بحران برگزیت؛ ترافیک بالا در کانال گذرگاه مرزی انگلیس به فرانسه


بحران برگزیت؛ ترافیک بالا در کانال گذرگاه مرزی انگلیس به فرانسه

افزایش کنترل‌های مرزی پیامد برگزیت منجر به ترافیک طولانی در بندر دوور، کم عرض‌ترین نقطه کانال مانش و نزدیک‌ترین مرز میان انگلیس و فرانسه شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، حجم بالای سفر و کنترل‌های مرزی اضافی ضروری به دلیل برگزیت، منجر به ایجاد کیلومترها ترافیک در بریتانیا در مسیر عبور از کانال انگلیسی به فرانسه شده است.

مقامات بندر «دوور» در مواجهه با ترافیک 5 ساعته مقابل گذرگاه مرزی دو کشور، وضعیت اضطراری اعلام کردند. «دوور» کم عرض‌ترین نقطه کانال مانش و نزدیک‌ترین مرز میان انگلیس و فرانسه است که بالغ بر 11.7 میلیون مسافر، 2.6 میلیون کامیون و 2.2 میلیون خودرو از این گذرگاه تردد می‌کنند.

اتحادیه ها، مقامات بندری و مقامات فرانسوی در این مسئله اتفاق نظر دارند که که دلیل اصلی این امر خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا است. شرکت کشتیرانی P & O اعلام کرد که: رانندگان خودرو و کامیون گاهی اوقات مجبورند بیش از شش ساعت را برای مسیر رسیدن به این بندر و به دلیل بررسی های امنیتی معطل شوند.

البته لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس که متقاضی جانشینی "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس است مقصر این موضوع را جای دیگری می بیند و در این باره گفته است: مقامات مرزی فرانسه کم کار هستند. وی تاکید کرد که پاریس باید برای حل وضعیت وحشتناکی که مسافران از جمله خانواده ها با آن روبرو هستند کاری انجام دهد.

با این همه ژرژ فرانسوا لکلرک، فرماندار منطقه Hauts-de-France، گفت که فرانسه با افزایش کارکنان مرزی خود در بندر دوور از 120 به 200 وظیفه خود را انجام داده است. اما به دلیل تصادف روز جمعه، مقامات مرزی فرانسه دیر به پست خود در دوور رسیدند. این باعث تاخیر شد. کلمان بوون، وزیر حمل و نقل فرانسه هم گفت که مقامات فرانسوی برای تسهیل ترافیک بسیج شده اند. با این حال، فرانسه مسئول برگزیت نیست.

با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در سال گذشته، کنترل های مرزی و تشریفات اضافی برای حمل و نقل بار معرفی شد. به همین دلیل در ماه های اخیر بارها در ورودی بندر دوور به خصوص در تردد کامیون ها بسیار معطل شده و ترافیک سنگینی در این منطقه ایجاد شده است. علاوه بر این، در حال حاضر ترافیک تعطیلات وجود دارد که تابستان گذشته به دلیل محدودیت های متعدد کرونا کمتر دیده می شد. لوسی مورتون، از اتحادیه بریتانیا ISU که نماینده کارگران مرزی، مهاجرتی و گمرکی است، گفت که راه بندان‌های ترافیکی یک پیامد قابل پیش بینی و منطقی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon