اختلال در پروازهای فرودگاه چابهار/ پروازهای شبانه هنوز راهاندازی نشده است
عدم راه اندازی پروازهای شبانه توسط شرکت بهره بردار فرودگاه چابهار موجب شده تعدد پروازها در این فرودگاه به شکل قابل ملاحظهای کاهش یابد و متناسب با تقاضای روز افزون این فرودگاه نباشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، فرودگاه کنارک حالا با معضلی جدید دست و پنجه نرم میکند و آن کمبود پرواز در این فرودگاه است که متناسب با تقاضای روز افزون این فرودگاه نیست و معمولا مردم را برای اخذ بلیط به دلیل تقاضای بالا با مشکل مواجه میکند.پروازهای چابهار به دلیل تقاضای روز افزون مگر در مواردی محدود باید از یک هفته قبل رزرو شوند و اگر مورد و موضوعی فوری پیش بیاید مردم منطقه نمیتوانند از این فرودگاه و پروازهای آن استفاده کنند.
تهران، مشهد، شیراز و یزد مقاصد پروازهای چابهار هستند و ایرلاینهای وارش، کاسپین، چابهار ایر، ایران ایر، تابان، معراج، فلای پرشیا و پارس ایر به چابهار پرواز دارند و معمولا از عدم روشنایی در شب این فرودگاه گلایه جدی میکنند؛ مدیر فرودگاه اسفندماه سال گذشته در نشستی با خبرنگاران گفته بود: ایرلاینها به دلیل تعدد پروازی به مقاصد مختلف در روز، درخواست دارند بخشی از پروازهای خود را در شب بگذارنند.
کاپیتان شهری اذعان کرده بود: عدم انجام پروازهای شب موجب کاهش تعداد پروازهای چابهار شده است و در صورت ایجاد لایتینگ و سیستم روشنایی در شب حتما میتوانیم تعدد پروازهای این فرودگاه را بالا ببریم.
مسول اداره منطقه آزاد چابهار درباره پروازهای شب میگوید: منطقه آزاد چابهار سه میلیارد تومان برای راه اندازی پروازهای شب و هم چنین سیستم سوخترسانی فرودگاه چابهار به بهرهبردار کمک کرده است و خود مدیرعامل شرکت عقاب عسلویه که شرکت نظامی بهرهبردار فرودگاه نظامی چابهار است به من قول داد شب عید پروازهای شب را راه اندازی میکند اما با وجود گذشت 6 ماه هنوز این پروازها راه اندازی نشده است.
نصرالله ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم میافزاید: صورت وضعیت دقیقی از خرج کرد مبلغ اعطایی و حمایتی منطقه آزاد چابهار به فرودگاه توسط شرکت بهره بردار ارائه نشده است و این وضع ما را برای اعطای کمکهای بیشتر باز میدارد.
فرودگاه چابهار هر روز با معضلهای جدیدی رو به روست، سال گذشته هم عدم سوخترسانی به هواپیماها توسط این فرودگاه به معضل اصلی ایرلاینها تبدیل شده بود و ایرلاینها با محدودیت شدید پروازهای چابهار را انجام میدادند و حتی ایرلاین تابان در یکی از پروازهای خود به دلیل محدودیت پروازی در سوختگیری در فرودگاه چابهار نتواست چمدان مسافران را بیارود که با اعتراض گسترده مردم رو به رو شد.
ایجاد و احداث فرودگاه بینالمللی برای چابهار از سوی کارشناسان نسخه توسعه چابهار است که با وجود صدور مجوز آن از سوی نهادهای مربوط شامل سازمان هواپیمایی کشوری و کمیته فضایی کشور با کارشکنیهایی رو به رو شده و روند احداث آن متوقف شده است.
انتهای پیام/395/