پیگیری مجلس برای جلوگیری از واردات بی‌رویه برنج/ سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس به گیلان

پیگیری مجلس برای جلوگیری از واردات بی‌رویه برنج/ سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس به گیلان

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس از سفر رییس و اعضای کمیسیون کشاورزی و ۷ معاون وزیر کشاورزی به گیلان خبر داد و گفت: مسئولان مذکور جهت بررسی مسائل امروز به گیلان سفر می‌کنند.

ابراهیم نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، از سفر اعضای کمیسیون کشاورزی به گیلان خبر داد و اظهار داشت: رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و 7 معاون وزیر در حوزه جهاد کشاورزی و نیرو برای بررسی مشکلات 9 تیرماه به رشت سفر می‌کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه این مسئولان روز جمعه نیز به بررسی مسائل در آستانه‌اشرفیه می‌پردازند گفت: رییس و اعضای کمیسیون کشاورزی و معاونان وزیر 12 ظهر وارد گیلان شده و در جلسه شورای اداری استان حضور می‌یابند.

نجفی به برنامه‌های سفر مسئولان به استان گیلان اشاره کرد و ابراز داشت: بازدید از مراکز تحقیقاتی مرکز استان، بازدید از مرکز تحقیقات برنج، بازدید از مرکز تحقیقات تاسماهیان دریای خزر از جمله برنامه‌های مسئولان مذکور در سفر به استان گیلان است.

وی درباره پیگیری مجلس جهت جلوگیری از واردات بی‌رویه برنج خاطرنشان کرد: براساس قانون واردات برنج در 4 ماه از مرداد تا آبان‌ماه ممنوع است و اکنون طبق قانون محدودیتی برای واردات برنج وجود ندارد؛ مسلماً برنج مورد نیاز مردم نیز باید تأمین شود.

نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه البته ممکن است با این اقدام بخشی از کشاورزان شمال کشور متضرر شوند گفت: به سبب نیاز مردم به برنج وزارت جهاد کشاورزی مجبور است مجوز واردات برنج را صادر کند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با اشاره به مشکلات برنجکاران اذعان داشت: همواره به این شکل بوده که در زمان برداشت برنج قیمت‌ها پایین است و زمانی که برنج از دست کشاورز خارج می‌شود 4 الی 5 ماه بعد افزایش قیمت برنج رقم می‌خورد.

نجفی درباره تأمین برنج با استفاده از ارائه یارانه به مردم افزود: در قانون بودجه سال 1400 دولت حدود 8 میلیارد دلار ارز ترجیحی به واردات کالای اساسی اختصاص داده بود که عملاً به 13 میلیارد دلار رسید و در قانون بودجه امسال 9 میلیارد تومان برای ارز ترجیحی اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: همچنین این اختیار را به دولت دادیم که یا ارز 4 هزار و 200 تومانی را مجدداً به واردات کالای اساسی اختصاص دهد و یا در صورت حذف آن کالابرگ الکترونیکی ارائه کرده و قیمت کالاهای اساسی به قیمت شهریورماه سال 1400 باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه دولت ارز ترجیحی را حذف و به شکل نقدی به حساب مردم واریز کرد گفت: در جلسه‌ صحن غیرعلنی با وزیر جهاد کشاورزی آقای ساداتی‌نژاد اعلام داشت که هنوز زیرساخت ارائه کارت الکترونیکی فراهم نیست.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد تا فراهم شدن این زمینه‌ها ناچار به پرداخت یارانه به شکل نقدی هستیم افزود: یکی از دلایل ایجاد تورم در بازار نیز ورود نقدینگی است لذا دولت در تلاش است تا کالاهای اساسی را به شکل کالابرگ ارائه کند.

انتهای پیام/614/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon