گلایههای مردم کرمانشاه از نواقص سیستمنوبتدهی اینترنتی مراکز درمانی/ وقتی نوبتهای آنلاین ۲ ماه جلوتر پر میشود!
گروه استانها - سیستم نوبتدهی اینترنتی که یکی از اهداف ان کاهش ازدحام و معطلی بیماران است هیچکدام از اهداف را محقق نکرده و سبب گلایهمندی مردم نیز شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سیستم نوبتدهی اینترنتی مراکز درمانی یا مطب پزشکان هرچند بعد از شیوع کرونا پررنگتر شد اما هنوز نواقصی دارد که مشکلاتی را برای خانوادهها و بیماران ایجاد کرده است.
با توجه به اینکه برخی از بیماران سالخورده هستند یا امکانات و دانش کافی برای استفاده از این سیستم را ندارند باید شرایط نوبتدهی به صورت حضوری برای این افراد فراهم شود.
به نظر میرسد سیستم نوبتدهی اینترنتی به منظور کاهش اتلاف وقت بیماران و زمان معطلی و کاهش ازدحام در مطبها و مراکز درمانی راهاندازی شده باشد اما در عمل این اهداف محقق نشده و نهتنها مشکلات گذشته رفع نشده بلکه به آن افزوده شده است.
شریفی یکی از شهروندان کرمانشاهی با اشاره به اینکه برخی مواقع به سختی میتوان به صفحه نوبتدهی اینترنتی دسترسی پیدا کرد گفت: در بیشتر مواقع نیز در سایت اعلام میشود که تا یک یا دو ماه آینده تمام نوبتها پر شده اما در واقعیت اینگونه نیست.
مرادی از دیگر شهروندان که به چشم پزشکی مراجعه کرده میگوید: از طریق نوبتدهی اینترنتی برای دریافت نوبت اقدام کردم و تا یکماه آینده ظرفیت پر شده بود اما وقتی به مطب پزشک مراجعه کردم متوجه شدم تنها تا یک هفته ظرفیت پر شده است.
وی با اشاره به اینکه برخی از پزشکان معروف و حاذق استان هنوز مجهز به سیستم نوبتدهی اینترنتی نیستند گفت: گاهی منشی پزشکان درخواست میکنند به صورت تلفنی نوبت رزرو شود اما با چندین بار تماس هم موفق به این کار نمیشویم.
عباسی از دیگر بیماران کرمانشاه که به مطب پزشک مراجعه کرده گفت: تصور ما این بود که با نوبتدهی اینترنتی سر وقت معاینه میشویم و نیازی به معطلی نیست اما در عمل طور دیگری است و مطبها شلوغتر از گذشته و مملو از بیمارانی است که به صورت اینترنتی نوبت گرفتهاند.
وی افزود: یکبار که نسبت به معطلی سه ساعته در مطب پزشک با وجود دریافت اینترنتی نوبت به منشی اعتراض کردم به من گفتند که آنها نیز از نوبتدهی اینترنتی رضایت ندارند و مجبور به این کار هستند.
همتی از دیگر شهروندان با بیان اینکه تعداد پذیرش عنوان شده در سایت نوبتدهی بسیار کمتر از تعداد واقعی در مطب پزشک است به همین دلیل در صورت ثبتنام اینترنتی تا مدتها باید منتظر ماند گفت: با وجود دریافت نوبتدهی اینترنتی چنانچه پیامک دریافت نوبت را نداشته باشیم منشی قبول نمیکند و ادعا میکنند که دسترسی به سامانه ندارند و هیچ اطلاعی از افراد ثبتنام شده هم ندارند.
وی افزود: آزمایشگاه مرکزی کرمانشاه نیز از مراکزی است که سیستم نوبتدهی اینترنتی در عمل هیچ معنی ندارد زیرا در صورت دریافت نوبت اینترنتی و حضور به موقع در آزمایشگاه نیز حداقل دو یا سه ساعت معطلی دارد که در این شرایط کرونایی و با سالنی پر از جمعیت منطقی به نظر نمیرسد.
پاکنیا مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: دو مشکل در زمینه سیستم نوبتدهی اینترنتی وجود دارد که یکی از آنها مشکلات زیرساختی است که در حیطه فعالیت دانشگاه علوم پزشکی نیست و در حوزه مخابرات است که باید بستر را فراهم کنند.
وی عنوان کرد: مشکل دیگر این است که مراجعات برخی از پزشکان استان بسیار زیاد است و از طرف دیگر در سقف پذیرش در سیستم نوبتدهی محدودیت وجود دارد.
پاکنیا گفت: البته تمام نوبتدهیها به صورت الکترونیک نیست و بخشی به صورت حضوری و سنتی انجام میشود که ناشی از محدودیتها و مشکلات زیرساختی است.
وی افزود: هر نوع پیشنهادی برای ارتقا وجود داشته باشد از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی و نظرسنجیها پذیرا هستیم.
انتهای پیام/ 832/ ع