گزارش|بلاتکلیفی استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی در استان کردستان

گزارش|بلاتکلیفی استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی در استان کردستان

گروه استان‌ها- وضعیت نیروهای آموزش و پرورش که بعد از سال ۹۲ تحت عنوان آموزشیاران نهضت سوادآموزی با این وزارتخانه همکاری داشته‌اند همچنان نامشخص است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، در سال 1388 بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مصوب شد، به مدت پنج سال شصت هزار نفر از نیروهای حق‌التدریس، نهضت سوادآموزی، مربیان پیش دبستانی و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به استخدام آموزش و پرورش درآیند.

در ادامه قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب شد هفت هزار نفر از بین آموزشیارانی که بعد از تاریخ 1380در نهضت سوادآموزی دارای بیش از 60ماه سابقه خدمت باشند به صورت پیمانی و رسمی استخدام شوند.

سال 1395 نیز اصلاحاتی در خصوص قانون فوق صورت گرفت و مصوب شد که نیروهایی که از طریق شرکت‌های عمومی یا خصوصی در آموزش و پرورش به کار گرفته شده‌اند و معلمان حق‌التدریس غیرمستمر که قبل از سال 1391 با آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند، جذب و استخدام شوند.

اکنون وضعیت نیروهای آموزش و پرورش که بعد از سال 92 با این وزارتخانه همکاری داشته‌اند همچنان نامشخص است. خبرنگار تسنیم این موضوع را پیگیری کرده که در ادامه آخرین وضعیت این حوزه از نظر خوانندگان محترم می‌گذرد:

رمضان یوسفی، معاون سوادآموزی آموزش‌ و پرورش استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خصوص ساماندهی و جذب آموزش‌یاران سواد آموزی می‌گوید: 763نفر مشمول تبصره 10ماده 17قانون آموزشیاران و حق‌التدریسی‌های مصوب سال 1395 شدند.

رمضان یوسفی با اشاره به تبدیل وضعیت 143 نفر از آموزشیاران استان کردستان بعد از سال 92 ادامه داد: از 166 نفر ایثارگر استان که تمام وقت با ما همکاری داشتند، 143 نفر آنان جذب شده‌اند و 23 نفر دیگر به علت نداشتن شرایط لازم همچنان بصورت آموزشیار مشغول به خدمت هستند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان در خصوص تعیین تکلیف وضعیت استخدامی معلمین حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت که مشمول قانون نمی‌شود اظهار داشت: شرایط جذب و تبدیل وضعیت این افراد منوط به مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

وی با تاکید بر برون‌ سپاری دولت خاطر نشان کرد: در حال حاضر افراد آموزش‌دهنده با موسسات طرف قرارداد هستند و رابطه استخدامی با آموزش و پرورش ندارند.

یوسفی با اشاره به اینکه در حال حاضر 22مرکز سواد آموزی زنانه و یک مرکز مردانه در ندامتگاه سنندج فعال است، افزود: 4مرکز دولتی، یک مرکز مشارکتی و 18 مرکز غیر دولتی در استان کردستان فعال و توسط بخش غیر دولتی و بصورت برون‌سپاری اداره می‌شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به نقش این وزارتخانه در مراکز غیر دولتی سواد آموزی یادآور شد: راهنمایی، نظارت و راهبری مراکز یادگیری از جمله وظایف ما است.

هرچند برونسپاری و کوچک‌سازی دولت به پویایی کمک می‌کند اما نبود امنیت شغلی و پایین بودن حقوق و مزایایی معلمان بخش خصوصی نسبت به دولتی، انگیزه ادامه و همکاری با بخش خصوصی را برای این قشر کمرنگ‌تر کرده است.

انتهای پیام/481/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon