۲۱۰ مرکز نیکوکاری در استان بوشهر راهاندازی شد
گروه استانها - با راهاندازی ۲۱۰ مرکز نیکوکاری در استان بوشهر از ابتدای امسال تاکنون ۷۶ میلیارد تومان این مراکز به نیازمندان کمک کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، همزمان با ایامالله دهه فجر صدها برنامه و پروژه در بخشهای مختلف عمرانی، اجتماعی، خدماترسانی و اقتصادی در شهرها و روستاهای استان بوشهر افتتاح شد.
یکی از برنامههای مهم ایامالله دهه فجر علاوه بر اجرا برنامههای فرهنگی، هنری، اجرایی، سیاسی و اقتصادی رسیدگی به نیازمندان و مستمندان است که در این حوزه کمکها معیشتی، تجهیزاتی، مسکن و بستههای غذایی به جامعه هدف ارائه شد.
مراکز نیکوکاری که پل ارتباطی خیران و نیازمندان هستند در رسیدگی به امور فقرا، بهرهگیری از ظرفیتهای محلات، تنوع بخشی به فعالیتها نقش مهمی دارند
10 مرکز نیکوکاری به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر افتتاح شد
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر با تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل (ره) اظهار داشت: ارائه خدمت به مردم حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی یکی از اولویتها است.
محمد رضا میری با اشاره به راهاندازی 10 مرکز نیکوکاری در استان بوشهر خاطر نشان کرد: طی آیینی 430 مرکز نیکوکاری در سراسر کشور با حضور رئیس کمیته امداد کشور، در استانهای مختلف، بهصورت ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری رسید که 10 مرکز آن در استان بوشهر افتتاح شد.
فعالیت 210 مرکز نیکوکاری در سراسر استان
وی از فعالیت 210 مرکز نیکوکاری در سراسر استان خبر داد و خاطر نشان کرد: این تعداد مراکز نیکوکاری از ابتدای سال جاری تاکنون 76 میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند.
وی نقش کمیته امداد را در راهاندازی مراکز نیکوکاری، نقش نظارتی و هدایتگری دانست و گفت: تنها 25 درصد جامعه هدف مراکز نیکوکاری از مددجویان کمیته امداد هستند و مابقی از نیازمندان و محرومان در سطح محلات توسط مراکز نیکوکاری شناسایی و کمک میشوند.
وی، تقویت همبستگی اجتماعی را مهمترین هدف تأسیس مراکز نیکوکاری دانست و افزود: شناسایی نیازمندان واقعی، مردمی شدن حمایتها و مشارکتهای اجتماعی، تقویت فرهنگ انفاق و رفع مشکلات و نیازهای محرومان با بهرهمندی از ظرفیت توانمندی عمومی محلات از اهداف این نهاد در مأموریتهای مراکز نیکوکاری است.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر مراکز نیکوکاری را بهعنوان دفتر پیشخوان این نهاد در درون هر محله عنوان کرد و افزود: مراکز نیکوکاری، پل ارتباطی بین خیران و نیازمندان بوده و میتوانند به خوبی نیازمندان را شناسایی و با معرفی آنان به خیران و نیکوکاران گرهگشا مشکلات آنها باشند.
واگذاری پروندههای مددجویان به مراکز نیکوکاری
میری با اشاره به برونسپاری خدمات مددکاران کمیته امداد، از واگذاری پروندههای مددجویان به تعدادی از مرکز نیکوکاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در راستای این طرح در محلات یک مرکز نیکوکاری با محوریت مساجد راهاندازی و این خدمات به خود مردم واگذار میشود تا خدمات سریعتر و شناسایی افراد نیازمند در محلهها دقیقتر صورت گیرد.
وی باتأکید بر ضرورت تأسیس مراکز نیکوکاری تخصصی به ویژه در حوزههای اشتغال، مسکن، بهداشت و درمان، تأمین جهیزیه و خدمات مشاورهای گفت: مسائلی اعم از مسکن و اشتغال نیازمندان بهعنوان مهمترین نیاز خانوادههای تحت حمایت است که باید مورد توجه بیشتری از سوی مراکز نیکوکاری قرار گیرد.
انتهای پیام/190/ی