واکنش نمایندگان فراکسیون صدر به فرمان «مقتدی صدر»

واکنش نمایندگان فراکسیون صدر به فرمان «مقتدی صدر»

پس از اینکه رهبر جریان صدر از نمایندگان فراکسیون صدر خواست که استعفای خود را آماده کنند، نمایندگان این جریان دسته جمعی از نمایندگی پارلمان عراق استعفا دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  پس از درخواست مقتدی صدر، رهبر جریان صدر از نمایندگان فراکسیون صدر در پارلمان عراق برای نوشتن استعفاهای خود، نمایندگان این فراکسیون در منطقه «الحنانه» در نجف اشرف، استعفاهای خود را امضا کردند.

بیانیه مذکور اشاره کرده است که نمایندگان فراکسیون صدر، استعفای خود را تحت امر مقتدی صدر قرار داده اند.

پیش از این، «مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر در پی تداوم اختلافات با هیات هماهنگی گروه‌های شیعی بر سر تشکیل دولت جدید، از نمایندگان فراکسیون خود در پارلمان عراق خواست تا استعفانامه خود را برای ارائه به ریاست پارلمان بنویسند.

 

درخواست جنبش «نسل نو» برای انحلال پارلمان عراق

جنبش «الجیل الجدید»( نسل نو) به عنوان نخستین گروه سیاسی عراقی خواهان انحلال پارلمان و حرکت به سمت برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام شد.

«سروه عبدالواحد»، از رهبران جنبش نسل نو در توئیتی نوشت: استعفا از پارلمانی کنونی می‌تواند بهترین راهکار در سایه نقض‌های کنونی قانون اساسی و عدم پایبندی به زمانبندی موجود در قانون اساسی باشد. ما نمایندگان جنبش نسل جدید از اقدام «مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر استقبال و به انحلال پارلمان و حرکت به سمت انتخابات زودهنگام دعوت می‌کنیم.

احتمال تغییر نامزد حزب دموکرات

«شیرزاد قاسم»، عضو حزب دموکرات کرستان عراق از احتمال تغییر نامزد مد نظر این حزب برای تصدی پست ریاست جمهوری عراق یعنی «ریبر احمد بارزانی» خبر داد.

قاسم در گفتگو با السومریه نیوز اعلام کرد که حزب دموکرات کردستان همواره از تمامی طرح‌ها به خصوص طرح نمایندگان مستقل پارلمان برای حل بن بست سیاسی در عراق استقبال کرده است.

وی افزود که روابط حزب متبوعش با دیگر حزب مهم اقلیم کردستان عراق یعنی اتحادیه میهنی پس از ارتباط مجدد دو حزب و تلاش «نچیروان بارزانی» برای جمع کردن دو طرف به دور یک میز رو به بهبودی می‌رود.

این عضو حزب دموکرات کردستان تاکید کرد که روابط این حزب و اتحادیه میهنی به حالت طبیعی خود بازگشته و به زودی نشستی دیگر بین اعضای دو حزب و دیگر احزاب برای یکپارچه کردن آراء در پارلمان عراق برگزار خواهد شد.

حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی پس از اختلافات دامنه‌دار، در هفته‌های اخیر چند دیدار مشترک در سطوح مختلف برای حل اختلافات از جمله پرونده ریاست جمهوری عراق برگزار کرده‌اند.

بحران سیاسی عراق از زمان برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در دهم اکتبر گذشته وارد هفتمین ماه متوالی خود شده است و تاکنون ابتکارعمل‌ها و میانجیگری‌های داخلی و خارجی برای نزدیک‌سازی دیدگاه طرفین بحران یعنی جریان صدر و هیئت هماهنگی گروه‌های شیعی به در بسته خورده است و صدر همچنان بر مخالفت خود با تشکیل دولت توافقی همانند هفت دولت پس از سال 2003 میلادی تاکید دارد و شعار تشکیل دولت اکثریت ملی را سر می‌دهد که از سوی هیئت هماهنگی مورد مخالفت قرار گرفته است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان