هرگز یک مقصد گردشگری نبوده و فقط یک محل عبور برای گردشگران را داشته که کرونا همین این وضعیت را تشدید کرده است. بنابراین از مدیران صنعت حمل‌ونقل توقع داریم که برای تبدیل شدن قزوین به مقصد گردشگری پای کار باشند.

تولیدکنندگان بار خود از طریق رانندگان قزوینی جابه‌جا کنند

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قزوین هم در این جلسه افزایش هزینه‌های نگهداری خودرو را بزرگ‌ترین مشکل اتوبوس‌داران و کامیون‌داران استان قزوین دانست و گفت: بنابراین رانندگان و صاحبان اتوبوس، مینی‌بوس و کامیون برای زنده ماندن حرفه خود به حمایت‌های قانونی مجلس و پشتیبانی‌های مالی دولت نیاز دارند.

جواد حق‌لطفی با انتقاد از حمل محصولات واحدهای صنعتی استان توسط ناوگان حمل‌نقل سایر استان‌ها اضافه کرد: تولیدکنندگان ما همان‌طور که از امکانات درون استان قزوین استفاده می‌کنند، باید کالاهای خود را هم با شبکه حمل‌ونقل استان منتقل کنند و در این زمینه باید از ظرفیت درون استان بهترین استفاده را ببریم.

وی انتقال بار بدون بارنامه را از دیگر مشکلات این حوزه برشمرد و گفت: هیچ‌کدام از ترمینال‌های باری ما نباید اجازه حمل‌ونقل بار بدون بارنامه را به هیچ راننده‌ای بدهند و اگر این مهم به طور کامل تحقق یابد، میزان اطمینان مردم به ناوگان باربری ما بیشتر می‌شود.

حق‌لطفی در ادامه به تخریب جاده‌های روستایی در اثر فعالیت معادن هم اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه خودروهای حامل سنگ معدن اضافه تناژ بالایی دارند، آسفالت و روکش مسیرهای روستایی ما را به سرعت تخریب می‌کنند و علاوه بر کاهش میانگین عمر راه‌های روستایی سبب افزایش تصادفات جاده‌ای و خطرناک هم می‌شوند.

انتهای پیام/س

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon