۱۲۵۰ پروژه محرومیتزدایی در استان چهارمحال و بختیاری انجام شد
گروه استانها - مسئول سازمان بسیج سازندگی استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۲۵۰ پروژه محرومیتزدایی اوایل سال ۹۸ کلنگزنی شد که اکنون به اتمام رسیده است.
هوشنگ فولادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به مسئله اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی یعنی عدم وابستگی به کشورهای بیگانه، ایران کشور پهناور و دارای منابع زیادی است که میتوان با استفاده درست از این ظرفیتها، کشور را از نظر اقتصادی مستقل کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تحریمها و فلج شدن اقتصاد کشور باید اقتصاد مقاومتی شکل میگرفت و از امکانات داخلی در خصوص بیاثر کردن تحریمها استفاده کرد، با وجود نیروهای انسانی و منابع کشور میتوان با آموزش درست از این ظرفیتها استفاده کرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: با تسهیلات اشتغالزایی توسط دولت، تولید محصولات کشاورزی و دامی، کشت گیاهان دارویی و باغات باید از ظرفیت خوب روستاها استفاده کرد.
فولادی تصریح کرد: امروزه تولیدات زیادی صورت میگیرد اما بازار فروش ندارند، فرد جویای کار باید بازار فروش، سرمایه در گردش، آموزش لازم و ... را در نظر بگیرد و سپس دست به اقدام بزند، وقتی چرخه تولید به وجود آید، اشتغال پایدار به وجود میآید که میتوان موجب شکل گیری شغلهای دیگر شود.
وی با اشاره به دهکده اقتصاد مقاومتی، مطرح کرد: بسیاری در روستاها مرغداری، دامپروری، باغات و ... دارند اما بازار فروشی در کار نیست، اگر روستاییان بخواهند در شهر محصولات خود را بفروشند ممکن است هزینه بالایی برای آنها ایجاد شود اما تشکیل دهکده اقتصاد مقاومتی هزینهها را کم میکند و همه جای کشور میتواند این اقدام را انجام دهند.
فولادی با اشاره به تسهیلات اقتصاد مقاومتی، گفت: پیگیری، نظارت و ادامه کار به همراه تسهیلات اقتصاد مقاومتی موجب بهرهبرداری خوب میشود، این تسهیلات در زمینه مشاغل خانگی همچون گلدوزی، قالی بافی و ...، محصولات کشاورزی همچون زعفران، باغات و طیور، دام سبک و سنگین است.
وی با گلایه از برخی بانکهای استان، بیان داشت: بانکها باید کمک کننده توسعه اقتصادی استان باشند، برخی بانکها قوانین بسیار دست و پاگیر دارند و سد راه توسعه اقتصادی شدند، امیداوریم بانکهای استان همکاری بهتری داشته باشند تا شاهد اقتصاد مقاومتی خوبی باشیم.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به آموزش در زمینه مشاغل خانگی، خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاهها و مراکز علمی، آموزشهای خوبی در زمینه مشاغل خانگی به افراد داده شد، کارگاه تولید جوراب و صادرات به کشور عراق یکی از اقدامات جهاد سازندگی استان بود، کارگاه تولیدات پلاستیکی هم به زودی افتتاح میشود.
وی افزود: در این کارگاهها میتوان 80 نفر به طور مستقیم و 250 نفر به طور غیرمستقیم را مشغول به کار کرد، 455 صندوق قرضالحسنه اشتغالزای مردم محور در استان راه اندازی شده بود که در حال کیفی سازی هستند و منجر به 35 تعاونی برتر کشور شدند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از هزار هکتار کشت گیاه دارویی در استان، واکسیناسیون دام و طیور توسط گروههای جهادی توسط بسیج سازندگی استان چهارمحال و بختیاری در زمینه اقتصاد مقاومتی صورت گرفت.
فولادی در پایان خاطرنشان کرد: 1250 پروژه محرومیتزدایی اوایل سال 98 کلنگزنی شد که اکنون به اتمام رسیده است، 283 واحد مسکن مددجویی با همکاری کمیته امداد به اتمام رسید و 600 واحد جدید هم در قراردادی صورت گرفت تا ساخت و ساز آن شروع شود.
انتهای پیام/7540/ی