کریمی: کسب سهمیه المپیک از طریق قاره‌ای توهین است؛ دوستان خوب توجیه می‌کنند/ جای مقانلو و بسحاق بودم، می‌رفتم


کریمی: کسب سهمیه المپیک از طریق قاره‌ای توهین است؛ دوستان خوب توجیه می‌کنند/ جای مقانلو و بسحاق بودم، می‌رفتم

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو گفت: اگر جای مقانلو و بسحاق بود و هنوز سرنوشتش برای حضور در مسابقات جهانی مشخص نشده بود، رها می‌کرد و می‌رفت.

مرتضی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص قهرمانی تیم‌های پایه تکواندو در مسابقات قهرمانی جهان اظهار داشت: پتانسیل خوبی در رده نونهالان و نوجوانان داریم و این طبیعی است که حرف اول را در دنیا بزنیم. از انتخاب دو کادرفنی مجزا برای تیم‌های پایه خوشحال شدم، اما از اینکه از پتانسیل مربیان خود نتیجه لازم را دریافت نکردیم، متاسف شدم.

وی تصریح کرد: قهرمان جهان و آسیا در رده پایه شدیم، اما قهرمانی آسیا ما قابل قبول نبود. علت این بود که تیمی که قهرمان جهان شده بود را به فاصله 10 روز به قهرمانی آسیا اعزام کردیم و طبیعتاً وقتی تیمی قهرمان جهان می‌شود، باید در آسیا نیز به مقام قهرمانی برسد. این اتفاق باعث شد که مربیان خوبی مانند کوروش رجلی، وحید عبداللهی و راضیه آقاجانپور محک خوبی نخورند. این مربیان تیم‌هایی را تحویل گفتند که قهرمان جهان شده بود و باید در آسیا نیز قهرمان می‌شدند.

برگزاری انتخابی بعد از قهرمانی جهان رده‌های پایه مسخره بود

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو خاطرنشان کرد: بهتر این بود که جسارت و شهامت به خرج می‌دادند و بازیکنان دومی را که دو ماه در اردو زحمت کشیده  و تلاش کرده بودند را به آسیا اعزام می‌کردند. در این شرایط نونهالان و نوجوانان زیادی را پرورش داده بودیم و این اقدام باعث از دست رفتن انگیزه بازیکنان دوم ما نشده بود. تیم‌های کره‌جنوبی، ازبکستان و کشورهایی که پتانسیل خوبی داشتند نیروهای خود را تغییر داده بودند و نفرات جهانی را به آسیایی اعزام نکرده بودند.

کریمی در خصوص توضیح مربیان و مسئولان فدراسیون تکواندو در مورد انتخاب تیم قهرمانی آسیا با انتخابی عنوان کرد: همیشه بهترین نفرات به مسابقات جهانی اعزام می‌شوند و نفر دوم را آسیایی می‌فرستند. طبیعتاً وقتی نفر اول شما که در جهان مدال گرفته است در انتخابی با نفرات دوم شرکت کند، برنده است. برگزاری انتخابی بعد از جهانی اقدام مسخره‌ای بود و معلوم بود نفرات دوم به قهرمانان جهان خواهند باخت و باید ریسک می‌کردند و این نفرات اعزام می‌شدند.

جرات اعزام تیم به گرندپری را ندارند

وی در مورد تاکید بر اهمیت 20 امتیاز مسابقات قهرمانی آسیا و اضافه شدن آن به 70 امتیاز نفرات قهرمان  جهان و حضور در رنکینگ المپیک گفت: دوستان در حالی حرف از پرورش و اضافه کردن نفرات جدید به رنکینگ می‌زنند که نفرات رنکینگ‌دار ما را حفظ نکردند و تیم ملی روی هوا است. تیم‌ ملی ما به دو مرحله مسابقات گرندپری اعزام نشده است و برای این چه توجیهی دارند.

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو افزود: برای گرندپری پاریس سه نفر از دختران ما اعزام شدند، اما جرات اعزام تیم پسران را نداشتند. دلیل این موضوع ترس از شکست است و ما هنوز تیم ملی نداریم. در روزهای گذشته از مقانلو پرسیدم چه کار می‌کنند که گفت نمی‌دانم. برنامه‌ریزی برای آینده اقدام بسیار خوبی است، اما در حال از دست دادن داشته‌های خود هستیم.

مرتضی کریمی , تکواندو ایران , تکواندو ,

توجیه کردن دوستان خوب است

کریمی در خصوص عدم انتخاب کادرفنی برای مسابقات جهانی گفت: دوستان در شرایطی بحث رنکینگ را می‌کنند که مسابقات جهانی بالاترین امتیاز را دارد، اما  هنوز برنامه‌ریزی انجام نشده است. توجیه کردن دوستان خوب است و می‌گویند چون نفرات ما در جهانی نوجوانان 70 امتیاز کسب کردند به آسیایی اعزام شدند که 20 امتیاز نیز به مجموع امتیازات آنها اضافه شود، اما حالا با کسب این امتیازات سرنوشت این بچه‌ها چه می‌شود و به کجا قرار است برسند؟

وی تصریح کرد: وقتی جرات اعزام نداریم و هنوز وضعیت انتخاب کادرفنی و ترکیب جهانی مشخص نیست این امتیازات چه فایده‌ای دارد. تیم‌ ملی به قهرمانی آسیا، تورنمنت کره‌جنوبی و مسابقات کشورهای اسلامی اعزام و نفرات محک خورند، اما ماحصل مسابقات چه شد و به کجا رسیدیم. کدام مربی به عنوان سرمربی انتخاب و کدام نفرات بازیکن تیم ملی شدند؟ نفرات رنکینگ‌دار در حال از دست دادن جایگاه خود هستند، آن وقت دنبال اضافه کردن بازیکن به رنکینگ هستیم.

 

باید مربی انتخاب شود که در جهانی حرف برای گفتن داشته باشیم

پیشکسوت تکواندو ایران در خصوص انتخاب سرمربی تیم ملی از میان مقانلو و بسحاق گفت: طبق مصوبه کمیته فنی، بسحاق سرمربی تیم امید و مقانلو سرمربی تیم ملی شد و سیاست فدراسیون این نبود که بسحاق سرمربی تیم ملی باشد. ایشان به جای اینکه نفرات امید را به کشورهای اسلامی اعزام کند، بزرگسالان را به  مسابقات برد و این در حالی است که اصلاً نگفته بودند که تیم الف و ب داریم. ابتدا باید این معادله را حل کنیم و بفهمیم تیم الف، ب یا امید داریم و بعد در خصوص سرمربی تصمیم بگیریم.

کریمی در مورد اینکه به نظر او شانس کدام مربی برای هدایت تیم ملی بیشتر است، تاکید کرد: اصلاً بحث شانس نیست و باید مربی را انتخاب کنیم که در مسابقات جهانی حرف برای گفتن داشته باشد.

مرتضی کریمی , تکواندو ایران , تکواندو ,

برنامه نداریم و دنبال سر و صدا هستیم

وی در پاسخ به این سوال که اگر به جای این مربیان بود، چه تصمیمی می‌گرفت، گفت: اگر در این شرایط بودم رها می‌کردم و می‌رفتم و برای خودم دردسر درست نمی‌کردم. هیچ مربی با این شرایط خودش را خراب نمی‌کند و مگر می‌شود روی پوست موز راه رفت. تیم ملی را سال 92 به من دادند و 9 ماه برای مسابقات جهانی زمان داشتم، اما با وجود تغییر پوسته تیم ملی، زمان کم آوردم و بی‌تجربه به مسابقات اعزام شدیم.

سرمربی پیشین تیم ملی در خصوص اظهارات ساعی مبنی بر اینکه بعد از مسابقات جهانی در خصوص نحوه کسب سهمیه از طریق قاره‌ای یا رنکینگ المپیک تصمیم گرفته خواهد شد و این برخلاف اهداف ابتدایی مبنی بر کسب 4 سهمیه از گرندپری بود، گفت: از حرف تا عمل خیلی راه است. از اینکه ساعی جوانگرایی کرد و مربیان خوبی را برای تیم‌های ملی انتخاب کرد، خوشحال شدم، اما عملاً در این مدت مشخص شده است که برنامه‌ای نداریم و فقط به دنبال سر و صدا هستیم.

کسب سهمیه از طریق قاره‌ای توهین به تکواندو ایران است

کرمی خاطرنشان کرد: اگر برنامه داشتیم بعد از 6، 7 ماه مسیر را مشخص کرده بودیم. وقتی قرار است مدیر جایی شوید باید قبل از انتخاب، نفرات و برنامه‌های خود را مشخص کرده باشید، اما هنوز بعد 7 ماه چیزی مشخص نیست و سرمربی، بازیکنان و اهداف ما نامشخص است. عدم اعزام بازیکنان به گرندپری باعث سقوط‌مان در رنکینگ و از دست رفتن فرصت‌ها خواهد شد. با این شیوه باید به دنبال سهمیه از قاره‌ای باشیم و به فکر سهمیه از گرندپری نباشیم.

وی در مورد کسب سهمیه از طریق قاره‌ای افزود: این توهین بزرگ به جامعه تکواندو است. این همه جوانان و نیروهای خوب داریم و این همه در بوق و کرنا کردیم که قهرمان جهان هستیم، اما جرات اعزام به گرندپری و محک خوردن را نداریم. باید از شکست شروع کنیم تا به برد برسیم. مقانلو و بسحاق را سر کار گذاشتند و هنوز سرمربی تیم ملی را مشخص نکردند. بگویند به چه علت قرار است سرمربی بعد از گرندپری منچستر مشخص شود. اگر دو مربی هم سطح را به مسابقات هم وزن اعزام کرده بودیم آنوقت می‌توانستیم با بررسی عملکرد آنها در خصوص انتخاب‌شان تصمیم گرفت.

با این شرایط موفق نمی‌شویم

پیشکسوت تکواندو افزود: اینکه من در یک مسابقه سرسختانه یک مدال بگیریم و مربی دیگر در مسابقه ساده دو مدال بگیرد و در نهایت بخواهیم این دو مربی را قیاس کنیم نشان از عدم اطلاع مسئولان و کمیته فنی است. مگر می‌شود با این شرایط قیاس کرد کدام مربی خوب و کدام بد است؟ اگر این دو مربی خوب هستند به آنها بها می‌دادید  و هر دو را سرمربی تیم ملی انتخاب می‌کردید، اما یک مربی را برای امید و دیگر را برای تیم ملی انتخاب کردید و حالا با چالش مواجه شدید.

کرمی در پایان گفت: اینجا کمیته فنی چه نقشی دارد؟ تصمیم گرفتن جسارت می‌خواهد که پای آن ایستاد. روزی که مقانلو به من گفت که برنامه 6 ماه از او خواستند، گفتم اشتباه می‌کند، چرا که فقط یک سال نیاز است تا او بازیکنان را بشناسد و در همه جای دنیا باید برای بازسازی یک تیم به مربی زمان بدهند. وقتی دوستان اعتقاد دارند تیم ملی ازهم گسسته  است، باید حداقل یک سال زمان می‌دادند تا مربی اهداف خود را پیاده کند. معلوم است با این شرایط موفق نمی‌شویم.


انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon