۱۶۰۰۰ مترمکعب به ظرفیت آب آشامیدنی استان بوشهر افزوده میشود
گروه استانها - با وارد مدار شدن پروژههای آبشیرینکن در دست اجرا در دشتستان و بوشهر تا فصل تابستان در شبانهروز ۱۶ هزار مترمکعب به ظرفیت آب تولیدی استان بوشهر افزوده میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، یکی از مشکلات دیرینه استان بوشهر که به سالهای قبل برمیگردد تأمین آب آشامیدنی است که مردم این استان بیش از یک قرن است با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند.
استان ساحلی بوشهر در کنار خلیجفارس ظرفیتهای مهم اقتصادی دارد به گفته نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، این استان بهعنوان پایتخت انرژی ایران، سومین اقتصاد ایران و نخستین استان در تولید درآمد سرانه است ولی دارای محرومیتهای بسیاری از جمله تأمین آب است.
حل مشکلات آبرسانی نیاز به خدماترسانی جهادی است
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری با بیان اینکه مشکل آبرسانی همواره در نقاط شهری و روستایی استان وجود داشته است اظهار داشت: منابع آبی زیرزمینی رو به کاهش و خشک شدن است که باید برای تأمین آب از طرحهای دانشبنیان استفاده شود.
امام جمعه بوشهر تداوم خشکسالیها و کاهش باران را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: هر چند وضعیت تأمین آب در استان با اجرا طرحهای مختلف قدری بهبود یافته ولی در برخی نقاط استان مردم دچار کم آبی شدید هستند که نیاز به خدماترسانی جهادی است.
وی اجرا طرحهای شیرینسازی آب دریا را یکی از راهکارهای مهم تأمین آب شرب مردم در شهرها و روستاها دانست و تأکید کرد: علاوه بر پروژه شیرینسازی اب دریا، نیروگاه هستهای بوشهر یک ظرفیت مهمی در تولید آب شیرین است که باید از 2 رآکتور در حال ساخت پیشبینی تولید آب شیرین در راستای تأمین آب آشامیدنی شود.
از همه راهکارها در تسریع و بهرهبرداری از پروژههای در دست ساخت استفاده میشود
استاندار بوشهر هم تسریع در اجرا طرحهای آبرسانی را در اولویت برنامهها دانست و افزود: تلاش میشود از همه راهکارها در تسریع و بهرهبرداری از پروژههای در دست ساخت استفاده شود.
احمد محمدیزاده با بیان اینکه استان بوشهر در رژیم گذشته با مشکلات مهمی در عرصه تأمین آب مواجه بود گفت: مردم قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از آب شرب از نظر کمی و کیفی بیبهره بودند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی گامهای مهمی در آبرسانی شهرها و روستاها برداشته شده است.
وی ساخت سد، طرحهای آبشیرینکن، آبخیزداری را از جمله طرحهای در دست اجرا دانست و تصریح کرد: امسال طرحهای مهمی در عرصه تأمین آب از سد، آبشیرینکن وارد مدار بهرهبرداری میشود که نقش مهمی در حل بخشی از مشکلات مردم دارد.
160 هزار مترمکعب پروژه آبشیرینکن در استان بوشهر اجرا شد
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز طرحهای آبشیرینکن را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: به ظرفیت 160 هزار مترمکعب پروژه آبشیرینکن در استان بوشهر اجرایی شده است.
ابوالحسن عالی با بیان اینکه اکنون به ظرفیت 40 هزار مترمکعب آب آشامیدنی استان بوشهر از آبشیرینکن تولید و تهیه میشود گفت: علاوه بر این به ظرفیت 120 هزار مترمکعب آبشیرینکن در دست اجرا است که بخشی از آن امسال و مابقی تا 2 سال آینده وارد مدار بهرهبرداری میشود.
آبشیرینکن وحدتیه دشتستان تا فصل تابستان به بهرهبرداری میرسد
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر روند اجرا پروژه آبشیرینکن وحدتیه دشتستان را مطلوب دانست و اظهار داشت: روند ساخت این پروژه مطلوب است و اکنون بیش از 92 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
ابوالحسن عالی اهمیت اجرا این طرح را برشمرد و بیان کرد: تلاش میشود آبشیرینکن وحدتیه قبل از فصل تابستان وارد مدار بهرهبرداری شود.
وی حجم تولید آب از آبشیرینکن وحدتیه دشتستان را شش هزار و 500 مترمکعب در شبانهروز دانست و افزود: با افتتاح این پروژه 2 شهر دالکی و وحدتیه و روستاهای در مسیر تحت پوشش قرار میدهد.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر میزان سرمایهگذاری آبشیرینکن وحدتیه دشتستان را افزون بر 200 میلیارد ریال دانست و گفت: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی از اواخر سال 1397 آغاز شده که تکمیل آن از اواخر سال گذشته تسریع یافته است.
عالی با اشاره به افتتاح پروژههای آبرسانی خاطر نشان کرد: با وارد مدار شدن پروژههای آبشیرینکن در دست اجرا در دشتستان و بوشهر تا فصل تابستان در شبانهروز 16 هزار مترمکعب به ظرفیت آب تولیدی استان بوشهر افزوده میشود.