سیلابی شدن رودخانه‌ها استان بوشهر خطرآفرین شد

سیلابی شدن رودخانه‌ها استان بوشهر خطرآفرین شد

گروه استان‌ها - با شدت گرفتن بارش باران در استان بوشهر، ضمن طغیان و سیلابی شدن رودخانه‌ها زمینه بروز خسارت در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، با ورود سامانه بارشی از اواخر وقت شنبه در استان بوشهر، این استان محتمل خسارات و تلفات در چند منطقه شد، هرچند هشدارهای هواشناسی و آمادگی بخش‌های مختلف در این مناطق از ورود بسیاری از خسارات جلوگیری کرد.

برخی راه‌های مواصلاتی نیز تا پیش از روز دوشنبه بسته شدند اما فروکش آب سبب گشت تا راه‌ها بازگشایی شوند و هم‌اکنون تردد در سراسر استان طبق اعلام پلیس راهور ادامه دارد.

بارش شدید باران در استان سبب سیلابی شدن رودخانه‌ها و آبگیری معابر شد و این امر برای بسیاری از منازل شهروندان در شهرستان‌‌ها همچون دیر و دشتی دردسر ساز شد که در این راستا با ورود شهرداری‌های هر شهر و گروه‌های جهادی، اقدامات تخلیه آب صورت گرفت.

با وجود اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب استان مبنی بر قطع آب در روز‌های بارانی و اعلام پیشنهاد برای ذخیره آب، قطع آب در برخی مناطق نیز سبب ایجاد محدودیت‌هایی برای مردم گشت.

مرگ یک نفر بر اثر صاعقه

مسئول اورژانس شهرستان جم  با اشاره به وقوع صاعقه در این شهرستان اظهار داشت: آقا 19 ساله از اتباع افغان ساکن در روستای سرچشمه شهرستان جم با برخورد صاعقه جان خود را از دست داد.

سیروس اسدی افزود: صعب‌العبور بودن روستای سرچشمه شهرستان جم، ریزش کوه و مسدود بودن مسیر سبب شد تا با وجود اعزام سریع اورژانس به محل، فاصله تماس با اورژانس و حضور پرسنل بر بالین فرد زمان‌بر شود.

منابع محیط زیست آسیب ندید

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در گفت‌وگویی اظهار کرد: با توجه به هشدارهای اعلام شده به پاسگاه‌های تحت مدیریت، هیچ کدام از محل‌های تحت حفاظت دچار خسارت محیط زیستی نشده است و اقدامات لازم پیش از بارندگی‌ها برای حفاظت از گونه‌های جانوری اعمال شد.

سید احسان موسوی ادامه داد: در اوضاع بحران هواشناسی تمامی پاسگاه‌ها با وجود خطرات همچون برخورد صاعقه برای مقابله با سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در مناطق صعب‌العبور اعزام شدند و همچنان در حال پایش شرایط هستند.

طغیان خطرناک‌ترین منطقه محیط زیستی استان بوشهر کنترل شد

وی اضافه کرد: خطرناک‌ترین منطقه محیط زیستی این استان که امکان ایجاد حادثه دارد، منطقه مند است که پایین دست رودخانه قرار گرفته و خطرات سیلاب فراوانی را به همراه دارد اما سرازیر شدن آب‌های منطقه به رودخانه مند، سبب طغیان این رودخانه شد اما تاکنون خطرات آن مهار شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر تأکید کرد: نیروهای یگان به‌صورت شبانه‌روزی از همان ابتدا در آماده‌باش بوده‌اند به‌طوری‌که 9 پایگاه محیط‌بان در مناطق حفاظت شده حله، کوه بیرمی و مند، پارک ملی نایبند، دیرنخیلو، پارک حیات وحش خارگ، آثار طبیعی ملی کوه نمک و خارکو و مناطق شکار ممنوع تنگ باهوش، کوه مند و کوه سیاه، همچنان استقرار دارند.

ورود به کوه نمک جاشک ممنوع است

موسوی خاطرنشان کرد: باتوجه به خطرات بالای کوه نمک جاشک در روزهای بارش، اقدامات حفاظتی به‌صورت کامل از ماه‌ها پیش اتفاق افتاده است و تابلوهای راهنما نیز نصب شده است و حدوداً تا 4 روز آینده ورود به این منطقه همچنان ممنوع است و مجوز برای عبور صادر نمی‌شود.

انتهای پیام/190/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon