mRNA موجود در واکسن کرونای فایزر در کبد انسان تبدیل به DNA میشود!
طبق یافته جدید محققان سوئدی, mRNA موجود در واکسن کرونای فایزر ظرف ۶ ساعت پس از تزریق در کبد انسان تبدیل به DNA میشود! پیشتر بسیاری از نهادهای آمریکایی از عدم تداخل واکسنهای mRNA در بدن انسانها گفته بودند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بر اساس مطالعه جدید محققان سوئدی در دانشگاه "لوند"، "mRNA" واکسنهای کرونای فایزر ظرف 6 ساعت پس از ورود به سلولهای کبدی به DNA تبدیل میشود!
پایگاه خبری "nationworldnews" در این باره نوشت: محققان سوئدی در تحقیقات خود دریافتند که با ورود RNA موجود در واکسنهای کرونا به کبد انسانها, واکنشهای متعددی رخ داده و با "رونویسی معکوس" تبدیل به DNA میشود.
این محققان توضیح دادند که "BNT162b2" موجود در واکسن فایزر پس از 6 ساعت از تزریق واکسن, در کبد انسان رونویسی معکوس شده و به DNA تبدیل میشود.
نتایج این تحقیق، بسیاری از گفتههای پیشین سازمانها و نهادهای گوناگون آمریکایی را به چالش کشیده است؛ پیشتر بسیاری از آنان از عدم تداخل واکسنهای mRNA در بدن انسانها گفته بودند.
به عنوان مثال "یونیسف" اظهار داشته بود که واکسنهای mRNA واکسنهای ویروسی زنده نیستند و با DNA انسان تداخل ندارند! همچنین "اتحاد جهانی برای واکسنها و ایمنسازیها" که توسط بیل گیتس تأمین مالی میشود، به طور مشابه ادعا کرده بود که mRNA مشابه DNA نیست و نمیتواند با DNA انسانها ترکیب شده و کد ژنتیکی ما را تغییر دهد.
"مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای" (CDC) آمریکا در صفحه وب خود با عنوان «افسانهها و حقایق درباره واکسنهای کووید19» قاطعانه میگوید که ماده ژنتیکی تحویلشده توسط واکسنهای mRNA هرگز وارد هسته سلولهای بدن نمیشود؛ جایی که DNA در آن نگهداری میشود.
با این حال، مطالعه جدید دانشمندان سوئدی که روز جمعه در مجله "Current Issues in Molecular Biology" منتشر شد، نشان میدهد که واکسن mRNA فایزر قادر است وارد رده سلولی (Huh7) کبد انسان شود و RNA به صورت داخل سلولی در DNA رونویسی معکوس شود.
"آلن موی" بنیانگذار موسسه تحقیقات پزشکی "جان پل دوم" در این باره اظهار داشت: اگر یکپارچگی ژنومی ویروسی از این واکسنها وجود داشته باشد، خطر بالقوه بیماری خودایمنی و سرطان بعدی وجود دارد.
او همچنین تاکید کرد: مفهوم این دادهها نشان میدهد این ادعا که واکسنهای mRNA باعث ادغام اسید نوکلئیک ویروسی نمیشوند، نادرست است.
برای مطالعه نسخه کامل این مقاله میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
انتهای پیام/